kombinleyemiyorum yardım edin diyenler,buyrunn ;)

ten rengi ya da siyah..kapalı mekansa ten rengi daha iyi tabi..tığ topuk giyemiyorsan platform bilekten bir ayakkabı da hoş olur..

altına da kırmızı papi giyebilirsin sütyen gibi değil de daha kapalı duran büstiyerler var, şu gibi

İşte bende onları giyecek cesaret yok ayrıca ortam da yok Sanırım onu giyse sevgilim beni terkeder aşırı kıskançtır da
Papi nederi bu arada :26: hiç duymadım cahilliğime ver

Zımbalı botlar bu sene çok moda her yerde de bulunuyor
Zımbalı bileklik ve dumanlı bir makyajla kombinlersen biraz vamp bir tarz elde edebilirsin
Elbisenin resmini koysaydın keşke daha doğru yorum yapardım
Ayrıca dolgu topuklar çok rahatsız etmez insanı bence dolgu topuk tercih edebilirsin

Eklentiler

• $candela-nyc-studded-robin-boot.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 137
  • $img-thing (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 126
  • $hot-buy-shanti-studded-boot.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $isabel-marant-caleen-studded-boot-profile.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $Frank-Chaydez-shoes-Ben-Studded-Boot-(Black)-010604.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $Jeffrey-Campbell-All-Stud.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 126
  • $studboot28.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 122
  • $JFC10006_c1_Jeffrey-Campbell_Studded-Platform-Ankle-Boot-750x1000.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $office-studded-boot-105.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 115

papi ayakkabı canım ben papi diyorum

Kızlar siyah deri kalem etek aldım ama boyu çok uzun değil yani kalem dediğime bakmayın. Dar yüksek bel diz üstü baya. Nasıl kombinlerim sizce? Siyah şifon gömlekle kötü mü olur?

meraba arkadaşlar. abimin nişanı var ve kapalı mekanda aile içi olucak. aşağıdaki ceketi almıştım ama bir türlü kombinleyemedim. bir fikir verir misiniz lütfen bana da :)

bende sürekli kıyafet alıyorum fakat giymeden kenara atıyorum bir türlü degerlendiremedigim kıyafetlerim var

arkadaşlar bende bu elbiseyi aldım sizce üzerine veya altına giyilebilecek ayakkabı modelleri varsa önerilerinizi alabilirmiyim lütfen

internette yabancı bir alışveriş sitesi buldum,çok güzel elbiseler satıyor.İnanılmaz güzel hem de.Yabancı bir siteden alışveriş yapmak sizce güvenli midir?Sanırım abd falan.Fiyatları da dolar üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…