Komedi Filmleri ve Yorumları

Shaun of the
Buz Devri
Hancock
Müzede Bir Gece
Korkunç Bİr Film
Shrek
Yukarı Bak
Beter Böcek
Kaybedenler Kulübü

the ugly truth,bn çok eğlendim izlerken afiş eklemeyi bilmiyorum,bişeyler yaptım ama bilmiyorum becerebildim mi

Get smart
hakkaten cok guldum cok iyi sahneleri vardi
zaten adamim steve carrel onun oynadigi tum filmler super komik plur

Mr Bean 'in de şu orjinal tabloyu mahvettiği filmi beni çok güldürür.

Son düzenleme:
Burada çoğunlukla yeni filmler eklenmiş.Ben de eskileri , klasik olmuş olanları kurcalayım o zaman.Hepsinden bir anda bahsetmeyi başaramam ama sevdiğim komedi filmlerinden buraya uğradıkça tek tek bahsederim.

'Blues Brothers 1' ya da 'Blues Brothers 1980' ( 'Cazcı Kardeşler 1/ 1980)
Çocukluğumdan beri ara ara izlerim .Çok gülerim.Muhteşem hareketli caz şarkıları ve caz müziğinin anneleri babaları da filme yerleştirilmiş.Hepsine birer minik rol verilmiş.Başrol oyuncuları çok sevimli ama film boyunca hiç gülmüyorlar.O gözlükler de hiç çıkmıyor .Yatarlarken bile.Filmde 'action' dediğimiz şeyden de bolca var. Klasik olmuş bir komedi film.

Bu film Jim Carrey 'den başkasına bu kadar yakışamazdı.'Truman Show'

Son düzenleme:
'Teldeki Kuş ' filmine çok gülüyorum ve tavsiye ediyorum .Hele o Goldie Hawn'ın her daim şaşa kalmış bakışları yok mu ! Bu arada bimeyenler için Goldie Hawn , Kate Hudson'ın annesidir.

Televizyonlarda 'Ahududu' adıyla gösterilen bu filmin esas adı 'Arsenic and Old Lace' .Yönetmen Frank Kapra'nın eğlenceli filmi .1940 larda çekilmiş siyah beyaz bir film.Başrolde o zamanın gözde aktörü Cary Grant var.Ama esas Cary Grant'ın teyzelerini oynayan 2 yaşlı oyuncunun performanslarına hayran kalıyorum her seyredişimde.Filmi sevdiğim için dvdsini online inglizcesini bulup almıştım.Çocukların da seveceği türde bir film.Ben de o yaşta keşfetmiştim zaten.

Başrol oyuncumuz nişanlısını uzun zamandır ziyaret etmediği teyzeleriyle ve dayısıyla tanıştıracaktır .Teyzeler çok tontondur , pamuk kalplidir amma.........kendilerinin bile farkında olmadığı bir sırları vardır.Bu gerçeği öğrenmek ve bununla başa çıkmak esas oğlanımızı sadece şoka değil çok güç ve komik durumlara da sokar.

Son düzenleme:

bunu ve 2.filmini de izledim.

koptum manyak bir şeyD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…