Yemek yiyorum ve 3 cocuklu adamla evlensemmi diyen kisinin konusuna bakiyorum.Mismo napiyon kız
Yemek yiyorum ve 3 cocuklu adamla evlensemmi diyen kisinin konusuna bakiyorum.
PuhahahahaBende wc ye gitsem mi diye konu accam
Bende wc ye gitsem mi diye konu accam
Anket yap bıze sor kendı başına lutfen karar verme
Ben bilmem esim bilir modunda ol diyorsun yanii. Offf ne skci hayat.. yapamam ben. Bana ekşin lazimmismo kız sen kullanma zaten bız bu yasta koca bulunca kacmasın dıye mulayım olcaz agzımız var dılımız yok hesabı hem bu zamanda elektırık almak zor tv gormuyormusun kac yuva elektırıksızlıkten kurulamıyor
Hee siz onada gitme dersiniz sormam
Ben bilmem esim bilir modunda ol diyorsun yanii. Offf ne skci hayat.. yapamam ben. Bana ekşin lazim
Ben bilmem esim bilir modunda ol diyorsun yanii. Offf ne skci hayat.. yapamam ben. Bana ekşin lazim
Bu teyze kadar masumuz
Ayy hemen yorum yaparim.
Bak bende yapmadım demek bundan evlenemıyoruz kopruyu gecene kadar yap elınde kırbaçla gezersen hıc bır kaynana ıstemez sonra kaynanan konu acar konu başlığı olursun kırbaçlı gelin
Ayy yoksa hala evlenmediniz miniahh ne büyük kayıp ayol sizin için
Kaynanamda hep örer ama hec de masum değililmek atarken 40 tilki gezer kafada
Ayy hemen yorum yaparim.
Annecim seninde mi canin cekti gel icinde kalmasin senide kirbacliyim derim. Hahaha
Kayip tabii. Kocam ilgisiz konularinin altina benimkii benii hergun ciceklere bogar. Cikolata yemekten 100 kilo oldum. Mutfak bulasik camasir hep onda gecelerde pek atraksiyonlu diye hava atacak bir adamimiz bile yok peh
Dur bır kendımı hayal ettımkız bıye devamlı wc gıdıyon tut içinde yazık oglusunun parasına
Cevap veriyorum kaygana
Sürekli wc ye giderim eh onuda oglusuna sor
Valla ben hemen aayyyy ne fena gelın oyle kırbaç nekı derım
Dur bır kendımı hayal ettımkız bıye devamlı wc gıdıyon tut içinde yazık oglusunun parasına
Valla ben hemen aayyyy ne fena gelın oyle kırbaç nekı derım
Tüh yaa hemen bulmak lazım olmuyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?