Beni hınzır beniiiiiiibi kere daha gönlümü fethettin hınzır
ay evet hemen derhal evlenmeliyim diye ayrıldım yanlarından
İkinizi de alsam-Piraye baksana Saksi_Degilim_Ben 'in bir çeyizii bilem yokk ben limoncu'ya takılıyorum bu konuda ev yoksa bende yokum. benim ne getirdiğim önemli değil
haremmi kuruyorsun sen uyanıkk.. bol bol yemek pişirtcen bize dimiiiİkinizi de alsam
Aa nalakası var benim yemekle aram kötüdür zatenharemmi kuruyorsun sen uyanıkk.. bol bol yemek pişirtcen bize dimiiiooohhh gelsin ziyafet sofralarıı.
derim anam demezmiyimsen benii bayağı bayağı aldatıyorsunn ancak piraye hakkında BACIM dersen affederim senii
senin o tüylerini tek tek yolar kuyruğuna teneke bağlarımİkinizi de alsam
Yok ben diyetteyim yemedimFeraceli böreğin bittimi kız uç sende
ayy barıştım gittiayyy darılılmışşş yirimm seniii. bak senii şarkılarla karşılıyorum
mahalle baskısı oldu dimi biranda evlenmek isteyen damarların depreştii
he ya ne ayıp yemek var seni çağırmamışlar hadi biz neyse de
sorulur muu tabikiii yerimm
Niye öyle diyon ki haşin kadınım benimderim anam demezmiyim
seninde alnın ak zaten
gülüm balım geçinir gideriz
senin o tüylerini tek tek yolar kuyruğuna teneke bağlarım
Bende diyetteydim ah bu ıspanaklı börek üç dilim yedimYok ben diyetteyim yemedim
1000 kaloriye yaklaşmışsın aferinBende diyetteydim ah bu ıspanaklı börek üç dilim yedim(
derim anam demezmiyim
seninde alnın ak zaten
gülüm balım geçinir gideriz
senin o tüylerini tek tek yolar kuyruğuna teneke bağlarım
hadi oradann bir parçada mı almadın doğru söyle :)Yok ben diyetteyim yemedim
ayy barıştım gitti
demek sert seviyorsun ha hımmmNiye öyle diyon ki haşin kadınım benim
galbini severim seninooo kıskancız agrasifiz hiç paylaşımcı değilizAlnım ayın 14ü gibi ak maşşşşallllahhh
hadi oradann bir parçada mı almadın doğru söyle :)
galp galp galpp
Ay dayanamadım allahtan yatıp erkenden uyumuyorum of1000 kaloriye yaklaşmışsın aferin
Hemde nasıldemek sert seviyorsun ha hımmm
2 dilimde bırakman gerekir papatyamAy dayanamadım allahtan yatıp erkenden uyumuyorum of
Ayy aynen diyete devam etmeliyim yoksa yürüyen top olucam2 dilimde bırakman gerekir papatyamgerçi sana diyorum ben ne haldeyim bilen yok
demek sert seviyorsun ha hımmm
galbini severim senin
Yaa şey ıııı seyyooo kıskancız agrasifiz hiç paylaşımcı değilizAlnım ayın 14ü gibi ak maşşşşallllahhh
hadi oradann bir parçada mı almadın doğru söyle :)
galp galp galpp
Perim şu uçkan84 ne ayak sence kib lesekmi ben emin olmak için bi mesaj attım ama reklam kokuyo bu nick2 dilimde bırakman gerekir papatyamgerçi sana diyorum ben ne haldeyim bilen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?