Hoşgeldin mismom yemek yapıcam şimdi ayyh agriyo her yerim yaa
Biri 3 aylık biri 4buçuk yaşında
Bizde öpüyoruz pudralı mamalı kusmukluOoyyy Allah bagislasin annesi.. operimm onlari. Galp galp
Bizde öpüyoruz pudralı mamalı kusmuklu
Bende ekşın bekliyorm ama bugn çiziktirme günüm. Çok ekşın kokuyosa etiketleyin
Oyyss aynen kuzum bende simdii mamma hazirlicam. Sonra kahvemi alir kurulurum kkya. Bu gece cuma ekşin beklentim var
Ooyyy Allah bagislasin annesi.. operimm onlari. Galp galp
Ama fitil fücudum yok nitcezKeleee 2 bebek yapmış hatun :) maşallah
Bizde öpüyoruz pudralı mamalı kusmuklu
Bende ekşın bekliyorm ama bugn çiziktirme günüm. Çok ekşın kokuyosa etiketleyin
Kız tavim noldu catlicem
istediği reytingi alamadı. her türlü ekşini denedi ama olmadı. sonrada tüydü.Evet kesinlikle öyle oldu
@-Mahperi- güzel perim nasılsınn?-Piraye can nerelerdeee?? özledimm onu. kkrizantem napıyorsun kıs? benita_ask bensiz eyüp sultan'a mı gittin ne ettin nirdesin sen ? :)
heheh naber nasılsın ? keyfin nasıl? yüzüme sakız patlatmayaydın iyiydi. canım istedi bende bir falım çiğneyim yahu.Yok ya ben falımdan ogrendım daha 3 yıl varmıs bosuna bu havada yormıyım kendımı
@suziella suziş gündüz kocam dövüyor beni sevmiyor mu gibi bir konudan bahsetmişsin. bulamadım ben onu. kapandı mı noldu o konuya?
heheh naber nasılsın ? keyfin nasıl? yüzüme sakız patlatmayaydın iyiydi. canım istedi bende bir falım çiğneyim yahu.
benita_ask baktın mi titiz misin ? Adli sacmaliga
Selam kızlaar..mismo topiğini aradım buldum, gururluyum
Ben o adama gıcık oluyorum çok az baktım bır tane daha varya sureklı tulum gıyıyor karnonatla surayı sılın kendı deterjanınızı yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?