Hahahhaha
anaaa çok şaşırdım nerden buldun kız beni
kızaaaam ben işten kafamı kaldıramıyom yanlış kişiye emanet ediyosunEgleniyor muyuz genclerr
Disaridayim yaa takip edemedim yazilanlari. Aksam bol bol muhabbetleselim.
Saksi_Degilim_Ben buralar sana emanet. HanimKelesimiGetir ablamm hosgeldinn. Taciz ne demek basimin ustunde yerinn var. Topik seninn @Margarikotin annem saksiyla birbirinize sahip cikin. Ben yokum. Sobayla oynasip topigimi yakmayin. Kibritlere dokunmayin
-Piraye okudum ben samire ile muhabbetinizi ama ozur dilemis kiz @_haymeana_ tatlim hosgeldinn. Bende anlamam modadan muhabbet benim isim. Xok pis kafa utulerimm.
mahperi hatun ahahahaha kizim avatarlara mi taktin sen. Yine arayis icindeyken saksinin orjinalini mi buldun
@Sihirli elma hosgeldiinnn kapida kahve ikramim vardi aldin mii gayfeniii sohbet kahvesiz olmazz :))
Egleniyor muyuz genclerr
Disaridayim yaa takip edemedim yazilanlari. Aksam bol bol muhabbetleselim.
Saksi_Degilim_Ben buralar sana emanet. HanimKelesimiGetir ablamm hosgeldinn. Taciz ne demek basimin ustunde yerinn var. Topik seninn @Margarikotin annem saksiyla birbirinize sahip cikin. Ben yokum. Sobayla oynasip topigimi yakmayin. Kibritlere dokunmayin
-Piraye okudum ben samire ile muhabbetinizi ama ozur dilemis kiz @_haymeana_ tatlim hosgeldinn. Bende anlamam modadan muhabbet benim isim. Xok pis kafa utulerimm.
mahperi hatun ahahahaha kizim avatarlara mi taktin sen. Yine arayis icindeyken saksinin orjinalini mi buldun
@Sihirli elma hosgeldiinnn kapida kahve ikramim vardi aldin mii gayfeniii sohbet kahvesiz olmazz :))
istiyorum istiyorum çokistiyorum hemde o kurabiyelerinde hepsini istiyorm
Hahahhahaben kaptım
Bana selam verdigin gune nalet okuyon suan dimikızaaaam ben işten kafamı kaldıramıyom yanlış kişiye emanet ediyosun
Oyyy cok iyi gider valla
Hoş gördüm mismocum sağol,fırsat buldukça gelirim zaten geldimide çayımı isterim ama ona göre demli ve şekersiz olsun çayım
Ahahahaha aksini dusunmedim zaten
Bana selam verdigin gune nalet okuyon suan dimi
Oyyy cok iyi gider valla
Semaverlen demlerim ben sana ablammicelim caylari guzelleselim
Ahahaha bulurum ben bende sasirdim onume cikincaanaaa çok şaşırdım nerden buldun kız beni
istiyorum istiyorum çokistiyorum hemde o kurabiyelerinde hepsini istiyorm
Afiyet olsun o zaman :)Ahahahaha aksini dusunmedim zaten
Bana selam verdigin gune nalet okuyon suan dimi
Oyyy cok iyi gider valla
Semaverlen demlerim ben sana ablammicelim caylari guzelleselim
5 çayı varne oluyo burda
Bir sohbettir muhabbettir aldi basini gitti angel'im kap cayini gel sendee. Nasilsin?ne oluyo burda
limoncicegii oylee begenip kacmak yok sende katil sohbeteee. Aksam hepimiz buradayiz senide beklerizz )
iyiyim tatlım sizin topiğe girdim açtım hepten zaafiyet geçirdim ayol.Bir sohbettir muhabbettir aldi basini gitti angel'im kap cayini gel sendee. Nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?