- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Bayıldım bu fıkre çok piskopatcaarada vantuz gibi yapışıp bir anda fukara sümüğü gibi silip atmak etkili olur herhalde
bir ilginin alakanın nirvanası bir tam tersi.. nasıl fikir denesek mi
şaka maka bir yana ben adamlar ne istiyor anlamış değilim valla.Bayıldım bu fıkre çok piskopatca
şaka maka bir yana ben adamlar ne istiyor anlamış değilim valla.
çevreme bakıyorum ne kadar kaprisli mıy mıy tip varsa el üstünde.. erkek cinsiyle kadınlar hakkında konuşyorum. naz kapris istemeyiz kadın dediğin kendi ayakları üzerinde duracak bıdıbıdıbıdı..
FrKafka hani şu erkek arkadaşının 10binliracık istediği üye vardı yaa. hani 200bin lirası vardı hatunun 21 yaşında. hıh iste o terkedilmiş. taze taze konu açmış. bil istedim :)
aynen aynen koşş bdv.e bakVallamı perılıkoskmuydı ne
aynen aynen koşş bdv.e bak
belliydi zaten şaşırdık mı hayırrSıkılmıs vermedı 10 bını vereydı 10 gun daha tutardı elınde
olabilir valla ben artık her konuy ortaya karışık yorum ypıyorum :)Ins buda fake degıldır
.olabilir valla ben artık her konuy ortaya karışık yorum ypıyorum :)
biraz ciddi biraz geyikduruma göre şekillendiriyorum devamını
10.000 vermediniz diye terkedecek bi sevgiliniz bile olmadı ya oturun aglayinmismo benita_ask and mahperi
Paramız yokkı borc ıstesnler benden borc ısteyen borclu cıkargercı haklsıın bır tane daha vardıya hesap kız oduyormus cocuk oderse soylenıyomus @mismo bır eksıgımız daha bu gece ogrendık bız fakırız
10.000 vermediniz diye terkedecek bi sevgiliniz bile olmadı ya oturun aglayinmismo benita_ask and mahperi
Paramız yokkı borc ıstesnler benden borc ısteyen borclu cıkargercı haklsıın bır tane daha vardıya hesap kız oduyormus cocuk oderse soylenıyomus @mismo bır eksıgımız daha bu gece ogrendık bız fakırız
Fakirsiniz len siz fakir
vurmaa vurmaa yüzümüze vurmaa
kalpazanlık mı yapsak kıs
herşey mutlu huzurlu bir yuva kurmak için lütfnn. :d aile saadeti yaşamayalımmı biz :)Sonumuz kotu gıbı gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?