- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
korkutmasana kızo kırbacı birbirinizde şaklatacaksınız. sen olayı bayağı yanlış anladınheç mi fenzati dünyan yok senin
tuuuhhh buldu gül gibi kızı kapmasın dikkat edin :)
bendee seni seviyorum bebeğim dedim sana. hahahaha yazdığımın çevirisini yapmayı unutmuşum.ne diyim kızım yalan mı diyim
bikaç yaş olsa sorun yapmazdım da 7 yaş olunca ben şok ben iptalAkıl yaşta değil başta ben yeterince Olgunum bana güvenbi kaç yaşın lafı olmaz
ben lise talebelerine doğru gidiyorum hayırlısıylaçıtır deneyek kız nolcek bak pınar altuğ da denedi oldu. belkii bizde de tutar
Kibleyin kızlarreklam amaçlı duruyor biraz evet ama bilemedim ki
hiii dilini koparırım dedibendee seni seviyorum bebeğim dedim sana. hahahaha yazdığımın çevirisini yapmayı unutmuşum.
sok o dilini içeri koparırım
Ne olacak be sankibikaç yaş olsa sorun yapmazdım da 7 yaş olunca ben şok ben iptal
ben lise talebelerine doğru gidiyorum hayırlısıyla
ben 45 yaşında menepoza hızla ilerlerken sen daha gençliğinin bahaaarında oliceksinNe olacak be sanki
senin yaş kaç kızben 45 yaşında menepoza hızla ilerlerken sen daha gençliğinin bahaaarında oliceksin
hiii
korkmaz o bişi olmaz ablasıyım ben onun herşeyi anlatıcamkorkutmasana kız
bikaç yaş olsa sorun yapmazdım da 7 yaş olunca ben şok ben iptal
ben lise talebelerine doğru gidiyorum hayırlısıyla
mkrop kapma diye peri'm.. ne o öyle dıarıdaa hasta olcanhiii dilini koparırım dedi
Abartma hatunumben 45 yaşında menepoza hızla ilerlerken sen daha gençliğinin bahaaarında oliceksin
hiii
kaç gösteriyorum demezsem ayıp olursenin yaş kaç kız
yaaa şimdi böyle dersin amaaaaaa o zaman gelince öyle olmaz ühüüüAbartma hatunummenepoz dediğin nedir ki gülüm bizi yıkamaz
ayy ne iyi yürekli bende yanlış anlamışımkorkmaz o bişi olmaz ablasıyım ben onun herşeyi anlatıcam
aman amaaannn bas frene
mkrop kapma diye peri'm.. ne o öyle dıarıdaa hasta olcan
yazılarına bakarsam eğer söylemek için yaşının bana yakın olduğunu diyebilirim çocuk ruhlu saksımkaç gösteriyorum demezsem ayıp olur
yaaa şimdi böyle dersin amaaaaaa o zaman gelince öyle olmaz ühüüü
Bana güvenmiyor musun senkaç gösteriyorum demezsem ayıp olur
yaaa şimdi böyle dersin amaaaaaa o zaman gelince öyle olmaz ühüüü
aaaahhh bebeğimyazılarına bakarsam eğer söylemek için yaşının bana yakın olduğunu diyebilirim çocuk ruhlu saksım
ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorumBana güvenmiyor musun sen
evde kalmış ne kızaaaahhh bebeğim
28 yaşındayım
üstelik bugün evde kalmışlık hissiyatım hadsafhada ühüüü
Bize ne etraftanben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum
öyle öyle ühüüüevde kalmış ne kızdeli deli konuşma saksım
pirayemBize ne etraftan
aaaahhh bebeğim
28 yaşındayım
üstelik bugün evde kalmışlık hissiyatım hadsafhada ühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?