- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
şimdiye kadar her hıyara tuzla koştumKENDIME NOT:
Eki Görüntüle 1707792
Yaaa sonra eve donuslerdee bugulu camlardan disari bakarkenn bir huzun cokerr.huznune tukurdugum mismoo, kendine gel
Çayın yanında birşeyler var mı. Ben de geleyim.5 çayı var
iyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.
ee hadi bu da benden olsun
çayı koyun size zahmet
bu neeeeeiyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.
çayı koyun size zahmet
mercimek köftesi efsane görünüyoriyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.
çayı koyun size zahmet
iyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.
çayı koyun size zahmet
gelsin kalorilerçok zayıfım ya zaten
haaaayırrrrAhahahaha aksini dusunmedim zaten
Bana selam verdigin gune nalet okuyon suan dimi
Oyyy cok iyi gider valla
Semaverlen demlerim ben sana ablammicelim caylari guzelleselim
Aayyy naptinn sennagzimin suyu akti göl oldu nehir oldu suann. Puuuh eve gidip makarnaya talim etcem hayaller hayatlarr
Sendemii bende bender kilo alamayanlardayim. 2 kilocuga ihtiyacim var. Veren olar mi ki
Çayın yanında birşeyler var mı. Ben de geleyim.
mismo geçen eve gittim kocaman lahana vardı sardımAayyy naptinn sennagzimin suyu akti göl oldu nehir oldu suann. Puuuh eve gidip makarnaya talim etcem hayaller hayatlarr
Sendemii bende bender kilo alamayanlardayim. 2 kilocuga ihtiyacim var. Veren olar mi ki
Ben vereyim ne kadar istersen. Yani beni bolseler ufak tefek zayıf iki kişi çıkar. 90 kiloyum çunkü.Aayyy naptinn sennagzimin suyu akti göl oldu nehir oldu suann. Puuuh eve gidip makarnaya talim etcem hayaller hayatlarr
hele kakaoulu kekın üzerinde antepler offffffYa benim gibi diyette olanlara işkence bu fotolar. Ispanakli börek ve kakaolu kek.. yeme den otur diyorum kendime. Offf yememek zooorr. Çok zorr.
haaaayırrrr
ben ironi yapmaya çalıştım ama olmadı zannediyorum kiben vermeye çalışıyorum canım 5 kilo versem kafii
mismo geçen eve gittim kocaman lahana vardı sardım
hep annem yapardı 4 ayık evliyim
kendi evimde ilk kez denedim
enfes olduu parmaklarını yedi eşim kızım :))))
iBen vereyim ne kadar istersen. Yani beni bolseler ufak tefek zayıf iki kişi çıkar. 90 kiloyum çunkü.
Şu anda ďüzenli bir diyette olmasam hepsini yapardım. Ama malesef. Sus otur ağzıni kapa diyorum kendime.hele kakaoulu kekın üzerinde antepler offffff
hayatım boyunca hiç diyet yapmadımConemmm benimm
Ben yanlis anladim yaa kafa bi milyon suan
Hic ozenmedim hic canim istemedi hic agzimun suyu akmadi. Zaten ben gurbet elde anasiz babasiz degillim
i
48im ben 50 olmak istiyorum. At ortaya 2 kilo kapcam ben hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?