Komedi Filmleri ve Yorumları

herkeze mrb afiş eklemeyi bilmiyorum ama bir komedi film sever olarak izlediğim ve çok beğendiğim iki filmi sizlerle paylaşmak istedim
-cennet gibi
-kadın aklı erkek aklı
bugünde büyükler filmini izledim oda eğlenceliydi.

Adam Sandler filmleri gerçekten çok güzel oluyor , benim de ilk izlediğim "50 ilk öpücük" filmiydi , izlemeyenlere tavsiye ederim

Ben çok sevdim, adamın GPS kullanıp, hem konuşan kadını dinlemeyip kestirmeden gidecem deyipte tıkanmış bi yola girmesi aynı eşim:roflol::roflol:

bu akşam starda tropik fırtına var 22:30 da sanırım absürd komedilerden bazı sahneler gerçekten çok komik, tavsiye ederim izlemeyenlere:hulya:

korkunç bir film serisi ve buz devri
avrupa muhabbeti
geyik muhabbeti diye bi film daha vardı o da güzeldi:))

Konu çok güzel ben film izlemeyi çok severim özellikle komedi ve romantik komedi konusunda tüm filmelri seyretmeye çalışırım burdan da izlemediklerime bakıp seyredeceğim...

Ben kolay kolay her filmde gülmem beni bugüne kadar 3 film yerlere yatırdı onlar da ;

1.

KUNGFU SOKAĞI :
gülmekten yerlere yattığım bir filmdi hala seyertmediyseniz alın ailenizi eminim gülmekten yerlere yatarsınız ki ben çoook gülmüştüm Şimdi aklıma gelince tekrar izliyesim geldi

2.

SHAOLİN FUTBOLU
: Bu da kunfu sokağı oyuncularının ilk filmi aynı şekilde düzenlenmiş süper bir film :)

3.

KÜÇÜK ADAM :
Bu filmi de izlerken yerlerdeydim

Son düzenleme:
dün gece bu filmi izledim,bayağı güzeldi:)
zaten film jim carry varsa başka söze gerek yok:))

Eklentiler

• $bay-evet.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 133
site geriye gitmiş o kadar yorum yapmıştım ve izlediklerimi yazmıştım ((
bay eveti izledim clicki izledim truman showu izlemiş yorum yapmıştım

en çok güldüğüm ve defalarca izlediğim halde beni hala güldüren , türk sinemasından
1 -şener şen ve kemal sunal ,ikilisinin tüm flmleri
2- amerikan pastası .
3-annemi trenden nasıl atarım , danny de vito nun diğer filmleri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…