• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Aklımda duruyor öyle hepsi, baya eğlenceli şeyler...
Lisede mesela; cuma günü son ders bedendi bizim, İstiklal Marşı için tabi kalmamız gerekiyor.
Millet kaçıyor filan önünü alamıyorlar. Cahillik işte, aslında kal, oku marşını. Bilinçli mi değildik, ergenliğin zirvesinde miydik, kendimizce cool mu olmaya çalışıyorduk öyle haller.

Hava nasıl güzel, tam kaçmalık; 3 kız yoklamadan sonra bahçeden efil efil gideceğiz, her zamanki duvardan atlayacağız. Alçak bir yeri vardı bahçenin. Elleri koymamla birlikte bi yapışık bir şey geldi; "Durun" demeye kalmadı, hepimizin eli bulaştı.
Müdür yardımcımız bubi tuzağı gibi tuzak kurmuş adam artık zift midir katran mıdır sürmüş duvarın tutunulacak yerlerine.
Çıksak zaten üst baş gidecek, el mahkum geri döndük.
Sonra da tabi "Elleri bi göreyim" kontrolü çekildi...
Biz de elimizi neremize ne yapcağımızı şaşırdıktı öyle bi anı da var :)
Şimdi gülünüyor düşünülünce, o zaman ne tırsmıştık.

pf bizde kalorifer kazan dairesinden kaçardık gençlik işte..

Arada bir aklıma gelir gülerim hatta acaba başkalarının başınada gelmişmidir diye düşünürüm.
Tiyatro sahnesi gibiydi o cümleleri kurduk yürümeye devam ettik :olamaz:
Benimde buna benzer bir anim var sen yazinca aklima geldi..
Genciz tabi ve o yillarda cep telefonu internet filan hak getire..ev telefonundan gecenin bir yarisi sirf eglence olsun diye kuzenimle ikimiz rastgele biyerleri arayip isletirdik..
Kocam oldu helva tarifi verirmisinize kadar yaptik siz dusunun..
Bir gece cok hos bir ses tonuna sahip bir cocuk cikti uzun uzun sohbet ettik ve ertesi gun bulusmaya karar verdik.
Bulusunca nasil tanirim seni dedi ne giyecegimi tipimi filan tarif ettim.cunku eminim o cokkk yakisikli..
Neyse oturduk masaya kuzenimle bekliyoruz.Bir adam geldi yas belki 40 ve ben henuz 17 tip desen o bicim yaka bagir acik boynunda altin zincir ustunde parlak eflatun bir takim elbise..
Bana adimi soyluyor tepeme dikilmis...gozunun icine baka baka yok ben o degilim dedim.o hala israr ediyor.degilim diyorum bende. Ama bariz belli zaten benim konustugu..neyse kos kos gitti bu kendi kendine kavga ederek.
Bidaha da kimseyle randevulasmadim telden..

benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Hahahah cok guldum buna

pf bizde kalorifer kazan dairesinden kaçardık gençlik işte..

Kan kaynadığından herhalde evet... İlla bi yerlerden bi çıkıntılık yapılırdı, birimiz bi gün adam akıllı dursak öbürümüz başlardı. Zaten sınıflar arası koku bombası filan atarlardı, bi de Anadolu lisesi olacağız yani; bi ağaç var yaprakları berbat kokuyor ezince. Mendille ağız burun kapatır, taşla onları bir güzel ezerdik. Sonra sınıflara yay babam yay... Kapı pencere açtırırdı hocalar kar etmezdi.

Bir gün annemlerdeyim eşime “günaydın kocacım, seni çok özledim anladın mı” diye mesaj attım ama meğerse amcama atmışım, yerin dibine girdim, amca kusura bakma dedim. O da “kızım ben cahil değilim anlarım olur öyle şeyler” demişti daha da utanmıştım :)))))
Ayyy en cok korktugum seyyy benim de bir arkadasim ogretemene mesaj atmisti yanlislikla "askim ya niye gelmedin bugun okula" diye.. 1 ay gulmustuk

iyi ki açmışsınız bu konuyu çok güldüm :)
Bir de çocukluk anımı anlatayım, ben eski Türk filmlerini çok severim ve orda söylenen şarkıları ezberlerdim, çok küçüklüğümde bile, ilkokuldayım, arkadaşım, arkadaşımın annesi, annem ve ben okuldan dönüyoruz. Birden gaza geldim durun X teyzeye bir şarkı söyleyeceğim dedim, herkes güldü çocuk şarkısı falan zannettiler 7,8 yaşlarındayım. Maaaaviiii maaaviiiiii massssmaviiii gözleri boncuk mavi, bir gördüm aşık oldum bu gelen kiiimin yari? dedim yanık bir sesle. Sokağın ortasında olduğumuz için annem kızım ayıp falan dedi susturdu, o da beklemiyordu İbrahim Tatlısesten söyleyeceğimi bence. Ben tabi üzüldüm ama annem kızınca sustum mecbur, kadın da mavi gözlü değil, neden o şarkıyı söylediğimi de hala bilmiyorum, ne alaka yani :KK70:

Ay benim bi tane var şimdiye kadar bir Allah’ın kuluna anlatamadım buraya yazıyım bari :mad:Hala düşününce yüzüme alev basıyor:KK42:

Üniversitede sınıftan bir erkek arkadaş avon satıyor. Son sınıftayız. Parfüm istedim geldi gelecek geldi gelecek.. dedim ne zaman gelecek bari testisini getirsinler.
Tester mı :KK57: onlar da gelmedi dedi.

Allahım çok geç dank etti kafama. Başından aşağı kaynar sular dökülmüştü.
İnşallah bunu okumaz, okursa anında kim olduğumu anlar Eminim böyle bir gerizekalılığı oda unutmamıştır:cry:

:halay::KK70::KK70::KK70:

iyi ki açmışsınız bu konuyu çok güldüm :)
Bir de çocukluk anımı anlatayım, ben eski Türk filmlerini çok severim ve orda söylenen şarkıları ezberlerdim, çok küçüklüğümde bile, ilkokuldayım, arkadaşım, arkadaşımın annesi, annem ve ben okuldan dönüyoruz. Birden gaza geldim durun X teyzeye bir şarkı söyleyeceğim dedim, herkes güldü çocuk şarkısı falan zannettiler 7,8 yaşlarındayım. Maaaaviiiiii maaaaviiiiiiiii massssmaviiii gözleri boncuk mavi, bir gördüm aşık oldum bu gelen kiiimin yari? dedim yanık bir sesle. Sokağın ortasında olduğumuz için annem kızım ayıp falan dedi susturdu, o da beklemiyordu İbrahim Tatlısesten söyleyeceğimi bence. Ben tabi üzüldüm ama annem kızınca sustum mecbur, kadın da mavi gözlü değil, neden o şarkıyı söylediğimi de hala bilmiyorum, ne alaka yani :KK70:
Iyiki acilarin kadini sarkisini soylemissin hahaha:))
Ama mavi mavi guzel sarkiydi be..
Benim cocuklugumda ilkokulda herkes ya bunu yada bir mumdur iki mumdur uc mumdur 14 mumdur sarkisini soylerdi..matematik sorusu gibi sarkiymis valla :-)))

Üni. nin ilk senesi, ilk ders, tanışma kaynaşma... Bölüm başkanı, prof. x dersimizde, bölüm ile ilgili bilgiler vererek işte bölüme dair aşkını anlatıyor; o kadar kaptırmış anlatıyor ki "İçinize girdikçe hissedeceksiniz" filan dedi bir ara. Sınıfta derin bir sessizlik kikirtiler. Sonra tabi sinirlendi az, bi azar.

Anlatmaya devam...
Anlattı anlattı...
"Sorusu olan varsa alabilirim" dedi.
Ben el kaldırdım ve:
"Ne biçim üni. burası, kocaman sınıfta tek bir solak sandalyesi yok, bakın iki sandalyeyi birlikte kullanmak durumunda kaldım. Konsantrasyonum bozuluyor, nereden bulacağız solak sandalyesi?"" dedim ve dışarı atıldım. :KK70:

İlk ders, ilk izlenim, ilk intiba, süper imaj.
Allahtan adımı sormadı :KK70:

Merhaba arkadaslar..
Ben iki hafta once evde merdivenlerden dusme suretiyle bacagimi ve ayak bilegimi kirmis bulunmaktayim..ameliyat oldum platin ve vidalar taktilar.Tam 12 hafta yurumek yasak.
Hadi krizi firsata cevirip tadini cikarayim bol bol tv,kitap,internette biseyler izleme etkinlikleri gerceklestireyim dedim ama onlardan da sikildim.Yani bu yataga bagli olma psikojisinden kaynakli sanirim cunku baska sartlar altinda olsa bu duruma bayilirdim.
Bunaldim..durup dururken aglama krizleri basliyor.Nefes alamiyorum gibi oluyor.
Dertliyim yani baya..
Simdi sorun su ki bu kadar bunalmis bir haldeyken aklima geldi biraz moral olsun diye sizlerden hayatinizda simdiye kadar basinizs gelen en komik en sapsal duruma dustugunuz hala hatirlayinca guldugunuz anilarinizi yazmanizi rica ediyorum..
Tamam Mune biliyorum konu bdv konusu degil geyik resmen baska bolumde olmaliydi ama oralara kimse ugramiyor in cin top oynuyor oralarda ve ben gercekten bunaldim.Bu da benim derdim iste..tasima konumu hemen lutfen..napiyim yani dertliyim iste..
Simdi eminim bir kac uye de bizene senin bunalmandan biz soytarimiyiz diyebilir ama oyle degil iste durum.Sizler benim sanal dostlarimsiniz ve bu sekilde yardim istiyorum..
Tesekkurler simdiden :)
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kocanıza ilk ne zaman rezil oldunuz diye bir konu vardı kk da. Ben çookk gülerdim. Baya uzun sayfalarca...

Üni. nin ilk senesi, ilk ders, tanışma kaynaşma... Bölüm başkanı, prof. x dersimizde, bölüm ile ilgili bilgiler vererek işte bölüme dair aşkını anlatıyor; o kadar kaptırmış anlatıyor ki "İçinize girdikçe hissedeceksiniz" filan dedi bir ara. Sınıfta derin bir sessizlik kikirtiler. Sonra tabi sinirlendi az, bi azar.

Anlatmaya devam...
Anlattı anlattı...
"Sorusu olan varsa alabilirim" dedi.
Ben el kaldırdım ve:
"Ne biçim üni. burası, kocaman sınıfta tek bir solak sandalyesi yok, bakın iki sandalyeyi birlikte kullanmak durumunda kaldım. Konsantrasyonum bozuluyor, nereden bulacağız solak sandalyesi?"" dedim ve dışarı atıldım. :KK70:

İlk ders, ilk izlenim, ilk intiba, süper imaj.
Allahtan adımı sormadı :KK70:
Yani adam "icinize girdikce hissedeceksiniz"diyecek kadar kendini kaptirmis sen solak sandalyesi derdindeydin?)))
Yuz ifadesini gormek isterdim))

Back
X