- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
ben ban yediğimde geldin mi senZiyaretime gelin ban yersem oralarda usurum korkarim
Almadilar iceri krizimben ban yediğimde geldin mi sen
yalana bakınAlmadilar iceri krizim
tadını aldın bi kereYarim kaldi gicik oldum
mahperiyi bağımlı etmeye çalışıyoruzBöyle diye diye bağımlı olcan kız
niye kız açıl saçıl rahat olbu topikte nedense çekingen kaldım biraz
pikiniye kız açıl saçıl rahat ol
ay ne yalanı aşk olsunyalana bakın
çok ayıp böyle şeyler etmeyin banatadını aldın bi kere
mahperiyi bağımlı etmeye çalışıyoruz
oldu zaten
birazdançok ayıp böyle şeyler etmeyin banatablette hızımı alamadım laptoptan geldim bi bakim BDV ne alemde
gece oluyor ufaktan hareket başlar belkim margada yok ortalarda
benim uyumamı bekliyolargece oluyor ufaktan hareket başlar belkim margada yok ortalarda
gece uyumuyorum bu konuda şanslıyım galibabenim uyumamı bekliyolar
bdv candır mahperimgece uyumuyorum bu konuda şanslıyım galibatakipteyim saksım naptınız bana ya gözüm BDV de öyle
nickinide değiştirse kimse tanımaz bunu ajan gibi dolanır içimizdebdv candır mahperim
hem şanslısın sen sürekli profil resmini değiştirdiğin için fazla dikkat çekmezsin ahahah
BDV canmış cidden akşamdan beri bırakamadımbdv candır mahperim
hem şanslısın sen sürekli profil resmini değiştirdiğin için fazla dikkat çekmezsin ahahah
hii onu düşünmemiştim hiç ajan mı olsam nick mi değişsem acabanickinide değiştirse kimse tanımaz bunu ajan gibi dolanır içimizde
fake bile deriznickinide değiştirse kimse tanımaz bunu ajan gibi dolanır içimizde
bence çok zorlama sonra kendini tanıtırken bulursun herkesehii onu düşünmemiştim hiç ajan mı olsam nick mi değişsem acaba
hiii gözlerim bunlarıdamı okuyacaktıfake bile deriz
birleşip siteden attırırız alimallah
bence çok zorlama sonra kendini tanıtırken bulursun herkese
mahperi senin bu avatarında ki adammm türkiye ye gelmiş miydigece oluyor ufaktan hareket başlar belkim margada yok ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?