Kombin topiğinin çalçeneleri..

Canimiza yazık ama işte beraberkende yapamiyoruz bişeyler eksik oluyor hep uffff neyse ya bosverin kızlar hayat işte
Suzicim valla bende anlatsam şükredersin kocana kimse bilmez bi evde aş mı kayniyo dert mi kayniyo bi çatı altını kimse bilemez
Ben eşim hakkında konu acsam çoğu kişi fake der sahte konu der emin ol

Çok büyük sorunlarınız yoksa bitirme evliliğini

İlerde karşına bundan daha iyisi çıkmaz emin ol

Düzgün bi şekilde tekrar konuşun sorunlarınız neyse çözüm yoluna bakın canım

Yaaa ne bilim ki yavrum aslında cozulmeyecek hicbiseyimiz yok gerçekten yani ben çok inadim 5 yılda 30 kere bosadim adamı. O hiç boşanma taraftari değil hala da öyle adama diyorum ki ya bırak hayatina bak diyorum. Senden ötesi ahiret diyor

zaten bu adam hayatta boşanmak istiyorum demicek....istediginiz kadar dava gorulsun
bu kadar uzulurken nasıl olucak Bu ayrilik

Ozaman ver bır şans hem kendıne hem ona bu kadar etkıledıgıne gore sende emın degılsın Allah yardımcın olsun

Ne güzel işte adam seni istiyo daha ne olsun
Kv gorumce dış kapının mandallari için de yuvani bozma

Yanlış anlama lütfen beni ama Sen niye damarına basiyorsun bu kadar ayrilalim bosanalim diye

adam hergece uyuya kalıyo hiç
ilgilenmiyosun...
sonrada onu bunu topluyo diosun..
evden kovaliyosun
git kız kocanı sev accuk
ay cok tatlisin sennn
Kiz bu okuz oyle ilgilenilmeyi sevmez. Sıkılır hemen. Birde hic gidip yatagina yatmaz. Hep bi yerde uyuya kalir, sonra yatcagim zaman ben uyandiririm kalkip yataga gecer.

Ne güzel işte adam seni istiyo daha ne olsun
Kv gorumce dış kapının mandallari için de yuvani bozma

Yanlış anlama lütfen beni ama Sen niye damarına basiyorsun bu kadar ayrilalim bosanalim diye

Hıh işte tam da o da bundan şikayetçi her kavgada bosanicam diyosun diyo Allah aşkına suzi açık konuş benden bu kadar mı bıktın ben ne yaptım sana diyo 5 yılda sadece 1 tane tokat attım karsiliginda da dudagimi patlattin zaten diyo ağzına gelen herseyi bana sayiyosun beni kaç kere evden kovdun ne adiligim kaldı ne biseyim diyo. Bunların birini Bile sana yapmadim diyo sinirle ağzımdan çık git dedim diye 2 aydır peşinde dolasmaktan yoruldum diyo. Açık ol niye istemiyosun beni diyo evlilik terapistine gidelim memnun olmadigin herseyimi anlat Gerekirse ben tedavi olayım diyo bitane evladimiz var onada mi acimiyosun diyo. Gidince kıymet biliyo buda napiyim

ay cok tatlisin sennn
Kiz bu okuz oyle ilgilenilmeyi sevmez. Sıkılır hemen. Birde hic gidip yatagina yatmaz. Hep bi yerde uyuya kalir, sonra yatcagim zaman ben uyandiririm kalkip yataga gecer.
orda burda uyuyakalandan bitanede bende var..ama benimki yatağa gidene kadar 40 defa soyletiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…