• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik ama sinir bozucu bir konu esim

Soğuyacak kadar takmış olmanız bana normal gelmedi. Bence zaten eşinizi küçümsüyorsunuz o yüzden bazı şeyleri yavaştan gözünüze batmaya başlamış.Asıl mesele şiveli söylemesi değil bence

Girişi salon olarak kullanıyorsanız niye salon demesin ki? Ben neler neler diyorum. Demek ki evli olsam kocilettom benden soğuyacak :KK61:

Ekmağ ve komando için bir şey diyemem. Bazı zamanlar ekmek ve kumanda diyebiliyorsa bence sıkıntıı yok. Bu kelimeleri düzgün telaffuz etmediğinde itici göründüğü ve soğuduğunuzu belirtin. Aşortman, gEnç gibi bazı kelimeler benim de gözüme batıyor ama onlar normal olduğunu düşündüğü için düzeltme gereği duymuyorlar. Yöreye göre de değişiyor. Aklıma vidon diyenler geldi 🤣
Benim kaynbabam da ciiovayt diyo .d.d.d ne olduğunu anlayan olur mu bilemem

Bir keresinde Arif Verimli, Müge Anlı'ya katılan bir konuğa "tükrükleerrrniz buraya kadar geliyor, bağırmayın" demişti. Ay benim dilime takıldı o, perdelerrrmiz diyordum bugün mesela. Tabi insanların yanında yapmıyorum 😂 Eşim gülüyor, o da yapar böyle şeyler. Ne bileyim, kalın L sesini çıkaramıyorum, konuşurken dikkat etmem gerekiyor düzgün söylemek için. Eşime battığını düşünmedim bu durumun. Yine de çoğu zaman özen gösteriyorum. Yani önemli olan, dili mi dönmüyor yoksa inadına mı yapıyor? Elinde olmayan bir şey için soğumamalı insan eşinden bence.

Benim de en sinir olduğum laf, heleki erkekte "ondansonracimina" 😱 berbat ötesi, aşırı korkunç bir kelime değil mi ya... Şive de değil bu saçma sapan birşey

Taklit yaparsaniz belki degisebilir ya da ikiniz icin eglenceli hale de gelebilir 😁
+1 kesinlikle katılıyorum. benim eşimde marula maarul diyor çok garipsemiştim ilk duyduğumda a'yı uzatmasına. artık ben de maarul diyorum :D

Komik bence,insan güler yani.
Benim eşimde de bazı yanlış kelime kullanımları var gülüyorum mesela :KK66: eğlenceli
Kas gevşetici demez kas gevşeltici der
Şarj aletine şarz aleti
Asgari ücrete askeri ücret 😂😊

Bu sarZ denmesi beni o kadar rahatsiz ediyor ki mesajinizi okurken bile gerildim 🤣🙈

Benim de en sinir olduğum laf, heleki erkekte "ondansonracimina" 😱 berbat ötesi, aşırı korkunç bir kelime değil mi ya... Şive de değil bu saçma sapan birşey
Benim eşim de bazen 10 cümlenin 8'ini "ondan sonra" ile bağlıyor, o her ondan sonra dedikçe araya 11 diye giresim geliyor ama yoo yoo iğrençleşmek istemiyorum 😂

Ay benim eşimin de konuştuğu kişiye göre değişiyor şivesi. Karşı taraf kabaysa hemen memleket ağzına geçer. Nöörüyon, yaptıhh, yapacağhh, hee vs vs ben de ona sinir oluyorum. Ailesiyle konuşurken de aşırı kaba oluyor. Ama bana be aileme karşı kibar. Uyarsan da değişmez ki
aynen benim eşimde öyle ailesi ile konuşurken otomatik şiveye bağlıyor işin ilginç tarafı aile üyeleri hepsi normalde şiveli konuşmuyor birbirleri ile öyle konuşuyor

Benim esimde namazliga namazlaaaaağ diyo ,takim cantasina takimm sandigi dio gecen bi uyuzlandim.sandik degil ona canta denir ilk defa sende duyuyorum takim cantasi diceksin dedim 😅 gecende sözlu yaptim bi alet sordum mahsus nerde diye takim cantasinda dedi 🤣🤣 . Kayinvalidemde tepsiye tespi, vefat etmis diyecegindede mefat etmis diyo hulme geliyo valla . Öcü ceeeee oyununuda öcee öcee diye oynattilar iki bebemide 😂😂

Back
X