Kombin topiğinin çalçeneleri..

Canm benim ayakta büyük olunca vurur hep. Boti alsana onlarda ben bile rahat ediyorum bu ayaklarla
Bide elbiseni şalının ucundaki renkten al yada ayakkabını değiştirirsen o renge değiştir:)
Hayatım 36 no ayaklarım valla resimde iri çıkmış olabilir isaretledigim yerdeki oyuntu var 2 deri üst üste gelmiş dikiş yeri ve tamda kemigin olduğu yere denk geliyo

Elbisenin rengini kış için koyu renk seçtim o dediğin renkten yoktu fıstık yeşili petrol mavisi nar çiçeği turuncu vardı
Açık çok güzel renkler vardı ama mevsime gitmedi

Evet canım gitmez haklısın. Bende şal takamıyorum artık twill satenler çok hoş bütn kış renkleri var ama rengarenk.. kombini yap gönder bekliyoruz

Evet canım gitmez haklısın. Bende şal takamıyorum artık twill satenler çok hoş bütn kış renkleri var ama rengarenk.. kombini yap gönder bekliyoruz
Bende eşarp kullanıyorum zaten bakalım bugün ne yapacam
Valla burda dışarı acayip soğuk nasıl cikacam bilmiyom

Yok canım ankaralıları severim Ankara soğuk gelir bana
Tabikide herkes nerde yaşıyorsa orayı sever kışı da sert geciyo
Genelde iç anadolunun kışı serttir

Geçen sene istanbula gittim 1 hafta kaldım kardeşimin evinde beni gürültüsü kargaşası çok yordu gezilecek şehir paran varsa gez gez bitmez
Ankara öyle değil trafiği olsada istanbul gibi mümkün değil sakin stresi yok inanki

Çoktaan geldım :))
Hoşgeldin canım
Bende yazdım kardeşi ile ilgili konuya ama yok yine aynı kafa
Kardeşi bundan özür dilemiş miş Hic inanmadım hatalı olan kendisi konu tepki çekince kendini aklamak adına konu açmış

Evet öyle. Eşim ankarada okumuş hiç sevmez. Bekarkende gitmiştim eşimlede gittim sakin olduğundan galiba sıcak gelmedi. Aman çevren önemli içinde sevdiğin insanlar varsa her yer sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…