Keyfım ıdare eder on koltugu kaynanama kaptırmıs yenı gelın gıbıyımbugub bır tv programı kesfettım ama bız katılamayız yenı gelınler ıcın sen nasılsın keyfın nasıl yoktun butun tv programlarını bastık gezdık
Hea erkek ne anlar temizlikten onların içine kadın kaçmış
Bızden daha narınler bızım temızlıgımızı begenmez bunlar
Aşk olsun ben ne yaptım sanaÖyle bi gocan ossun işşallah tu tu tu tuuuu
ben yorgun ben kafası karışık ben çok pis ekşin beklerim bu geceKeyfım ıdare eder on koltugu kaynanama kaptırmıs yenı gelın gıbıyımbugub bır tv programı kesfettım ama bız katılamayız yenı gelınler ıcın sen nasılsın keyfın nasıl yoktun butun tv programlarını bastık gezdık
nutella'm link atmadım mı ben sanaSelam kızlaar..mismo topiğini aradım buldum, gururluyum
Aşk olsun ben ne yaptım sanabarı bır pıskolat erkegı dıleseydın
buradayım mismoşben yorgun ben kafası karışık ben çok pis ekşin beklerim bu gece
nutella'm link atmadım mı ben sana
evine misafir çağırıp adres vermeyen tiplere döndüm
Napacan piskolat erkeeeni o zaman da kıskançlık nirvanaya ulaşır bebisim seni düşündüm
buradayım mismoş
iyiyim mismomm keyfim yerinde sen nasılsın bakalımmahperi hatun güzel perim nasılsınn? @-Piraye can nerelerdeee?? özledimm onu. kkrizantem napıyorsun kıs? benita_ask bensiz eyüp sultan'a mı gittin ne ettin nirdesin sen ? :)
töbellerr töbesii
bana bak sen de çocuğunun emziği yere düşünce cakkadana cakkadana ağzında temizleyip bebesine geri veren hatunlardan mısın?
iyidir cano senin avatar çok tatlı kız sen nasılsın bakalımzeyna avatarlım benimm hoşgeldin.. :* nabarsın ne edersin? keyifler nasıll
yorgunum ekşin beklerimm iyiyim şüküriyiyim mismomm keyfim yerinde sen nasılsın bakalım
kocamı buldun hayırdıriyiyim mismomm keyfim yerinde sen nasılsın bakalım
Allah daha iyi etsin şekerimyorgunum ekşin beklerimm iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?