at kizBuraya acayip fotomuzu atasim var yaf
Ya ben benitaya yazmistim az once nasil yapildigini. O sekilde yapman lazim. Bu arada benita sana yanlislikla resim yuklemeyi anlatmisim kiz, sen sarki sormustun dimiSeçmiyo işte deli olucamofff
Resim telefonumda ama. Ordan alamıyorum seçmiyo dosyayıYa ben benitaya yazmistim az once nasil yapildigini. O sekilde yapman lazim. Bu arada benita sana yanlislikla resim yuklemeyi anlatmisim kiz, sen sarki sormustun dimi
Ben hiç izlemiyorum inankiO kadar bakıyorum mugecıme hep kacırıyorum aksıyonları
Su ahmet bir turlu konusmadi ya. Nazmiyeyi kim oldurdu sence? Ben memet ali diyorumBende bır konuya takılıyorum konu cozuluyor ama ben ızleyemıyorum o bolumu :)bide evleneceksen gel muptelasiyim valla kendime geliyorum iki guluyorum açılıyorum
hahahahhaYa ben benitaya yazmistim az once nasil yapildigini. O sekilde yapman lazim. Bu arada benita sana yanlislikla resim yuklemeyi anlatmisim kiz, sen sarki sormustun dimi
Resim mi video mu yüklemek istiyonSeçmiyo işte deli olucamofff
Bence babaları. Adamı görünce tüylerim dikeliyoSu ahmet bir turlu konusmadi ya. Nazmiyeyi kim oldurdu sence? Ben memet ali diyorum
Hangi tarayıcıyı kullaniyon google den bağlan yükle yada yandex ten baglan siteyeResim telefonumda ama. Ordan alamıyorum seçmiyo dosyayı
ResimResim mi video mu yüklemek istiyon
Ya ben geçen hasta oldum 2 gün evde
kismetse olur die bişi gördüm...
töbe Bismillah o ne öyle yaaa dedim
Uşak bahcivana bahcivan hizmetçi ye
bide sürekli bağırıp kavga ediyolar
amacı ney onun cozemedim
Ya ben benitaya yazmistim az once nasil yapildigini. O sekilde yapman lazim. Bu arada benita sana yanlislikla resim yuklemeyi anlatmisim kiz, sen sarki sormustun dimi
Ben hiç izlemiyorum inanki
Ne bileyim öyle çok heyecanlı gelmiyo belki başladığından beri 30 40 bölüm anca izlemişimdir
Biraz uxun ya. Once resmi internete yukluyorsun, sonra da buraya.Resim telefonumda ama. Ordan alamıyorum seçmiyo dosyayı
Chrome kullanıyrmHangi tarayıcıyı kullaniyon
Su ahmet bir turlu konusmadi ya. Nazmiyeyi kim oldurdu sence? Ben memet ali diyorum
Boşver ozamanBiraz uxun ya. Once resmi internete yukluyorsun, sonra da buraya.
Ilkin resmini buraya yukle. http://postimage.org
Sonra ordan dogrudan baglanti yazan yerdeki linki kopyala.
Buraya gelip resim ekle yerine kopyaladigin linki yapistir.
O sekilde ekleniyor
Tamam bende ondan yukluyomChrome kullanıyrm
Maaşallah ne güzelsin. Yakışmışsınızda yaBurnum çok büyük hahaha hemen konuşun sayfa kapansin
Burnum çok büyük hahaha hemen konuşun sayfa kapansin
Sadece kamera video belge ve ses kayıt açıyo. Oda anında çekicen yani. Galeriye girmiyoTamam bende ondan yukluyom
Dosya yukleye tikla dosya seç yazar senin telde olan resimleri yuklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?