Tabi canım. Buldu bunuyo der elalem sonra
Ben izleyemiyom bişey gündzleri. Yürüme sesime uyanıyo tv hiç açamıyomTüh reklam girdi ulan
Erkek dediğin döver Bence dövmeyende gay dirTabi bu devirde dovmeyen kocami kaldı asla bırakmam aslaaaaa
Hee musluğu yaparken karısını hayal edecek ya
Ben hatırla gönüldeki tekine hastayım. Çift karakterli hem aşık hem psiko. Tam çzünde iyi insan ama denilen irkek karakteri
Tabisidovsun ama kapıya atmadigi sürece bosanmam
Tesisatçıdan tabi kıskanır fitil fizikli mis gibi kadınKadını tesısaatcıdan kıskanması kesmemısbıskıvı erkegı olcakkı tesısatcı ozaman farklı olur
Kadını tesısaatcıdan kıskanması kesmemısbıskıvı erkegı olcakkı tesısatcı ozaman farklı olur
Ahah o piskevit erkeği yok mu
Hepmız pıskopatız
Bulmussun gül gibi adamı kapıya atsada sen kedı gıbı bekle kapıda ıyı adam alır içeri yeterkı the ımam gıbı bıcak dayamasın bogazına
Tesisatçıdan tabi kıskanır fitil fizikli mis gibi kadın
Ben izleyemiyom bişey gündzleri. Yürüme sesime uyanıyo tv hiç açamıyom
Ama fıtıl fızıklıyı kesmemıs bu durumTesisatçıdan tabi kıskanır fitil fizikli mis gibi kadın
Kara turnanin avatarı gibi bakarım adama alır beni içeri. The imam öylemi yapmış ulan hani inancina bagliydi vah vah
Kaybılursam illa mügeye gitmeyin işte ayak sesimden takip edin beniNasıl yuruyosan artık
Tamam aklımızda bulunsunKaybılursam illa mügeye gitmeyin işte ayak sesimden takip edin beni
40 numara ayağın sesi büyük oluyoTamam aklımızda bulunsun
Bi ekşın konu gelsede çoşsak yaa. HobaaIyi çok büyük değilmiş
Bi ekşın konu gelsede çoşsak yaa. Hobaa
Bi ekşın konu gelsede çoşsak yaa. Hobaa
Kusum yeni girdim eve.. gecmis olsun cok. Operimm
Yyooookkkk gidememe bir yeree cok yorgunun artik..
Biri 3 aylık biri 4buçuk yaşındaSenin bebek kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?