- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Canm benim ayakta büyük olunca vurur hep. Boti alsana onlarda ben bile rahat ediyorum bu ayaklarlaEki Görüntüle 1725554 Tam bu isaretledigim yerler vuruyo
Hayatım 36 no ayaklarım valla resimde iri çıkmış olabilir isaretledigim yerdeki oyuntu var 2 deri üst üste gelmiş dikiş yeri ve tamda kemigin olduğu yere denk geliyoCanm benim ayakta büyük olunca vurur hep. Boti alsana onlarda ben bile rahat ediyorum bu ayaklarla
Bide elbiseni şalının ucundaki renkten al yada ayakkabını değiştirirsen o renge değiştir:)
Evet canım gitmez haklısın. Bende şal takamıyorum artık twill satenler çok hoş bütn kış renkleri var ama rengarenk.. kombini yap gönder bekliyoruzHayatım 36 no ayaklarım valla resimde iri çıkmış olabilir isaretledigim yerdeki oyuntu var 2 deri üst üste gelmiş dikiş yeri ve tamda kemigin olduğu yere denk geliyo
Elbisenin rengini kış için koyu renk seçtim o dediğin renkten yoktu fıstık yeşili petrol mavisi nar çiçeği turuncu vardı
Açık çok güzel renkler vardı ama mevsime gitmedi
Bende eşarp kullanıyorum zaten bakalım bugün ne yapacamEvet canım gitmez haklısın. Bende şal takamıyorum artık twill satenler çok hoş bütn kış renkleri var ama rengarenk.. kombini yap gönder bekliyoruz
Nerdeydnki sen. Burası güzel sanki öyle duruyoBende eşarp kullanıyorum zaten bakalım bugün ne yapacam
Valla burda dışarı acayip soğuk nasıl cikacam bilmiyom
Ankara dayım bi soğuk bildiğin gibi değil 4 gündür yoğun sis var karşı bina zor gorunuyor burdaNerdeydnki sen. Burası güzel sanki öyle duruyo
Ay ankara hem gerçekten soğuk hemde bana çok itici soğuk nevale gibi görünürAnkara dayım bi soğuk bildiğin gibi değil 4 gündür yoğun sis var karşı bina zor gorunuyor burda
Sen nerde kalıyorsun canım
Hic de öyle değildir Ankara insanı sıcak kanlıdır sen Ankara lıları yanlış tanımışsın şekerimAy ankara hem gerçekten soğuk hemde bana çok itici soğuk nevale gibi görünür
İstanbuldayım canım ben
Yok canım ankaralıları severim Ankara soğuk gelir banaHic de öyle değildir Ankara insanı sıcak kanlıdır sen Ankara lıları yanlış tanımışsın şekerim
Tabikide herkes nerde yaşıyorsa orayı sever kışı da sert geciyoYok canım ankaralıları severim Ankara soğuk gelir bana
Hoşgeldin canımÇoktaan geldım :))
Evet öyle. Eşim ankarada okumuş hiç sevmez. Bekarkende gitmiştim eşimlede gittim sakin olduğundan galiba sıcak gelmedi. Aman çevren önemli içinde sevdiğin insanlar varsa her yer sıcakTabikide herkes nerde yaşıyorsa orayı sever kışı da sert geciyo
Genelde iç anadolunun kışı serttir
Geçen sene istanbula gittim 1 hafta kaldım kardeşimin evinde beni gürültüsü kargaşası çok yordu gezilecek şehir paran varsa gez gez bitmez
Ankara öyle değil trafiği olsada istanbul gibi mümkün değil sakin stresi yok inanki
Hoşgeldin canım
Bende yazdım kardeşi ile ilgili konuya ama yok yine aynı kafa
Kardeşi bundan özür dilemiş miş Hic inanmadım hatalı olan kendisi konu tepki çekince kendini aklamak adına konu açmış
Evet öyle. Eşim ankarada okumuş hiç sevmez. Bekarkende gitmiştim eşimlede gittim sakin olduğundan galiba sıcak gelmedi. Aman çevren önemli içinde sevdiğin insanlar varsa her yer sıcak
Ben sıcak memleket insanıym soğuk bana gçre değil. İst bile soğuk geliyoAyy ankaranın bır ayazı varr sormayın valla .
Ben sıcak memleket insanıym soğuk bana gçre değil. İst bile soğuk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?