Kombin topiğinin çalçeneleri..

iyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.
ee hadi bu da benden olsun
çayı koyun size zahmet

Aayyy naptinn senn agzimin suyu akti göl oldu nehir oldu suann. Puuuh eve gidip makarnaya talim etcem hayaller hayatlarr

gelsin kaloriler çok zayıfım ya zaten

Sendemii bende bender kilo alamayanlardayim. 2 kilocuga ihtiyacim var. Veren olar mi ki

Aayyy naptinn senn agzimin suyu akti göl oldu nehir oldu suann. Puuuh eve gidip makarnaya talim etcem hayaller hayatlarr

Sendemii bende bender kilo alamayanlardayim. 2 kilocuga ihtiyacim var. Veren olar mi ki

ben ironi yapmaya çalıştım ama olmadı zannediyorum ki ben vermeye çalışıyorum canım 5 kilo versem kafii

Ya benim gibi diyette olanlara işkence bu fotolar. Ispanakli börek ve kakaolu kek.. yeme den otur diyorum kendime. Offf yememek zooorr. Çok zorr.

mismo geçen eve gittim kocaman lahana vardı sardım
hep annem yapardı 4 ayık evliyim
kendi evimde ilk kez denedim
enfes olduu parmaklarını yedi eşim kızım :))))

Ben vereyim ne kadar istersen. Yani beni bolseler ufak tefek zayıf iki kişi çıkar. 90 kiloyum çunkü.

Conemmm benimm

ben ironi yapmaya çalıştım ama olmadı zannediyorum ki ben vermeye çalışıyorum canım 5 kilo versem kafii

Ben yanlis anladim yaa kafa bi milyon suan

mismo geçen eve gittim kocaman lahana vardı sardım
hep annem yapardı 4 ayık evliyim
kendi evimde ilk kez denedim
enfes olduu parmaklarını yedi eşim kızım :))))

Hic ozenmedim hic canim istemedi hic agzimun suyu akmadi. Zaten ben gurbet elde anasiz babasiz degillim

Ben vereyim ne kadar istersen. Yani beni bolseler ufak tefek zayıf iki kişi çıkar. 90 kiloyum çunkü.
i

48im ben 50 olmak istiyorum. At ortaya 2 kilo kapcam ben hemen

Conemmm benimm

Ben yanlis anladim yaa kafa bi milyon suan

Hic ozenmedim hic canim istemedi hic agzimun suyu akmadi. Zaten ben gurbet elde anasiz babasiz degillim

i

48im ben 50 olmak istiyorum. At ortaya 2 kilo kapcam ben hemen
hayatım boyunca hiç diyet yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…