Komik mi komik..

ayy çıtçıtlı body olayını bende yaşamıştım. unutmuşum alttan geçirmeyi çok kötü rezil olmuştum. hala çıtçıt fobisi var bende :)) bide dışarda nasıl oldu anlamadım telefon cebimde kalmış alaturka tuvalete telefonumu düşürmüştüm. sonra çıkaramadım. elimi de sokmak istemedim. devamını anlatamıcam :bicak:

benimki de düştü

sonra ben onu alıp bir yıla yakın daha kullandım

hijyen takıntılı tanıdıklarımız var onlara da ballandıra ballandıra anlattım

artık evime uğramazlar sanmıştım hala da gelirler

Valla yarana çomak sokmak gibi olmasın da ailemin benimle ilgili kahkahalar atarak herkese anlattığı en bariz olay, bir parkta bisiklet sürerken yokuş aşağı hızlanıp taklalar atmak suretiyle düşmem. Hatta aynı parktan geçerkeb illa içlerinden biri der hala, işte gohanın düştüğü park diye.

Ben de düşmelere çok gülerim. Üniversitede bir arkadaşım otobüste resmen uçmuştu, o kadar güldüm o kadar güldüm ki arkadaş bana küstü bikaç gün.
Hala hatırlayınca gülüyorum.

Bir kaç ay önce de yine otobüste oğlum düştü. Ya çocuk ağlıyor ama bana bir gülme geldi zor tuttum kendimi.
Ayy bende mesajiniza gulme krizine girdim. Bende dusmelere acayip gulerim. Benim bir arkadasimda liseden okulun bir merdivenine cikmadan alt taraf buz tutmus havali havali yururken yere oyle bir yapisti ben gulmekten kizi yerden kaldiramamistim ogretmen gelip mahtuana gulecegine kaldirsana arkadasini demisti. Aynisini bendede var her dusene gulme geliyo yakinimda olsa ama engel olamiyorum. Annem merdivenden dusmustu ayagi burkuldu hastaneye gidiyoz ben hala gulmemek icin zor tutuyom artik annemin ayagi sarildi saldim kendimi ayy anne nasil dustun diye gulmekten oldum tabi annem kizmisti biraz. Boyle cok anim var

o an ilk aklıma gelen lavaboya ardımdan kimseye girmemesi ve olayı iş arkadaşlarımdan saklamaktı :) utana sıkıla görevli abladan rica etmiştim sopayla çıkarmıştı. çöpe atsam daha iyiymiş çünkü bozuldu :)))

benimkini pirince yatırdım bir hafta

hatta eşim kızdı gir yeni telefon al vs dedi

sonra düzeldi arkadaş 4 yaşını doldurunca yenisini aldık

Ben surekli boyle gaflar yapar rezil olurum, daha bu yaz tatilde plaj barindan iki bira aldim ellerimde biralar birden bikinimin arkasi koptu tak diye acildi, onu kapatcam diye iki bardak birayi ustume boca ettim, sonuc: elleriyle bikinisini memelerinde tutan bu arada elindeki bos bardaklari hala birakmayan, sortundan ve pacalarindan sari ve kopuren bir sivi akan kadinin drami :bicak:

ayyy Pelin

bayıldım

şahsen görmek isterdim

benim paşa oğlumun da bikinimin üstünü açmışlığı vardır da

eşim takılıyor haşla

herkes yazık adama demiştir diye

bu sene de açılacak tut şunu dedim bir şey oldu da

aman baksınlar ne olacak güzele bakmak sevaptır dedi

beni mi sınıyor bilemedim

benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır

bu kadar guldugumu hatirlamiyorum. allahda sizi guldursun hepside cooookkkk komik

Bu yaz ilk defa kampa gittik Şile 'ye.Bilenler bilir denizi hırçın hele birde rüzgar varsa dalga amele sümüğü gibi yapıştırıyor yere.Neyse tam bizde denize girmeye hazırlanıyoruz girmek derken ayağımı sokacağım sadece.O dalgada para verseler girmem.Yanımızda Alamancı misafirimiz var.O girdi ama bir çıkışı vardı sorma per perişan.Şart kaymış.
Dedim nasıl Valla masaj yapar gibi ama tüm kemiklerim ağrıyor.

Anasınıfındayken altıma yapmıştım,halıfileks ıslanmıştı.Oradaki görevli teyze ne olduğunu sorduğunda "su içerken su arkaya gitti" gibi bir şey demiştim.O yaşta böyle bir zeka çok fazla.:KK70:
Haha ben ilkokul 5 te yaptim onu..
Eskiden cumhuriyet ve 23 nisanlarda cocuklari siraya dizer sokaklarda yuruyus yaptirirlardi elimizde minik bayraklarla..
Bende izci olmustum piril piril giyinmisim bir hava bir hava sorma..sonra yuruyusun ileriki zamanlarinda ben bir fena oldum altima yapicam.durup gruptan ciksam olmuyor hem nerde tuvalet..yururken oyle yavas yavas usulca saldim altima..sonra ohhh be dedim ama bacaklardan siziyor etek olmus gol..
Bayragi arkama sakladim.Sonra arkadaki bir ogrenci sordu altinami yaptin sen diye..bende yooo sen gormedin ben dustum bir su birikintisine diye yalan soyledim..Simdi olsa evet yaptim ne olmus derdim iste cocukluk:)

Kardesim (6 yas) bayramda dedemlerde butun sulale toplanmisken, ona genc kizlar sigara icmez diyen dedeme, ablam da genc kiz ama sigara iciyor demesi (lisedeyim o zaman) annem konuyu kapatmaya calisirken abimin atlayip hep o sevgilisi alistiriyor bunu boyle şeylere diyerek tüy dikmesi :bicak:

Bu yaz ilk defa kampa gittik Şile 'ye.Bilenler bilir denizi hırçın hele birde rüzgar varsa dalga amele sümüğü gibi yapıştırıyor yere.Neyse tam bizde denize girmeye hazırlanıyoruz girmek derken ayağımı sokacağım sadece.O dalgada para verseler girmem.Yanımızda Alamancı misafirimiz var.O girdi ama bir çıkışı vardı sorma per perişan.Şart kaymış.
Dedim nasıl Valla masaj yapar gibi ama tüm kemiklerim ağrıyor.
Hahaha amele sumugu:)))
Cesur alamanmis yinede:)))

Kardesim (6 yas) bayramda dedemlerde butun sulale toplanmisken, ona genc kizlar sigara icmez diyen dedeme, ablam da genc kiz ama sigara iciyor demesi (lisedeyim o zaman) annem konuyu kapatmaya calisirken abimin atlayip hep o sevgilisi alistiriyor bunu boyle şeylere diyerek tüy dikmesi :bicak:
:D:D

Universitede yilbasi icin anlastik sinifca gelmeyecegiz hani simdi varmi bilmiyorumda kimse sinifta olmayinca yoklama alinmiyor imzayada gerek olmuyor. Oyle anlastik tabi herkes evine gitti bikac gunlugune. Once sevdigim bir iktisat hocasi vardi ona msj attim yeniyil msj oda cvp yazdi sonra kankama msj attim yilbasi gecesi canim giydinmi kirmizi ic camasirini cvp gelmiyor sonra bir baktim inanamiyorum gozlerime hocaya atmisim okulda nasil birkiz attigim msja bak Allah im napcam dedim tekrar msj attim hocam kusura bakmayin burcuyla sakalasiyorduk size atmisim diye s..çtim bide suvadim. Hoca bir muddet benimle konusmamisti

ayyy Pelin

bayıldım

şahsen görmek isterdim

benim paşa oğlumun da bikinimin üstünü açmışlığı vardır da

eşim takılıyor haşla

herkes yazık adama demiştir diye

bu sene de açılacak tut şunu dedim bir şey oldu da

aman baksınlar ne olacak güzele bakmak sevaptır dedi

beni mi sınıyor bilemedim

Zaten kastiriyordu korkuyordum, belliydi basima gelecegi :KK53:
Benimki de beni oyle gormus daha elimden bardaklari aliyor, ben yenisini alirim diyor bi de, yahu arkayi kapatsana adam :63:
En iyisi bagli bikini giyip iyice baglamak, yoksa kaydirakta dalgada falan da kaza oluyor :deli:

Ben cocukken ev yaptiriyorduk koyde..evde ustalar var ve babam onlarla yemek yiyor yardim ediyor filan.tabi bende onun pesindeyim yas 6 filan..birgun onun dizlerinde oturmus ustalarla yemek yiyoruz.Ben durup dururken "ablamin cok guzel dantelli kilotlari sutyenleri var buyuyunce bende onlardan alicam"demistim..Ahh babamin yuz ifadesi ve adamlar:)))

Bu yüzdendir ki asla böyle mesajlar atamıyorum
Nasıl iştir bu arkadaşlar. Bide nasil afilli sözler öyle :KK70:

Ben de bir gün ortağım yanımda.
Birine işi düşmüş ve o kişiyi eşim tanıyor.
O yüzden maddiyat kısmını ona bıraktık halletsin diye.
1500 demişti. Eşim sonra aradı 2000tl dedi. Ben tabi ortağına diyemiyorum işler değişmiş diye.
O onda kocama mesaj attım gizliden. "1500 demistin. Şimdi 2000 nasil derim. Cabuk hallet bu işi çocuk karşımda oturuyor" diye.

Arkadaş demez mi ay sen mi bana mesaj attın diye. Rezillik.

Bir gün de patronuma atmıştım 4 sene önce falan.
Bi festival vardı. 4 çalışaniz diğerleri dedi biz gidicez. Patron izin verdi. Tabi ben de alemin enayisi ben miyim diye düşündüm. Çıktım dedim ben de gidicem. Patron da şaşırdı. Diyor sen yıllardır hiç gitmedin buna, sevmezsin ki. Ben de yok bu defa gidecem diyorum. Tamam dedi izin verdi.

Çıktım bindim bi taksiye. Eşimi aradım meşgule attı. Ben de mesaj yazdim. " Ahmet'e ( patronun adını da direkt yaziyorum bey falan yok ) festivale gidicem dedim çıktım. Herkes gitti alemin bi enayisi ben miyim kalayım. Eve gidiyorum sen de gel. Şuraya gidelim şöyle yapalım canım aşkım vs. yazdim yolladim.
Bi baktım ki tamam diye cevap geldi. Alla alla diyorum niye yorum yapmamış. Bir baktım tamam yazan patronummuş o_O
inanamıyorum sanaaaa ..... :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Liseden mezun olduktan sonra yaz tatilin de aile dostumuzun dükkanın da geçici işe girmiştim.
İlk iş deneyimim, senetle alışveriş yapanlar günü gelince senet ödemelerini yapmaya geliyorlar.
Bir gün yaşlı bir teyze geldi, taksitli senetle alışveriş yapmaya, seçti, beğendi
İş imza kısmına geldi
Şuraya imza atarmısın teyzecim dedim
Kızım ben imza atamam okumam yazmam yok dedi
Bende kadına dert ettiğin şeye bak teyzem, imza atamıyorsan parmak atarsın dedim.
Kadın şok, ben rezil, patron gülmekle gülmemek arasında
Öyle bir deneyimsizlikti benim için ama hiç unutamam :)
Kahkaha attimAllaha sizi güldürsun

Bir kere bir akrabanın kızı kocaya kaçmış ortalık karışık babam çok sinirli kızın annesine babasına kızıyor işte buna onlar sebep oldu diye.
Salak ben niye dediysem birden "Ay sus baba kınama senin de kızın var sonuçta ne olacağını bilemezsin." dedim. :KK57:
Babamın tek kızı var o da benim :110: Sonra odadan nasıl kaçtım hatırlamıyorum :bicak:
Vurdu ve gol oldu

Sen var ya muhteşem bir insansın.
Sen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah.
Allahım senden razı olsun inşallah...
bu yorumu almak beni çok mutlu etti yüzümde oluşan kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum bunları şuan :)
allah senden de razı olsun Laale Laale inşallah sende ömrün boyunca hep gülersin.

Back
X