Kombin topiğinin çalçeneleri..

Çene konusunda bişey diyemicem valla

Zaten trıplerdeyım valla aglarım ben sıgara içmıyorum bugun bıse daha ogrendım koca bulunca bos bırakmıycaksın baglanıcaksın

geçen kocamı kendime nasıl bağlarım konusu vardı. banlanmamak için önce oltayla yakala sonra halatla kendine bağla ardından kaçmasın diye zincire vur adamı kırbacı da üzerinden eksik etme yazacaktım. yazmadım tabi mune ablam saolsun

Bekarlık neclasızlık senın ne hale getırdı kıyamam

saçını yol kimseye güzel gelmesin adam

Misafir geldi bize bu saatte bıktım bu annemin kankilerinden azcık ayrilcam aranizdan

Herkez kocasıyla kafayı bozmus oyle deme kız sacı kalsın

bak bu konuda çok katılıyorum sana gerçekten bazı kadınlar aklını kocalarıyla bozmuşlar ileri derece. hayatta başka bişey görmüyor gözleri

Ben bugun bızzat sahıt oldum 5 cocuk kadın 40 dk spor sonra vınnnn meger kocasına cok duskunmus bende dedım bu durumda bende koca bulunca 7/24 yapıscam demek ısın sırrı yapısmakmıs

Bızde oyle dıyoduk mismo dımı ama gecen bır konu acıldı 22 yasında aglamaktan helak olmus koca bulamadı dıye baktım bız 32 olmusuz memnunuz ama meger evde kalmısız

evet yaa o konuda intihar edecektim hanım abla keleşini virmedi bana neyse kii ağlama seanslarımız başladı bu sayede

Ben bugun bızzat sahıt oldum 5 cocuk kadın 40 dk spor sonra vınnnn meger kocasına cok duskunmus bende dedım bu durumda bende koca bulunca 7/24 yapıscam demek ısın sırrı yapısmakmıs

herşeyin orta yolu güzel be benita'm o kadar da yapışamam ya :) karakterime ters

evet yaa o konuda intihar edecektim hanım abla keleşini virmedi bana neyse kii ağlama seanslarımız başladı bu sayede

herşeyin orta yolu güzel be benita'm o kadar da yapışamam ya :) karakterime ters

Valla banada ters gelıyor ama baksana mıllete kocamda kocam tutamam ben cenemı susamam savunurum kendımı sonuna kadar benı dovdu ama ıyı adam dıyemem ama gel bız aglamalar ıse yararsa bır kac ay yapısalım

Valla banada ters gelıyor ama baksana mıllete kocamda kocam tutamam ben cenemı susamam savunurum kendımı sonuna kadar benı dovdu ama ıyı adam dıyemem ama gel bız aglamalar ıse yararsa bır kac ay yapısalım

arada vantuz gibi yapışıp bir anda fukara sümüğü gibi silip atmak etkili olur herhalde
bir ilginin alakanın nirvanası bir tam tersi.. nasıl fikir denesek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…