Terapiste gidin mutlakaHıh işte tam da o da bundan şikayetçi her kavgada bosanicam diyosun diyo Allah aşkına suzi açık konuş benden bu kadar mı bıktın ben ne yaptım sana diyo 5 yılda sadece 1 tane tokat attım karsiliginda da dudagimi patlattin zaten diyo ağzına gelen herseyi bana sayiyosun beni kaç kere evden kovdun ne adiligim kaldı ne biseyim diyo. Bunların birini Bile sana yapmadim diyo sinirle ağzımdan çık git dedim diye 2 aydır peşinde dolasmaktan yoruldum diyo. Açık ol niye istemiyosun beni diyo evlilik terapistine gidelim memnun olmadigin herseyimi anlat Gerekirse ben tedavi olayım diyo bitane evladimiz var onada mi acimiyosun diyo. Gidince kıymet biliyo buda napiyim
suziii beeeHıh işte tam da o da bundan şikayetçi her kavgada bosanicam diyosun diyo Allah aşkına suzi açık konuş benden bu kadar mı bıktın ben ne yaptım sana diyo 5 yılda sadece 1 tane tokat attım karsiliginda da dudagimi patlattin zaten diyo ağzına gelen herseyi bana sayiyosun beni kaç kere evden kovdun ne adiligim kaldı ne biseyim diyo. Bunların birini Bile sana yapmadim diyo sinirle ağzımdan çık git dedim diye 2 aydır peşinde dolasmaktan yoruldum diyo. Açık ol niye istemiyosun beni diyo evlilik terapistine gidelim memnun olmadigin herseyimi anlat Gerekirse ben tedavi olayım diyo bitane evladimiz var onada mi acimiyosun diyo. Gidince kıymet biliyo buda napiyim
Aynisi canim aynisi. Uyuyunca baska biri oluyor. Kalk yataga gidelim diyorum, tamam git basimdan diyor. Bir iki kere biraktim sinirimden, sabaha kadar uyudu orda. Sabah anlatiyorum soylediklerini, yok artik diyo inanmiyor birde.orda burda uyuyakalandan bitanede bende var..ama benimki yatağa gidene kadar 40 defa soyletiyo...
anaaa resmen aynı kizzzAynisi canim aynisi. Uyuyunca baska biri oluyor. Kalk yataga gidelim diyorum, tamam git basimdan diyor. Bir iki kere biraktim sinirimden, sabaha kadar uyudu orda. Sabah anlatiyorum soylediklerini, yok artik diyo inanmiyor birde.
Ya videolar burdan acilmiyor bende. Neden acaba
Aa niyeki açılıyo bende bilemedim canım inankiYa videolar burdan acilmiyor bende. Neden acaba
Ne resmi kiz, sende mi donunu ekliycen yoksamResim nasıl eklicem tel den yaa
Resim nasıl eklicem tel den yaa
Bende mugeciyimO kadar bakıyorum mugecıme hep kacırıyorum aksıyonları
Hepimizin topluca çekilmiş fotoğrafını buldum onu eklicemNe resmi kiz, sende mi donunu ekliycen yoksam
Ne resmi kiz, sende mi donunu ekliycen yoksam
Seçmiyo işte deli olucamMesaj yazarken dosya yükle varya oraya bas galeriden seç yavru
Bende mugeciyim
At kiz at bekliyozBuraya acayip fotomuzu atasim var yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?