- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Tamm tetikte dur ortalik sakinleşince havaya bir el ateş edip atıcam. Kapmaya çalış. Mazallah daha veren bulamazsınConemmm benimm
Ben yanlis anladim yaa kafa bi milyon suan
Hic ozenmedim hic canim istemedi hic agzimun suyu akmadi. Zaten ben gurbet elde anasiz babasiz degill
i
48im ben 50 olmak istiyorum. At ortaya 2 kilo kapcam ben hemen
ablammmmm yapma sendemi diyet yaaaBunu ben alayım bariii
ablammmmm yapma sendemi diyet yaaa
bu denicem hafta sonu
Conemmm benimm
Ben yanlis anladim yaa kafa bi milyon suan
Hic ozenmedim hic canim istemedi hic agzimun suyu akmadi. Zaten ben gurbet elde anasiz babasiz degillim
i
Tamm tetikte dur ortalik sakinleşince havaya bir el ateş edip atıcam. Kapmaya çalış. Mazallah daha veren bulamazsın
ben de 54 üm ah 50 ye düşsemhaziranda 50ydim yaklaşık 5 kilo aldım
Olmamı beş katlı pasta yapıyorumÇayın yanında birşeyler var mı. Ben de geleyim.
abla bende 64 düm 11 kilo verdim 3-4 kilo almışımKeşke diyet yapabilsem yani,benimki farklı meleğim,menapoza girdim artık kilo aldım kolayda veremiyorum şimdi 59 kiloyum şu anda..
Ablaa yaa sanmiyorum 59un seni kilolu gosterdigini. Hem nedemis atalar.. ne demislerdii kii amaaann aklima gelemdi simdi. Ama kesin iyi bisi demislerdir onlar48 deme bana sakın,eskiden 45 idim aklıma geldi gene hüzünleniyorum sonra
abla saçmalama yaaaa 45 de neyaaaaa 59 iyi48 deme bana sakın,eskiden 45 idim aklıma geldi gene hüzünleniyorum sonra
1- 1 dirhem et bin ayıp orterAblaa yaa sanmiyorum 59un seni kilolu gosterdigini. Hem nedemis atalar.. ne demislerdii kii amaaann aklima gelemdi simdi. Ama kesin iyi bisi demislerdir onlar
dicem dicem dur bekle senSaksi_Degilim_Ben sen kimle buluscann bakayimm. Maaasini sigortasini sor. 2bucuk benim benzin masrafima yetmez pehh diye trip at
Heh bende bunlari demek istemistim1- 1 dirhem et bin ayıp orter
2- yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
abla bende 64 düm 11 kilo verdim 3-4 kilo almışım
60 iyi boy varya
gidiyo
yoksa çok sıska oluyom ablaya
Ablaa yaa sanmiyorum 59un seni kilolu gosterdigini. Hem nedemis atalar.. ne demislerdii kii amaaann aklima gelemdi simdi. Ama kesin iyi bisi demislerdir onlar
abla saçmalama yaaaa 45 de neyaaaaa 59 iyi
De kizimdicem dicem dur bekle sen
Sende iyi kilo vermişsin ama senin boyda var kurtrırsın tabisi..
Fazla kilolu göstermiyor zaten,ama ben alışkın değilim menapoz mahvetti bir anda .
İyi birşey se söyle hemennn
34 beden giyiyordum yani
ben senin acıyan yerlerinden öperim mismoommDe kizim
Bu zamanda cemkiren hatun degerli
Biz fedakarlik yaptik ta nolduu hih.
Desme yaramii aciyoo
hayatım boyunca hiç 34 beden olmadım. nasıl bişey hiç bilmiyorum.Sende iyi kilo vermişsin ama senin boyda var kurtrırsın tabisi..
Fazla kilolu göstermiyor zaten,ama ben alışkın değilim menapoz mahvetti bir anda .
İyi birşey se söyle hemennn
34 beden giyiyordum yani
Hahahaha sana bununla ilgili bisi yazcamm :)ben senin acıyan yerlerinden öperim mismoomm
hayatım boyunca hiç 34 beden olmadım. nasıl bişey hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?