- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
yok hayatım klavyeden dolayı oluyor o bilinçsizce yani yoksa herşey aynı halaSen bana bi' de bakıyım.
Neden bazı üyeler adam yerine ada'm yazıyor.
Ben yurtdışına çıktı çıkalı Türkçe'de dilbilgisi kuralları mı değişti?
Gecmis olsun canim fazla oc ye bakma boyun ve bas agrisi yapar tatlimmm
yok hayatım klavyeden dolayı oluyor o bilinçsizce yani yoksa herşey aynı hala
Yat dinlen kuzum benimmmsaksım da gitmiş zaten çıkarım birazdan :) saol güzellik
emin misin bana bilinçli gibi geliyor ya
sanmam Can'ım yazanı gördüm ben canım demek istediği halde klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum otomatik çoğu kelimeler yazılanlar kaydoluyor çünküsaksım da gitmiş zaten çıkarım birazdan :) saol güzellik
emin misin bana bilinçli gibi geliyor ya
marga gördün mü mahperi bdv.de yorum yapmaya başlamış.Yat dinlen kuzum benimmm
Kiz semdem gecmistirmarga gördün mü mahperi bdv.de yorum yapmaya başlamış.
o kadar dedim uzak dur bulaşma oralara diye dinlemedi beni
sanmam Can'ım yazanı gördüm ben canım demek istediği halde klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum otomatik çoğu kelimeler yazılanlar kaydoluyor çünkü
boynuz kulağı geçecek bu saksıyla beni de sollayacak anammKiz semdem gecmistiryapsin yapsinnnn alissinnnnn mismomun yolundan gidiyooo ahahaha
Kimse sizi gecemez siz tum konulara hakimsininiz yavbb bdv d kacirdigim bisi olunca sana gelip soruyorum ahahaha bdv doktoru mismo ve saksiboynuz kulağı geçecek bu saksıyla beni de sollayacak anamm
aaa beni oraya bağımlı eden kim ne diyor şimdidemarga gördün mü mahperi bdv.de yorum yapmaya başlamış.
o kadar dedim uzak dur bulaşma oralara diye dinlemedi beni
Kimse sizi gecemez siz tum konulara hakimsininiz yavbb bdv d kacirdigim bisi olunca sana gelip soruyorum ahahaha bdv doktoru mismo ve saksi
aaa iftiraya bak.. kendi ayaklarıyla gitmiş bdv.ye sen bağımlı ettin diyor püüühhhhaaa beni oraya bağımlı eden kim ne diyor şimdide
Bak bu gece burdayimmm hic uykumda yokkkk ise baksaksıcığımla çılgın atacaktık bu gece ama olmadı. aynı anda ekşın yakalayabilsek kim tutar bizi de
sen çekici gösterdin orayı kızımaaa iftiraya bak.. kendi ayaklarıyla gitmiş bdv.ye sen bağımlı ettin diyor püüühhhh
Iveewt bu gece uykummyok ve yarin pazar yihuuuuuuusen çekici gösterdin orayı kızımmargada uyumuyor zaten ekşında yok ne kötü gecee
ben kaçıcam birazdann saksımm gelirse beni malum yerden msj yağmuruna tutun hemen gelirim burayaaBak bu gece burdayimmm hic uykumda yokkkk ise bak
sen çekici gösterdin orayı kızımmargada uyumuyor zaten ekşında yok ne kötü gecee
Iyi geceler canimm
ne var canım sevdim suç mu yaniiben kaçıcam birazdann saksımm gelirse beni malum yerden msj yağmuruna tutun hemen gelirim burayaa
aneemmm sen ne çabuk tutuldun bdvyeyandıkk ki ne yandık
hadi uyu uykusuz kalma kıyamamIveewt bu gece uykummyok ve yarin pazar yihuuuuuuu
iyi geceler tatlı mismomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?