Allaaaaaammmm yaktın yıktın şuan beni
Su iç üstüne dekendimii de yaktım pirayeee neysee ben bir kuru ekmek atayım ağzıma barii
hahaa sana samirenin dediği geldi aklımaMart geliyo kovmayın sonra beni
topiğime gelene zamk gibi yapışırım ya benimsin ya toprağınnn kovmak yok aslaa :dMart geliyo kovmayın sonra beni
Ay Sus hatırlatmahahaa sana samirenin dediği geldi aklıma
Duygularımla oynuyorsunHanburger gibi düşünsenaradaki farkı yapatmaz mı
su içerken mi hamburger yediğini düşünecek.Hanburger gibi düşünsenaradaki farkı yapatmaz mı
He ona göre yani bilelim de mismo sonra sorun olmasıntopiğime gelene zamk gibi yapışırım ya benimsin ya toprağınnn kovmak yok aslaa :d
Ay tamam kızma ben sana yeşil çay getireyimDuygularımla oynuyorsun
ben takipteyimSaksi_Degilim_Ben marga kayboldu koşşşş bdv.ye konu kaçırmayalımmm kesin zincirleyecek biryerleri yinee
haha etiketleyim ha etiketleyim mi samireyiAy Sus hatırlatmatövbe yarabbim e
Tamam o olur beni yatıştırır birazAy tamam kızma ben sana yeşil çay getireyim
Etiketle ben giderimben takipteyimbdv de iz sürüyorum
haha etiketleyim ha etiketleyim mi samireyi
ooyy gel öpem seni bağrıma basasım geldii. heh yaa ben bağrımdan kırıldım demek istemiştim bugün böğrümden yazdım öyle kaldı.. hay benim yarım aklıma @MargarikotinHe ona göre yani bilelim de mismo sonra sorun olmasın
bana da banadaaaaaa lütfennn içine karanfilde atsana bi tanecikkAy tamam kızma ben sana yeşil çay getireyim
Allah aşkına samire muhabbetini bana bi açıkla yaaaben takipteyimbdv de iz sürüyorum
haha etiketleyim ha etiketleyim mi samireyi
uyumuşum kız ben birden uyandım az önce
Habugeri yersin içindeki turşular soğanlar mayonez falan böyle için yakar yasu içerken mi hamburger yediğini düşünecek.
efseeeeeeeerrrrrrrrrrrr efsanesiinnn
Valla ben seni yirim haooyy gel öpem seni bağrıma basasım geldii. heh yaa ben bağrımdan kırıldım demek istemiştim bugün böğrümden yazdım öyle kaldı.. hay benim yarım aklıma @Margarikotin
bana da banadaaaaaa lütfennn içine karanfilde atsana bi tanecikk
Allah aşkına samire muhabbetini bana bi açıkla yaaa
uyumuşum kız ben birden uyandım az önce
İşkence ama bu yaptıgınHabugeri yersin içindeki turşular soğanlar mayonez falan böyle için yakar yaüzerine bir bardak su iyi gider diye demiştim onu düşünürsen bence doyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?