- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Abla menapoz siskinlik yapiyor sanirim.
Annemde oyle olmustu.
Her kadin menapozu tadacaktir.
Yalniz degilsin uzulmee
ben senin acıyan yerlerinden öperim mismoomm
hayatım boyunca hiç 34 beden olmadım. nasıl bişey hiç bilmiyorum.
Hehheheh
Noröal bir kilo değil zaten,bir anda alıyorsun bunları,sonrada sinir krizleri geçiriyorsun kıyafetlerin olmuyor üstüne.
Gene 38 beden giyiyorum yani
Hiç bilme hiç iyi değil kıyafet üstünden düşüyor resmen
PirayemmHehhehehnaber canm nasılsın
Gördüm niye iki lokma ayırmadın banaAblamm masallah sana iyisin 38 beden bisicik degil
PirayemmFallenAngel bir ikramlar yapti bizeee hepsini yedik. Sen kacirdinn. yarinda manti yapacakmis diyolaa
Tabi canım ne demek
Gördüm niye iki lokma ayırmadın bana
Tabi canım ne demek@Piraye ki özel olacak
Ablamm masallah sana iyisin 38 beden bisicik degil
PirayemmFallenAngel bir ikramlar yapti bizeee hepsini yedik. Sen kacirdinn. yarinda manti yapacakmis diyolaa
Hadi hadi yemezlerBir kargasa aninda hepsi bitti pirayem. Ustum basim talan oldu valla :)))
Vayy arkadas piraye tek gecildi aninda
Hadi hadi yemezler
hayın mısın kızım senNeyii yemiyorsun pirayemm. Angel'imin mantisini mi? Oldu ozaman senin hakkini da ben indiririm mideme.. ayyy hayir lutfrn hic zahmet olmaz. Israr etme yerim ben. Ince dusunceli guzel arkadasim benimm
Bogrumden kirildim suandaa.. iyilik ediyorum sana. Sen kilo alma diye herseyy. Hele mantinin ustunde o yagg yok muu ayyy nasil kalorii nasil kalorii..hayın mısın kızım sen
Of canımı çektirdin bak yineBogrumden kirildim suandaa.. iyilik ediyorum sana. Sen kilo alma diye herseyy. Hele mantinin ustunde o yagg yok muu ayyy nasil kalorii nasil kalorii..
Ben makarnamin ustune yogurt doktum yiyorum suanda manti niyetineOf canımı çektirdin bak yineolsada yesek böyle ev mantısı ama hazır falan değil
Miasmo sen isminimi değiştin seni ben tanımıyom da
Niye tanimadin beniMiasmo sen isminimi değiştin seni ben tanımıyom da
Senin resmin farklıydı ozamanNiye tanimadin beni
Ben niye anlayamadim seni
Bugunde mi fazla kahve ictim carpti beni
Ahahaha ben isim anladim yaa valla yatip uyuyim az. Herseyi yanlis anliyorum. Evet degistirdim avatari :)Senin resmin farklıydı ozaman
Hee tama o zamanAhahaha ben isim anladim yaa valla yatip uyuyim az. Herseyi yanlis anliyorum. Evet degistirdim avatari :)
Onu da severim benBen makarnamin ustune yogurt doktum yiyorum suanda manti niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?