aslında bacak boyum kısa değil belime göre kısa demek istedim.yani belim daha kısa olsa gayet güzel olurdu herşey.belim bacağımdan daha uzun da değil tabi ama daha kısa gibi de görünmüyor. verdiğin tüyolar için teşekkür ederim
Yüz meselesi..şöyle ki kontes ben kendimi beğeniyordum,beğenmediğim kendim olmayan. yüzüm çok güzeldi,kendimi de beğenirdim yüzümü yani.tvdeki kızlara benzetiyolardı hep. ama ben gittim burun ameliyatı oldum.ameliyattan sonraki yüzümü beğenmiyorum ben kontess,yoksa kendimi beğeniyorum yani yıllar önceki kendimi:) ama ameliyattan sonra burnum bozulunca direk gözlerim bakışlarım bile güzelliğini yitirdi.tüm güzellik gitti.kaba bir simam var şimdi.ortada kapkalın bi burun olunca...
çorap o. penti'den.
kotonda ben aklımı kaçırıyorum , nasıl olur da bir şey beğenemezsin :26: şaşırdım
kilon boyun kaç peki?
vücudun mu orantısız?
kaba bir soru oldu ama neden kendine yakıştıramadığını anlamaya çalışıyorum.
haha beni anlatmış
kotonda aklımı kaçırıyorum
selam.
benim de danışmak istediğim birkaç kıyafet var
uzun saks mavisi bir etek. hiç giyemedim daha.
saks mavisi tunik. gömlek şeklinde.
saks mavisiyle sorunum var sanırım.
selam.
benim de danışmak istediğim birkaç kıyafet var
uzun saks mavisi bir etek. hiç giyemedim daha.
saks mavisi tunik. gömlek şeklinde.
saks mavisiyle sorunum var sanırım.
ne de güzel yorumlar yapmışın yazan ellerine sağlık canım benim yaaspor ceket beğenmedim ben. onun yerine siyah klasik bir ceket öneririm. bu sene uzun ceketler moda, kalçayı filan kapatan tarzda baya uzun, çok şıklar
Dik Yaka Bluz güzel, yüksek bel kalem etek ile harika olur, kloş etek ile de yakışır
Dantelli Gömlek de şık, takım içine de giyilebilir
bordo siyah bluz, siyah kumaş pantolon ve topuklu ile harika olur
Bisiklet Yaka Bluz çok günlük ama yine de şık bir hırka içine giyilebilir
V Yaka Gömlek süper, diğer beyaz gömlekten daha güzel hatta
Desenli Gömlek sevemedim:18:
Paris'in Peluş Kazağı çok güzel,taba rengi ya da siyahla güzel kombinlenir. boynuna da uzun bir kolye oh mis
ne de güzel yorumlar yapmışın yazan ellerine sağlık canım benim yaa
tek tek hepsine yorum yazmışın fikirlerin çok iyi geldi
sen bana böyle hep yardımcı yorumlar yazıcaksan şeker hep yazarım ben sana bıkma ama benden :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?