Kombin topiğinin çalçeneleri..

mismo kız sen kullanma zaten bız bu yasta koca bulunca kacmasın dıye mulayım olcaz agzımız var dılımız yok hesabı hem bu zamanda elektırık almak zor tv gormuyormusun kac yuva elektırıksızlıkten kurulamıyor

Ben bilmem esim bilir modunda ol diyorsun yanii. Offf ne skci hayat.. yapamam ben. Bana ekşin lazim

Ben bilmem esim bilir modunda ol diyorsun yanii. Offf ne skci hayat.. yapamam ben. Bana ekşin lazim

Bak bende yapmadım demek bundan evlenemıyoruz kopruyu gecene kadar yap elınde kırbaçla gezersen hıc bır kaynana ıstemez sonra kaynanan konu acar konu başlığı olursun kırbaçlı gelin

Bak bende yapmadım demek bundan evlenemıyoruz kopruyu gecene kadar yap elınde kırbaçla gezersen hıc bır kaynana ıstemez sonra kaynanan konu acar konu başlığı olursun kırbaçlı gelin
Ayy hemen yorum yaparim.

Annecim seninde mi canin cekti gel icinde kalmasin senide kirbacliyim derim. Hahaha

Ayy yoksa hala evlenmediniz mini ahh ne büyük kayıp ayol sizin için

Kayip tabii. Kocam ilgisiz konularinin altina benimkii benii hergun ciceklere bogar. Cikolata yemekten 100 kilo oldum. Mutfak bulasik camasir hep onda gecelerde pek atraksiyonlu diye hava atacak bir adamimiz bile yok peh

Kaynanamda hep örer ama hec de masum değil ilmek atarken 40 tilki gezer kafada

Dur bır kendımı hayal ettım kız bıye devamlı wc gıdıyon tut içinde yazık oglusunun parasına

Ayy hemen yorum yaparim.

Annecim seninde mi canin cekti gel icinde kalmasin senide kirbacliyim derim. Hahaha

Valla ben hemen aayyyy ne fena gelın oyle kırbaç nekı derım

Kayip tabii. Kocam ilgisiz konularinin altina benimkii benii hergun ciceklere bogar. Cikolata yemekten 100 kilo oldum. Mutfak bulasik camasir hep onda gecelerde pek atraksiyonlu diye hava atacak bir adamimiz bile yok peh

Tüh yaa hemen bulmak lazım olmuyor böyle

Dur bır kendımı hayal ettım kız bıye devamlı wc gıdıyon tut içinde yazık oglusunun parasına

Valla ben hemen aayyyy ne fena gelın oyle kırbaç nekı derım

Kotu bi cevap mi verdim.Ayipli mi oldu bu
Sen gozlerini belerte belerte bakinca kendimi bir kotu hissettim.

Tüh yaa hemen bulmak lazım olmuyor böyle

Tabii yoklugunu cok hissediyorum cookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…