Ben hep açım kızım yemek yemeye aşık bir piroş var karşındaoyyyyyyy niye diyette misin yoksa
Burgerin en büyük menüsünden istiyorumivett ya kilo alamıyorum herkeş 23 filan sanıyor halbuki taş gibi 31im ben hıh
olmaz mıı ne istersen var
hyır sonra topiğinde kara büyü yapmışlar diye gelecek millet benim başıma kalacaksın taammii
ne demek bende bilmiyorum bu gece lügatıma kattım. böğründen kırılmakk
Ahh bu nağmelerivett ya kilo alamıyorum herkeş 23 filan sanıyor halbuki taş gibi 31im ben hıh
olmaz mıı ne istersen var
hyır sonra topiğinde kara büyü yapmışlar diye gelecek millet benim başıma kalacaksın taammii
ne demek bende bilmiyorum bu gece lügatıma kattım. böğründen kırılmakk
Bu saatte aaaBurgerin en büyük menüsünden istiyorum
Güzelliknaber nasılsın
evet gayet insanlar bu ne diyip bakacaklardımarjinalliğin dibine vuracaktık
göstercem ben sana ekşın konuları
Bende iyi canım ne olsun ışığı gördüm geldim
iyi işte yeni topik, geyiğin dibi
senden naber :)
Yemek severim ben mismocum yemek yemek yemek yenilecek herşeyi severimböğrümün dibi gitii dibiiii
pirayecim sana ne ikram edebilirim. tanışıkta değiliz nelerden hoşlanırsın bilemedim. mutfak senin dilediğini söyle. bir google aramasına bakar
kızaammm boşuna mı açtım bu topiği burada oyalıcezz seni biz ekşınlara akacağızz saksımlannSaksi_Degilim_Ben
piroşum herşeyi yer elinde ne varsa dök ortayaböğrümün dibi gitii dibiiii
pirayecim sana ne ikram edebilirim. tanışıkta değiliz nelerden hoşlanırsın bilemedim. mutfak senin dilediğini söyle. bir google aramasına bakar
kızaammm boşuna mı açtım bu topiği burada oyalıcezz seni biz ekşınlara akacağızz saksımlannSaksi_Degilim_Ben
aiiyyy iyiki geldin topiğimizin kedisi olursunBende iyi canım ne olsun ışığı gördüm geldim
Su iç tok tutarAçım ama
Mart geliyo kovmayın sonra beniaiiyyy iyiki geldin topiğimizin kedisi olursun
Bugün 3 litre su içtim Efser acı bana su görmek istemiyorumSu iç tok tutar
Limonlu iç farklı olurBugün 3 litre su içtim Efser acı bana su görmek istemiyorum
Sen içLimonlu iç farklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?