- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Farklilik lazim aradaHe yaa sende karsi gel guzel oluyor kahveylen hahahaha
Iyiyim sukur pirayem. Elhamdulillah halimize
Puhahahahaha sigaraya kardes gozuyle bakmamistim hic. Farklo bi bakis acisi oldu bu
Mismomm krizantemii etiketlemi dedim ben sana
Mismom muMismomm krizantemii etiketlemi dedim ben sana
kesin o zillinin işi demi :))
Mismomm krizantemii etiketlemi dedim ben sana
Hayir kiz sen etiketleyince beklemedi sanirim ben yaptim sandiNiyr dargin misiniz siz?
Kanımı kaynattın kızHe yaa sende karsi gel guzel oluyor kahveylen hahahaha
Iyiyim sukur pirayem. Elhamdulillah halimize
Puhahahahaha sigaraya kardes gozuyle bakmamistim hic. Farklo bi bakis acisi oldu bu
Cibi cibi yaptim sacimi kurutup gelcemm hemen perimm :*
oyy sıhhatler olsunCibi cibi yaptim sacimi kurutup gelcemm hemen perimm :*
Oyledir.. dibsiz kuyu, icine daldin mi cikamiyorsun:)oyy sıhhatler olsunBDVde az yorum yaptım fark ettimki içine daldın mı çıkamıyorsun
bi tanecik ilgi çekici konu bulamadım ona yanıyorum gece mi çıkıyor bunlar hepOyledir.. dibsiz kuyu, icine daldin mi cikamiyorsun:)
Ooobi tanecik ilgi çekici konu bulamadım ona yanıyorum gece mi çıkıyor bunlar hep
bulamadım mismom kaç yorum attım kaç konu okudumOooSaksi_Degilim_Ben mahperimde adrenalin tutkunu olmus..
Ben sana haber ederim perimm takil bana heyecanini yasa. Ekşın forever✌✌
Perii annem sen gercekten perii gibisin yahuu. Seviyorum seni. Aramakla bulunmaz o. Bjranda geliverir. Konu kapanmadan yetisebilirsen ne alabulamadım mismom kaç yorum attım kaç konu okudumdeminde beri bakıyorum bulucam inşallah
buldum buldumPerii annem sen gercekten perii gibisin yahuu. Seviyorum seni. Aramakla bulunmaz o. Bjranda geliverir. Konu kapanmadan yetisebilirsen ne ala
ne haber vermiyorsun la nerde ekşın gördünbuldum buldumarayan mevlasınıda bulur ekşınınıda periye bakma sen cadıyım ben cadı
normal mi yazan konu son mesajlarıma bak görürsünne haber vermiyorsun la nerde ekşın gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?