Kombin topiğinin çalçeneleri..

suzii kıs ban yicezz orada buraya gel dün zor yırttık zatii cımbızdan adımız geyikçiye çıkacak dicem de çıktı bile

Kim çıkardı kız ben görmedim ya öyle birini

Kocadan bikmis bi kadına sorduğun soruya bah
Koca bıkılan bıse kaydedıyoruz helak olan bır kız olursa sen çekersın kulagını

ama sende az önce konuştukya
önce vantuz gibi yapışacağız
sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atacağız

Kız bak kocadan bıkılıyor ama paradan bıkılmaz dıger taraftan kaynak babasa babadan ogla koca olsun taktık de var bır yapıs bır fırlat

Niye rahatsız ettin beni kırk yılın başında bdv de bir konu hakkında yorum yazdım hemen bildirimin geldi hı ekşıncı mismo senii kanki bir yorum yapayım dedim roman yazmışım resmen kendimi kaybettim alın beni

Sen bana laf mi soktun şinci ben öyle yaptiydimda
ahaha yok sen yokken bir konuşmamız oldu benitayla. şu çok kaprisli kızların el üstünde tutulması üzerineydi. bende dedim çozemedim adamları. hem kaprislilerden şikayet ederler hem onları peşinden dolanırlar. eniyisi once ilginin nirvanasına çıkarcan adamı sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atcan. sonra yine ilgi falan filan..

Baya bılemdık plan yaptık

aa hangi konuya yazdın ? mahperi hatun yi zor kurtqrdık bdv.den.birde sen çıkma başımıza :*

Marga, yorumun otopsisini yapmışsın yeminlen
Beğendim ama okudun mu diye sor sor sorrr çekinme sooorrr
okuyamadım hepsini elektrikler kesildi yoksa okurdm
Hepinize sevdiricem uzun yorum okumayı uzun konu okumayııı kanki ben ne yapmışım kendimi röportajda sandım bir an ama çoktaaaan göndere basmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…