- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Bil bakalimm kimmm :)
Tesekkur ederim beybi.Hayırlı olsun @COLIN bobinnn daha iyiydi bi keree
Izabel sen beni nasil tanimazsin
Tesekkur ederim canim. Sen bugun dinlen bi guzel. Fena kapmissin sifayi.Hayırlı olsunCOLIN cim
hayranı gör nick inin
ayyyy çok hastayim bu grip ilaçları kafa yapiyo bende gözümü açamıyorum
bi büyük içmiş gibiyim
kafam kalkmiyo
aynen kuşum hemde çok fenaTesekkur ederim canim. Sen bugun dinlen bi guzel. Fena kapmissin sifayi.
Tanımadım sen milletin heriflerini koymussun bide üstüne nick değiştirmşsinIzabel sen beni nasil tanimazsin
Kiz ayni herif iste. Sadece baska fotografini koydum adamin. Bu arada bu nickim de bu yakisiklinin adiTanımadım sen milletin heriflerini koymussun bide üstüne nick değiştirmşsin
Baktım geçmişe öyle tanıdım
Bu isim çok güzel olmuş diğerini neydi öyle inne bul abla okuyodum
Tamam hatırladım şarkıyı melodisi güzel ama anlamiyom sözleriniKiz ayni herif iste. Sadece baska fotografini koydum adamin. Bu arada bu nickim de bu yakisiklinin adi
Eski nickim de inubliya diye okunuyordu. Sarkisi bile var bak sana gonderiyorum.
Çok geçmiş olsun tatlım hastami oldunHayırlı olsunCOLIN cim
hayranı gör nick inin
ayyyy çok hastayim bu grip ilaçları kafa yapiyo bende gözümü açamıyorum
bi büyük içmiş gibiyim
kafam kalkmiyo
Bende anlamiyorum canim. Sarkinin turkcesi de var. Ordan biliyorum sadece. Bdv ya takiliyon mu bu aralar, ekşın var mi ekşınTamam hatırladım şarkıyı melodisi güzel ama anlamiyom sözlerini
Her dili biliyorum ama fransızca da caktim sadece kemal sunalin filminden hatırladığım fransizca sayılar aklımda ön dö tuva gatığ
Bu kadarını bilyom ben
Kandil tatili yapiyor arkadaslar. Ben lak lak ediyom burdaÇok geçmiş olsun tatlım hastami oldun
Geçen günde ben hastaydim kac gun çektim inanki
Bende diyorum bugün topik çok sessiz kimse yok
Yok valla telde konuşmaktan kandile firsat gelmedi tövbe estağfurullahKandil tatili yapiyor arkadaslar. Ben lak lak ediyom burdasuzi de kocasiyla konusuyor olabilir
Ooo cok yogunsun sen. Saglicakla gidip gelsinler insallah. Allah kavustursun simdiden canim.Yok valla telde konuşmaktan kandile firsat gelmedi tövbe estağfurullah
Beynim durdu bugün annemleri kardeşlerimi amcamlari kuzenleri kaynanayi aradım kimi beni aradı elik cülük bitirdim çok şükür
Bide bu haftasonu düğün var amcamın oğlunun yurtdışındalar tatile geldiler
Kış günü ne düğünü diyeceksin
Amcamlar avusturalyada yaşıyor oranın yaz tatili Türkiyenin kış yani bu zamana geliyo
Babamda pazartesi umre yolcusu annemler amcamlar memlekette benim trafik çok karıştı memlekete gitmem gerekiyo cuma günü
Tesekkur ederim beybi.
Ama ama colin bu yakisiklinin adı. Dayanamadim bunu sectim
Memleket nireee :)Yok valla telde konuşmaktan kandile firsat gelmedi tövbe estağfurullah
Beynim durdu bugün annemleri kardeşlerimi amcamlari kuzenleri kaynanayi aradım kimi beni aradı elik cülük bitirdim çok şükür
Bide bu haftasonu düğün var amcamın oğlunun yurtdışındalar tatile geldiler
Kış günü ne düğünü diyeceksin
Amcamlar avusturalyada yaşıyor oranın yaz tatili Türkiyenin kış yani bu zamana geliyo
Babamda pazartesi umre yolcusu annemler amcamlar memlekette benim trafik çok karıştı memlekete gitmem gerekiyo cuma günü
Allah razı olsun canımOoo cok yogunsun sen. Saglicakla gidip gelsinler insallah. Allah kavustursun simdiden canim.
Iste bende sadece senin bobinin olayim diye koymadim o ismi. Koysaydim herkesin bobini olurdumBenim icin bobinsin bi kere hih
Oda dogruu yaaa iyi ki koymamissin :)Iste bende sadece senin bobinin olayim diye koymadim o ismi. Koysaydim herkesin bobini olurdum
Seni ipimle sımsıkı sarcem, beni olceksin ulenOda dogruu yaaa iyi ki koymamissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?