- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
geldide gidebilen kimmahperi senin bu avatarında ki adammm türkiye ye gelmiş miydi
bi de alengirli bi konu açarsa tamamdırfake bile deriz
birleşip siteden attırırız alimallah
bence çok zorlama sonra kendini tanıtırken bulursun herkese
Hahhahahtadını aldın bi kere
mahperiyi bağımlı etmeye çalışıyoruz
oldu zaten
kafamı yoramam öyle boş şeylerebi de alengirli bi konu açarsa tamamdır
bu adamın bir videosunu buradan bir arkadaş atmıştı izlediğimde kahkaha atmıştımgeldide gidebilen kim
hangi video kızbu adamın bir videosunu buradan bir arkadaş atmıştı izlediğimde kahkaha atmıştımeğer o adam buysa tabi
klipleri yok mu bu adamın adı neydi yahangi video kız
Azis tatlım adı hee klipleri var şarkıları çok enerjik ilgimi çekiyor ruh halimi düzeltiyorklipleri yok mu bu adamın adı neydi ya
hiii gözlerim bunlarıdamı okuyacaktıay sırf o sıkıntıdan değişmiyorum saksım yoksa nickim bile hazır
ahaha sonra anlatsın dursun artık ben mahperi diyebi de alengirli bi konu açarsa tamamdır
hayır profilimden bari anlayın ben olduğumu yaahaha sonra anlatsın dursun artık ben mahperi diye
bizde millete gazı verdik mi tamamdırahaha sonra anlatsın dursun artık ben mahperi diye
ay bu dünden razı beni attırmayabizde millete gazı verdik mi tamamdır
Kız dakka bir gol bir hemen mi değişir insan periciğim ya hahaAzis tatlım adı hee klipleri var şarkıları çok enerjik ilgimi çekiyor ruh halimi düzeltiyor
sende mapusun tadına bak biay bu dünden razı beni attırmaya
naptım ben yaKız dakka bir gol bir hemen mi değişir insan periciğim ya haha
beni gri mi görmek istiyorsun üyelik iptali yapimde gör gri bolcasende mapusun tadına bak bi
bu çok hoşuma gitti 3 gün oldu galiba değişince garipsedim geri koydumdeğiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?