• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Babam uzum hosafini cok sever bende 12 13 yaslarindayim. Ama hep suyunu once icer taneleri sonra yer. Birgun yine sofrda oyle yapiyor annem dediki suyuyla icsene niye boyle iciyorsun. Tabi ben bi heycan atladim "aman essek hosaftan ne anlar suyunu icer tanesini birakir " tabi bi sessizlik ve "babam aferin essek sipasi cok guzel lafti" demesiyle sofradan yavasca kalkip kaybolmustum.
Babaya caktirmadan essek dedin yani?)))))
Hahhaha)))

Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))

benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
A ha ha koptum :KK70:

Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))
Hahahhaah çok tatlı ya :D

Screenshot_20171009-095141.webp
:KK53:

At ortaya karisik)))
Bı gün küçüktüm yas 10 felandim komşularla tren yani bahçesinde oturuyorduk annem muhabbet ediyordu sora pat diye annemin memeleri elliyivermisim komşular da gülme krize girmez mi.. ah ah ben o an utancından kaçtım bı daha da ellemedim annemin memeleri:) annem o gün çok kizmisti:confused::KK23:

Ay benim aklıma da geldi.. O zamanlar 12-13 yaşındayım babaannem veli toplantıma katılmak için okuluma gelmişti. Sonra dolmuşa binip eve döneceğiz baktık dolmuş dolu neyse zar zor bindik. Gencin biri kalktı babaanneme yer verdi. Babaannem de çocuğa teşekkür etti, sağ olasın evladım dedi dolmuştakiler çocuğa yaptığı davranıştan dolayı gülümsedi çocuk kabardı etti.. Her neyse sonra babaannem dolmuş dolu ayakta durmayayım diye, eros gel kızım sende şöyle bacağıma otur dedi..3 -4 durak gittik yaşlı bir amca bindi gençten aldığım örnek davranıştan dolayı 2 saniye kurdum kendimi ve buyur amca ben kalkayım da sen otur dedim dolmuşta bağırarak.. Sonradan babaannemin kucağında oturduğumu hatırladım. Dolmuşta gülümsemeler babaannemin kıpkırmızı suratı ve benim dumur olma durumum.:olamaz:

Ay benim aklıma da geldi.. O zamanlar 12-13 yaşındayım babaannem veli toplantıma katılmak için okuluma gelmişti. Sonra dolmuşa binip eve döneceğiz baktık dolmuş dolu neyse zar zor bindik. Gencin biri kalktı babaanneme yer verdi. Babaannem de çocuğa teşekkür etti, sağ olasın evladım dedi dolmuştakiler çocuğa yaptığı davranıştan dolayı gülümsedi çocuk kabardı etti.. Her neyse sonra babaannem dolmuş dolu ayakta durmayayım diye, eros gel kızım sende şöyle bacağıma otur dedi..3 -4 durak gittik yaşlı bir amca bindi gençten aldığım örnek davranıştan dolayı 2 saniye kurdum kendimi ve buyur amca ben kalkayım da sen otur dedim dolmuşta bağırarak.. Sonradan babaannemin kucağında oturduğumu hatırladım. Dolmuşta gülümsemeler babaannemin kıpkırmızı suratı ve benim dumur olma durumum.:olamaz:
Elin adamini babannenin kucagina oturtacaktin yani hahaha komikmis )))

Geçmiş olsun canım.:KK200:
KKda böyle bi topik vardı bulursam linkini atayım oku keyiflen azcık :)
2 gün önce başıma gelen ufak birşeyi yazayım; burun estetiği için bi doktora msj atmıştım instadan, aynı anda da kankamla konuşuyorum iç çamaşırlarında indirim varmış bi sitede onun hakkında konuşuyoruz. Siteye baktım bi iç çamaşırı gördüm çok afilli:KK45: onu attım bak bu nasıl ama ahagahhaha diye
Attım msjı siteye bakmaya devam ediyorum kankamdan da cvp gelmedi bi bakayım dedim anam doktora atmışım msjı :skandal:
Hemen engelledim ama aşırı utandım ya rezaletti :KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70:
İlla sapık doktor haberi mi okuyacağız? sapık hasta olamaz mı?

kahkaha ile güldüm

iyi ki ofiste kimse yok

Eski işyerimde kendi işim olmadığı halde santrale geçiçi olarak bakmam söylenmişti. Telefonu yönlendirdiler bana. Kurda kuzu emanet etti denyolar. :KK67:

Burçin isminde belli ki çok sık iletişim halinde olunan bir adam aradı. Bekleyin lütfen dedim. Kare tuşuna bastım, akabinde yanımdakine "Burçin isminde erkek mi olur?" dedim. :KK67:
Dahili numarayı tuşlamaya çabalarken aslında o tuşa basmadığımı ve beklemeye almadığımı farkettim. Yüzüm renk değiştirdi tabi adam karşımdaymış gibi.. :KK23:
Adam mı? hiç bir şey demedi :KK70:

Back
X