- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Niğde canım ama Aksaray da yaşıyor annemler haliyle hem Aksarayliyim hem NigedeliyimMemleket nireee :)
Ayy cok şık. Stilettoya bayiliyorum. Hele mat siyah da daha guzel olmus. Degistirme kiz cok guzelmis.
Sar beniii bobinimmmmmmm iyice sar amaaaaaaSeni ipimle sımsıkı sarcem, beni olceksin ulen
Hadi bakalimm simdiden hayirli yolculuklar izabelimmm :)Niğde canım ama Aksaray da yaşıyor annemler haliyle hem Aksarayliyim hem Nigedeliyim
Valla ayağımı çok acayip vurdu yarın başka modellerine bakacam artık iki adım atamadim onla ben nasıl oynayimAyy cok şık. Stilettoya bayiliyorum. Hele mat siyah da daha guzel olmus. Degistirme kiz cok guzelmis.
Vaaaaay cok uyum icindesiniz baaayaaaan
Kiz badem yagi mi susam yagi mi ne visey suruyorlardi, yumusatiyor. Vuran yeri elinle iyice ez, yumusat, vurmaz bi daha.Valla ayağımı çok acayip vurdu yarın başka modellerine bakacam artık iki adım atamadim onla ben nasıl oynayim
Gec oldu. Yatmislardir belki. E tabi kac gecedir 2 ye 3 e kadar oturup konusunca, bugun herkesin pili bitti.Herkez nereye kayboldu
Evet biraz renklerin uyumuna dikkat ediyorumVaaaaay cok uyum icindesiniz baaayaaaan
Gec oldu. Yatmislardir belki. E tabi kac gecedir 2 ye 3 e kadar oturup konusunca, bugun herkesin pili bitti.
Kiz viber de grup sohbet açicaz. Katilcan mi sende?Evet biraz renklerin uyumuna dikkat ediyorum
Dün bi elbise gördüm oda lacivert yarın alacam insallah
Giyer resmini paylasirim fikrinizi sorarım kombinim nasil diye
Evet biraz renklerin uyumuna dikkat ediyorum
Dün bi elbise gördüm oda lacivert yarın alacam insallah
Giyer resmini paylasirim fikrinizi sorarım kombinim nasil diye
Kiz viber de grup sohbet açicaz. Katilcan mi sende?
Canımmm. Seninde mübarek olsun. Ben dün erkenden yattım 3 gndr bi ağrı var sanki fıtık gibiKusura bakmayın katılamadım pek duşa girdim derken zaman geçmiş
COLIN benita_ask Huy Meselesi Tugra034 Uyuyan Adamdan Nefret @suziella
Unuttuğum varsa kusura bakmasın lütfen hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim ne diliyorsaniz onu versin insallah hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?