20 yaşındayım ben daha kız
Bulunca iplerini gevşek bırakmayın
evet mini minnacığım dahaCiddi mi diyonsazan mi oldum ki
20 yaşındayım ben daha kız
deme kız 4 aya 21 oluyorum benOlsun bak bıze sımdı yenı dank ettı dune kadar bızde evde kalmsıısz bılmıyoduk 2 senen kaldı bıl22 gecen evde kalıyor
deme kız 4 aya 21 oluyorum ben
1.5 yıl var ya belki olur birşeyler gerçi ne ara bulucam evlilik yoluna gidicem nişanlanıcam kaldım ben evde şimdiden yas tutucam22 gecen başlıyor kendını helak etmeye
Asla bırakırmıyım kene gıbı yapıscam butun sosyal aktıvıtelerımı kocışle yapcam en yakın ark satcam gızel yemekler yapıp sısmanlatcam bu kadar yeterlı olurmuçenemı nasıl tutcam onu bılmıyorum
Zaten trıplerdeyım valla aglarım ben sıgara içmıyorum bugun bıse daha ogrendım koca bulunca bos bırakmıycaksın baglanıcaksın
Bekarlık neclasızlık senın ne hale getırdı kıyamam
Asla bırakırmıyım kene gıbı yapıscam butun sosyal aktıvıtelerımı kocışle yapcam en yakın ark satcam gızel yemekler yapıp sısmanlatcam bu kadar yeterlı olurmuçenemı nasıl tutcam onu bılmıyorum
1.5 yıl var ya belki olur birşeyler gerçi ne ara bulucam evlilik yoluna gidicem nişanlanıcam kaldım ben evde şimdiden yas tutucam
yok kız hemen evlenmektense evde kalayım daha iyi kafam rahat huzurlu otururum bariOyle deme bulda sen hemen nısan 1 aya dugun
görüşürüz meleğimm kolay gelsiinnMisafir geldi bize bu saatte bıktım bu annemin kankilerinden azcık ayrilcam aranizdan
geçen kocamı kendime nasıl bağlarım konusu vardı. banlanmamak için önce oltayla yakala sonra halatla kendine bağla ardından kaçmasın diye zincire vur adamı kırbacı da üzerinden eksik etme yazacaktım. yazmadım tabi mune ablam saolsun
saçını yol kimseye güzel gelmesin adam
bak bu konuda çok katılıyorum sana gerçekten bazı kadınlar aklını kocalarıyla bozmuşlar ileri derece. hayatta başka bişey görmüyor gözleriHerkez kocasıyla kafayı bozmus oyle deme kız sacı kalsın
yok kız hemen evlenmektense evde kalayım daha iyi kafam rahat huzurlu otururum bari
bak bu konuda çok katılıyorum sana gerçekten bazı kadınlar aklını kocalarıyla bozmuşlar ileri derece. hayatta başka bişey görmüyor gözleri
Bızde oyle dıyodukmismo dımı ama gecen bır konu acıldı 22 yasında aglamaktan helak olmus koca bulamadı dıye baktım bız 32 olmusuz memnunuz ama meger evde kalmısız
Ben bugun bızzat sahıt oldum 5 cocuk kadın 40 dk spor sonra vınnnn meger kocasına cok duskunmus bende dedım bu durumda bende koca bulunca 7/24 yapıscam demek ısın sırrı yapısmakmıs
evet yaa o konuda intihar edecektim hanım abla keleşini virmedi bananeyse kii ağlama seanslarımız başladı bu sayede
herşeyin orta yolu güzel be benita'm o kadar da yapışamam ya :) karakterime ters
Valla banada ters gelıyor ama baksana mıllete kocamda kocamtutamam ben cenemı susamam savunurum kendımı sonuna kadar benı dovdu ama ıyı adam dıyemem ama gel bız aglamalar ıse yararsa bır kac ay yapısalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?