- 14 Ekim 2016
- 7.247
- 49.122
- 548
iyi de basit bi doktor müdahalesi ile halledilebilir bişeydir belki.bende bilmiyom bi şekilde yürüyor benim özverimle artık özverimi salaklıkmı bilmiyorum belkide alıştım ben ondan yürüyor
ameliyat olması gerekiyor bende burun estetiği olmak istiyorum mesela doktor estetik daha zor senin ameliyatın daha kolay olur demesine rağmen eşim korktuğu için erteliyo yıllardır ameliyatı olan bana oluyo oğlumla uyuyom küçücük yataktaiyi de basit bi doktor müdahalesi ile halledilebilir bişeydir belki.
e afedersiniz ama seks hayatı nasıl oluyo? akşam iş bittikten sonra siz diğer yatağa mı geçiyorsunuz?ameliyat olması gerekiyor bende burun estetiği olmak istiyorum mesela doktor estetik daha zor senin ameliyatın daha kolay olur demesine rağmen eşim korktuğu için erteliyo yıllardır ameliyatı olan bana oluyo oğlumla uyuyom küçücük yatakta
seks hayatı yokki ayda bi belki sebebi bu uyku olayı değil cinsellikte uyumsusuz olmasın diye kaçıyom maalesefe afedersiniz ama seks hayatı nasıl oluyo? akşam iş bittikten sonra siz diğer yatağa mı geçiyorsunuz?
bizim evde de var aynisindan bitane ama o horlamiyor kükrüyor
ben alistim zamanla ninni gibi geliyor simdi.
işe yarıyor mu acaba ya
Skolyoz unuz varsa çok iyi bir yatak da uymanız gerektiğini biliyorsunuz değil mi ?Hanımlar lütfen dalga geçmeyin tek ricam bu.
Eşimle 3 gecedir ayrı uyuyorum hatta 4 denebilir çünkü ilk gece onla uyurken içeri kaçtım. Neyse eşimde geniz eti rahatsızlığı var aslında horlama olayı hep vardı ama dayanılmayacak derecede değil kafasını çevirdiğimde susuyor bende uyuyuyordum bugüne kadar böyle sorun olmadı herneyse 11 aydır evliyim. Eşim hasta artık soğuk algınlığı mı ne bilmiyorum genzi iyice tıkanmış üstelik çok da Kilo aldı 110 Kilo oldu (evlenirken 95ti) sanırım onunda etkisi var 1 haftadır dayanılacak gibi değil delicesine bir horlamak. Gece 4e kadar uyuyamadığım kulaklık taktığım dahi oldu söylediğimde içeri geçseydin dedi bende ertesi gece baktm uyuyamıyorum içeri kaçtım 3-4gündür salonda uyuyorum kavga tartışma hiçbirşey yok gayet normaliz ama doktora götüremiyorum beyefendiyi kendi kendine toz içecek almış thylot mu ne ben iyileşirim bunla ne geniz için ne bu Son hastalığı içinde gelmiyor hastaneye zaten skolyozum var bel ağrısından öleceğim günlerdir regliyim bir yandan yemin ederim çok kötü hissediyorum kendimi ya ben olsam doktora giderdim eşim benden bu kadar rahatsızsa diyor ki ben gideyim uyumaya çok sesim çıkmazsa gel benle uyu uyanınca seni görmediğim için üzülüyorum diyo şaka gibi ay napsam bilemedim ama vallaha dayanamıyorum
kendisinden once yatip uyuyorumNasil alistiniz?
Bekar iken kardesim horlardi, uyuyamazdim
Evlendim ve horlama degil kukreme.
Kendisi de baya kilo aldi
Cocuklar bile sabah uyaninca babam horluyor cok diyor.
Suan uyuyamiyorum horultudan farkli odada oldugum halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?