Kombin topiğinin çalçeneleri..

Tanımadım sen milletin heriflerini koymussun bide üstüne nick değiştirmşsin
Baktım geçmişe öyle tanıdım
Bu isim çok güzel olmuş diğerini neydi öyle inne bul abla okuyodum
Kiz ayni herif iste. Sadece baska fotografini koydum adamin. Bu arada bu nickim de bu yakisiklinin adi
Eski nickim de inubliya diye okunuyordu. Sarkisi bile var bak sana gonderiyorum.

Kiz ayni herif iste. Sadece baska fotografini koydum adamin. Bu arada bu nickim de bu yakisiklinin adi
Eski nickim de inubliya diye okunuyordu. Sarkisi bile var bak sana gonderiyorum.
Tamam hatırladım şarkıyı melodisi güzel ama anlamiyom sözlerini

Her dili biliyorum ama fransızca da caktim sadece kemal sunalin filminden hatırladığım fransizca sayılar aklımda ön dö tuva gatığ
Bu kadarını bilyom ben

Hayırlı olsun COLIN cim
hayranı gör nick inin

ayyyy çok hastayim bu grip ilaçları kafa yapiyo bende gözümü açamıyorum
bi büyük içmiş gibiyim
kafam kalkmiyo
Çok geçmiş olsun tatlım hastami oldun
Geçen günde ben hastaydim kac gun çektim inanki

Bende diyorum bugün topik çok sessiz kimse yok

Bende anlamiyorum canim. Sarkinin turkcesi de var. Ordan biliyorum sadece. Bdv ya takiliyon mu bu aralar, ekşın var mi ekşın

Kandil tatili yapiyor arkadaslar. Ben lak lak ediyom burda suzi de kocasiyla konusuyor olabilir
Yok valla telde konuşmaktan kandile firsat gelmedi tövbe estağfurullah
Beynim durdu bugün annemleri kardeşlerimi amcamlari kuzenleri kaynanayi aradım kimi beni aradı elik cülük bitirdim çok şükür

Bide bu haftasonu düğün var amcamın oğlunun yurtdışındalar tatile geldiler

Kış günü ne düğünü diyeceksin
Amcamlar avusturalyada yaşıyor oranın yaz tatili Türkiyenin kış yani bu zamana geliyo

Babamda pazartesi umre yolcusu annemler amcamlar memlekette benim trafik çok karıştı memlekete gitmem gerekiyo cuma günü

Ooo cok yogunsun sen. Saglicakla gidip gelsinler insallah. Allah kavustursun simdiden canim.

Memleket nireee :)

Ooo cok yogunsun sen. Saglicakla gidip gelsinler insallah. Allah kavustursun simdiden canim.
Allah razı olsun canım

Valla öyle acayip sıkıştım hem düğün hem okul hem babam hadi okuldan pazartesiye izin alırım da düğün için kıyafet sorunum var yarın elbise bakmaya cikacam
Yazlık elbiselerim şifon dan kış günü giyilmez zaten millet güler bi tarafıyla

Dün bi ayakkabı aldım modeli güzel ayağımı vurdu resmini yollarim birazdan Geri degistirecem

Gitmeyecektim olmadı amcam darilmis gelmeyecegimi duyunca mecburen gitmem gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…