- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Ben yiyiciyim abla yapıcı değilMarmarayida sen yaptın hadi hadi inkar etme indiregandiii paraciklari demiii
Suzicim valla bende anlatsam şükredersin kocana kimse bilmez bi evde aş mı kayniyo dert mi kayniyo bi çatı altını kimse bilemezCanimiza yazık ama işte beraberkende yapamiyoruz bişeyler eksik oluyor hepuffff neyse ya bosverin kızlar hayat işte
bak izabel doğru söylüyorBogrume öküz oturdu kalkmiyo ki
Gulsenden en büyük yanlisimi yayinla kız ikidebir döndürme beni telefondan beceremiyom ya
Suzicim valla bende anlatsam şükredersin kocana kimse bilmez bi evde askeri mı kayniyo dert mi kayniyo bi çatı altını kimse bilemez
Ben eşim hakkında konu acsam çoğu kişi fake der sahte konu der emin ol
Çok büyük sorunlarınız yoksa bitirme evliliğini
İlerde karşına bundan daha iyisi çıkmaz emin ol
Düzgün bi şekilde tekrar konuşun sorunlarınız neyse çözüm yoluna bakın canım
Vururum ben öküzü. Senin böğründe olan öküzü biz evlerde besliyoruz. Bak bide istifçi olanı varki sorma dimi kızBogrume öküz oturdu kalkmiyo ki
Hic iste. Okumamis ki gunduz yazdiklarimi. Ayy uyuya kaldi bebisim. Uyurken ne kadan da masumVururum ben öküzü. Senin böğründe olan öküzü biz evlerde besliyoruz. Bak bide istifçi olanı varki sorma dimi kızCOLIN
zaten bu adam hayatta boşanmak istiyorum demicek....istediginiz kadar dava gorulsunYaaane bilim ki yavrum aslında cozulmeyecek hicbiseyimiz yok gerçekten yani ben çok inadim 5 yılda 30 kere bosadim adamı. O hiç boşanma taraftari değil hala da öyle adama diyorum ki ya bırak hayatina bak diyorum. Senden ötesi ahiret diyor
Yaaane bilim ki yavrum aslında cozulmeyecek hicbiseyimiz yok gerçekten yani ben çok inadim 5 yılda 30 kere bosadim adamı. O hiç boşanma taraftari değil hala da öyle adama diyorum ki ya bırak hayatina bak diyorum. Senden ötesi ahiret diyor
adam hergece uyuya kalıyo hiçHic iste. Okumamis ki gunduz yazdiklarimi. Ayy uyuya kaldi bebisim. Uyurken ne kadan da masum
Ne güzel işte adam seni istiyo daha ne olsunYaaane bilim ki yavrum aslında cozulmeyecek hicbiseyimiz yok gerçekten yani ben çok inadim 5 yılda 30 kere bosadim adamı. O hiç boşanma taraftari değil hala da öyle adama diyorum ki ya bırak hayatina bak diyorum. Senden ötesi ahiret diyor
Ayyy ben resmen kocalarin tarafina geçtim bu gece...
biri tokat atsın bana hemen
adam hergece uyuya kalıyo hiç
ilgilenmiyosun...
sonrada onu bunu topluyo diosun..
evden kovaliyosun
git kız kocanı sev accuk
Ne güzel işte adam seni istiyo daha ne olsun
Kv gorumce dış kapının mandallari için de yuvani bozma
Yanlış anlama lütfen beni ama Sen niye damarına basiyorsun bu kadar ayrilalim bosanalim diye
orda burda uyuyakalandan bitanede bende var..ay cok tatlisin sennn
Kiz bu okuz oyle ilgilenilmeyi sevmez. Sıkılır hemen. Birde hic gidip yatagina yatmaz. Hep bi yerde uyuya kalir, sonra yatcagim zaman ben uyandiririm kalkip yataga gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?