Komik ama ayrı uyuyoruz

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
53
32
Hanımlar lütfen dalga geçmeyin tek ricam bu.
Eşimle 3 gecedir ayrı uyuyorum hatta 4 denebilir çünkü ilk gece onla uyurken içeri kaçtım. Neyse eşimde geniz eti rahatsızlığı var aslında horlama olayı hep vardı ama dayanılmayacak derecede değil kafasını çevirdiğimde susuyor bende uyuyuyordum bugüne kadar böyle sorun olmadı herneyse 11 aydır evliyim. Eşim hasta artık soğuk algınlığı mı ne bilmiyorum genzi iyice tıkanmış üstelik çok da Kilo aldı 110 Kilo oldu (evlenirken 95ti) sanırım onunda etkisi var 1 haftadır dayanılacak gibi değil delicesine bir horlamak. Gece 4e kadar uyuyamadığım kulaklık taktığım dahi oldu söylediğimde içeri geçseydin dedi bende ertesi gece baktm uyuyamıyorum içeri kaçtım 3-4gündür salonda uyuyorum kavga tartışma hiçbirşey yok gayet normaliz ama doktora götüremiyorum beyefendiyi kendi kendine toz içecek almış thylot mu ne ben iyileşirim bunla ne geniz için ne bu Son hastalığı içinde gelmiyor hastaneye zaten skolyozum var bel ağrısından öleceğim günlerdir regliyim bir yandan yemin ederim çok kötü hissediyorum kendimi ya ben olsam doktora giderdim eşim benden bu kadar rahatsızsa diyor ki ben gideyim uyumaya çok sesim çıkmazsa gel benle uyu uyanınca seni görmediğim için üzülüyorum diyo şaka gibi ay napsam bilemedim ama vallaha dayanamıyorum

Tek çaresi doktora gitmek belki de uyku apnesi var. Uyku apnesi olan Bi tanıdığım var aynı evin içinde horlamasından uyunmuyor bile horlamıyor adeta kürkrüyor.
Gerçekten öyle her odadan duyuluyor ama götüremiyorum

Neden dalga geçelim ki?
Benim eşimde de var et ve kıkırdak. Bariz bir tarafı tıkalı.

Sabah çok yorgun ve halsiz kalkıyor. Bir defa gösterdi doktor "kesin ameliyat olacaksın" dedi ama korkuyor..

Halsiz uyanmaktan bahsedince artık çok ciddiye almıyorum "çözümü biliyorsun" diyorum.

Ben derin uyurken horlamasını duymuyorum. Ama uykudan uyanmışsam ve horluyorsa geri dalamıyorum. Onu dürtüyorum yan dönünce bazen kesiliyor sesi..
Galiba biraz da alıştım o yüzden çok da takmıyorum..

bizim evde de var aynisindan bitane ama o horlamiyor kükrüyor
ben alistim zamanla ninni gibi geliyor simdi.

Çocuktan sonra emzirme zamanları otururken bile dalmaya rüya görmeye başlayınca galiba o horlama devede kulak kalıyor.

Çocuk benden daha alışık aslında. Ben gece uykum bölünüp uyanırsam geri dalamam o seste..

Bende de bilgisayar karşısında ya da telefon açıkken uyuyan kapatınca da uyanan tipi var. Ben de bazen tek kişilik bazaya geçiyorum ama alıştım sayılır. O kadar sorun yaşamıyorum artık.

uyku apnesi varsa allah korusun hık hık der gidiverir adam. ayrı yatmak konusunda düşüncem ise eskiden zenginlik belirtisiymiş eşlerin ayrı yatması

Horlayan o, önemsemeyen o, beli rahatsız olan ve koltuğa geçen sizsiniz? İyi misiniz? Valla öyle kocayı yataktan aşağı bir teperim, görür bencillik nasıl oluyormuş. Skolyoz durumunuz bir sır değil herhalde, biliyor değil mi durumu? O zaman sizi düşüneceği yerde, hala olayı kendine çevirip, seni göremeyince özlüyorum, yanıma gel filan nasıl diyebiliyor? Şaka gibi bir insan. Şimdiden fazla taviz vermeye başlamışsınız, azıcık önünü alın, bu kadar şımarıklık sadece belinizi değil ömrünüzü de çürütür çünkü.

Benim eşiminde burnunda sorun var ameliyat olması gerekiyor ama ameliyat olmaktan korktuğu için ben 7,5 yıllık evliyim ve 7,5 yıldırda ayrı yatıyorum

Horlamanın sebebi çok ,uyku apnesi ,yorgunluk ,burunda et ya da polip,kilo vs velhasil doktora gitmeden çözüm bulunmaz.

kizima uyku vakti dedigim zaman horlama sesi cikariyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…