- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Hahahaha pis fakirlerbari zengin birini bulunda oglanin babası çek karsiliginda ayrilmanizi falan istesin
suzii kıs ban yicezz orada buraya gel dün zor yırttık zatii cımbızdan adımız geyikçiye çıkacak dicem de çıktı bileHahahaha pis fakirlerbari zengin birini bulunda oglanin babası çek karsiliginda ayrilmanizi falan istesin
Ya ben kararsız bır ınsanım karar vermem cekmı kocamı sence hangısı
suzii kıs ban yicezz orada buraya gel dün zor yırttık zatii cımbızdan adımız geyikçiye çıkacak dicem de çıktı bile
herşey mutlu huzurlu bir yuva kurmak için lütfnn. :d aile saadeti yaşamayalımmı biz :)
Ya ben kararsız bır ınsanım karar vermem cekmı kocamı sence hangısı
ama sende az önce konuştukyaYa ben kararsız bır ınsanım karar vermem cekmı kocamı sence hangısı
Koca bıkılan bıse kaydedıyoruz helak olan bır kız olursa sen çekersın kulagınıKocadan bikmis bi kadına sorduğun soruya bah
ama sende az önce konuştukya
önce vantuz gibi yapışacağız
sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atacağız
ama sende az önce konuştukya
önce vantuz gibi yapışacağız
sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atacağız
Kim çıkardı kız ben görmedim ya öyle birini
Kız bız boylede saadetlıyız degılmıyız yoksa her gece baska soru işaretlerı
Huy Meselesi çıkardı benim adımı ekşinciya
suçlu oo suziimm
böylede mutluyuz ama bir yuvamız olursa katmerlenir saadedimiz. @suziella yavrum bu kız artık hiç bişi anlamıyor iyic umutsuz vaka oldu bu napsak bı huzur evine mi yatırsak
Niye rahatsız ettin beni kırk yılın başında bdv de bir konu hakkında yorum yazdım hemen bildirimin geldi hı ekşıncı mismo seniiHuy Meselesi çıkardı benim adımı ekşinciya
suçlu oo suziimm
böylede mutluyuz ama bir yuvamız olursa katmerlenir saadedimiz. @suziella yavrum bu kız artık hiç bişi anlamıyor iyic umutsuz vaka oldu bu napsak bı huzur evine mi yatırsak
ahaha yok sen yokken bir konuşmamız oldu benitayla. şu çok kaprisli kızların el üstünde tutulması üzerineydi. bende dedim çozemedim adamları. hem kaprislilerden şikayet ederler hem onları peşinden dolanırlar. eniyisi once ilginin nirvanasına çıkarcan adamı sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atcan. sonra yine ilgi falan filan..Sen bana laf mi soktun şinciben öyle yaptiydimda
ahaha yok sen yokken bir konuşmamız oldu benitayla. şu çok kaprisli kızların el üstünde tutulması üzerineydi. bende dedim çozemedim adamları. hem kaprislilerden şikayet ederler hem onları peşinden dolanırlar. eniyisi once ilginin nirvanasına çıkarcan adamı sonra fukara sümüğü gibi fırlatıp atcan. sonra yine ilgi falan filan..
Niye rahatsız ettin beni kırk yılın başında bdv de bir konu hakkında yorum yazdım hemen bildirimin geldi hı ekşıncı mismo seniikanki bir yorum yapayım dedim roman yazmışım resmen kendimi kaybettim alın beni
Mahperiye kurduğun tuzağı bana da kurdun değil mi, naptın bana söyle diyorum çıbııııııkkk
Marga, yorumun otopsisini yapmışsın yeminlenMahperiye kurduğun tuzağı bana da kurdun değil mi, naptın bana söyle diyorum çıbııııııkkk
Hepinize sevdiricem uzun yorum okumayı uzun konu okumayııı kanki ben ne yapmışım kendimi röportajda sandım bir an ama çoktaaaan göndere basmışımmmMarga, yorumun otopsisini yapmışsın yeminlen
Beğendim ama okudun mu diye sor sor sorrr çekinme sooorrr
okuyamadım hepsinielektrikler kesildi yoksa okurdm
Ay neydi o oyleee zor kurtuldum ben
aç mısın anacım? ne ikram edeyim sana?Kız katmer dedın aklıma yemek geldı
he bak limonca da buna benzer konu açmış. okudun mu?Baya bılemdık plan yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?