Bende diyetteydim ah bu ıspanaklı börek üç dilim yedim(
Yarın dikakt et o zamanBende diyetteydim ah bu ıspanaklı börek üç dilim yedim(
olay mı var ekşin mi var adress verinnn hemeennnPerim şu uçkan84 ne ayak sence kib lesekmi ben emin olmak için bi mesaj attım ama reklam kokuyo bu nick
aynı dertten yakınıyorum o boğaz hiç durmadı durmayacakAyy aynen diyete devam etmeliyim yoksa yürüyen top olucam
evet hayatım bulgarca seni seviyorum arkadaşım diyortaamm anlaşıldı size düğün hediyesii kırbaç alcam ben
mahperi nickinin altında seni seviyorum arkadaşım yazıyo demii
Aynen benimde içime pek sinmedi ya erkek olamsıPerim şu uçkan84 ne ayak sence kib lesekmi ben emin olmak için bi mesaj attım ama reklam kokuyo bu nick
yaşın kaçtı senin bakiyimHemde nasıltam böyle dozunda
ayyy şöyle ıspanaklı çıtır çıtır pişmiş bi börek olsada yesem @Papatya gelini2 dilimde bırakman gerekir papatyamgerçi sana diyorum ben ne haldeyim bilen yok
çok isabetli olur piroşuma sarkan falan olursa şaklatırım bitanetaamm anlaşıldı size düğün hediyesii kırbaç alcam ben
Profillerde perimide izliyo densizolay mı var ekşin mi var adress verinnn hemeennn
reklam amaçlı duruyor biraz evet ama bilemedim kiPerim şu uçkan84 ne ayak sence kib lesekmi ben emin olmak için bi mesaj attım ama reklam kokuyo bu nick
21.7yaşın kaçtı senin bakiyim
ayyy şöyle ıspanaklı çıtır çıtır pişmiş bi börek olsada yesem @Papatya gelini
çok isabetli olur piroşuma sarkan falan olursa şaklatırım bitane
i ja tebe lutka moja hahahahahaaynı dertten yakınıyorum o boğaz hiç durmadı durmayacak
evet hayatım bulgarca seni seviyorum arkadaşım diyor
aaayyyyy sen çok küçüksün benden yaaaa yine olmadı yine yine çıldıriciiimmm
bulgarca bilmiyorum beni ja tebe lutka moja hahahahaha
Olgunum ama benaaayyyyy sen çok küçüksün benden yaaaa yine olmadı yine yine çıldıriciiimmm
Kiblemeyelim bakalım biProfillerde perimide izliyo densiz
yaşın kaçtı senin bakiyim
ayyy şöyle ıspanaklı çıtır çıtır pişmiş bi börek olsada yesem @Papatya gelini
çok isabetli olur piroşuma sarkan falan olursa şaklatırım bitane
Profillerde perimide izliyo densiz
o kırbacı birbirinizde şaklatacaksınız. sen olayı bayağı yanlış anladınheç mi fenzati dünyan yok senin
tuuuhhh buldu gül gibi kızı kapmasın dikkat edin :)
aha şuanda profilindekii kız gibi oldumbulgarca bilmiyorum bentranslateden yazdım
Akıl yaşta değil başta ben yeterince Olgunum bana güvenilerde sorun olur
aha şuanda profilindekii kız gibi oldum
çıtır deneyek kız nolcek bak pınar altuğ da denedi oldu. belkii bizde de tutarhüfff yaşı benden çok küçükmüş mismooooooo
taliplerimin yaşı git gide küçülüyo yalnız
3 yaş 5 yaş 7 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?