- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Neyi ifsa ettim benBunun icin deil genel olarak sordum. Lem buralarda da ifsa ettin hemen. Ne yedin ne ictin komsuda.. topik arkadaslarima da bi tabak yapin gotureyim demedin mi
Yenmez mi yaa en guzel gece yenir perimm. Bak mesela simdii ben bir paket biskuvit accam yicem. Yanina da bitkii cayii nimnimnimnimnimNeyi ifsa ettim benbirsey yemedim ki ben hem gece gece birsey yenir mi
En güzel içtiğim kahve buranın kahvesi..Yenmez mi yaa en guzel gece yenir perimm. Bak mesela simdii ben bir paket biskuvit accam yicem. Yanina da bitkii cayii nimnimnimnimnim
Senin bu avatarını gördükten sonra sana selam vermeye de korkarım benNeyi ifsa ettim benbirsey yemedim ki ben hem gece gece birsey yenir mi
Kahveme iftira atma tatlim.En güzel içtiğim kahve buranın kahvesi..içinden bişiler çıktı ama olsun kesin mutfakta braindamage vardır saçları düşmüş cezvenin içine
mismo ne demek kızKahveme iftira atma tatlim.
Bir anlami yokmismo ne demek kız
pekiBir anlami yok
Yaaaaa hic oyle sey yapar miyim ben canim mismommmKahveme iftira atma tatlim.
Marga'm benim seviliyorsun bitanem. Operum seni galpten galptenYaaaaa hic oyle sey yapar miyim ben canim mismommm
Ellerine sağlık tatlimm:)Eki Görüntüle 1718640
mahperi hatun Huy Meselesi @Papatya gelini @-Piraye @Feraceli @Saksi_Degilim_Ben braindamage @Dionee @HanimKelesimiGetir @MissPoine @suziella @benita_ask tatlibikiz kkrizantem @Mune @CathyLizzie @Nevreste muzurtilki
Afiyet olsun canlar.. Ellerimle yaptim..
Yenmez mi yaa en guzel gece yenir perimm. Bak mesela simdii ben bir paket biskuvit accam yicem. Yanina da bitkii cayii nimnimnimnimnim
Kiskirtmaa benii ayartma muzurcanoh, aynı ben
tam şu an mesela, ne yesemmm ne yeseeemmm diye düşünmekteyim
bisküvilere baktım, eti burçak sultani varmış
Kiskirtmaa benii ayartma muzurcan
Ben papatya icecegim birazdan lavantada olabilirne yapayım yaw
bak su da kaynadı
ne içseeeemmm ne içseeem
yeşilçay mııı kahve miiiii
muzurtilki geldim geldim :) ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklanmış. Yeniden çözdüm testi ve geçmişim arkadaşım. Hemide 90 almışım
Ne ısmarlayayım sana
Kız kıza alışveriş ve yemek. En sevdiğimOooooooooooooooooooooooo süper süperrrrr
tebrikler
bilmiyorum, haftaya düşünücez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?