- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
2.yi pek sanmıyorum aslında onlar yorum yapmazlar pek. .Aklıma 2 ihtimal geliyor.Birincisi yazılmış, kıdem, işbölümü vs...
2. ihtimal, evdekiler yeni geline yol yordam öğret demiş olabilirler.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu
Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .
Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.
Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .
İyimser olalim bence kadinin aklinin olani o. Cok da bi sey bekleme yani. Cahil gibi gorunuyoHayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu
Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .
Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.
Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .
Kız belki ilaç kullanıyordur ne alınganlık yapıyorsun illa bişeylere gülecek sana denk gelmiş:) böyle şeyleri de takmayın yahuHayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Valla bunu 2 senedir devamlı yapıyor son zamanlarda iyice artırdı 40 yaşında da kadın yani ne öyle herşeye gülmesi gerekmez kiKız belki ilaç kullanıyordur ne alınganlık yapıyorsun illa bişeylere gülecek sana denk gelmiş:) böyle şeyleri de takmayın yahu
Ciddi ilaç kullanıyor olabilir bakValla bunu 2 senedir devamlı yapıyor son zamanlarda iyice artırdı 40 yaşında da kadın yani ne öyle herşeye gülmesi gerekmez ki
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dedikleriniz çok doğru. Kusura bakmayın internete zaten çok sık giremiyorum herkese cevap veremiyorum. Olayın son hali şöyle : dayanamadım nisanlimla konuştum o gün olanları. Kadın benimle dalga geçiyor zoruma gidiyor dedim. Peki o dedi beğenirsiniz "yengem öyle biri değil, dalga geçecek biri değil ". Bilmiyorum arkadaşlar kırıldım en azından takma canım dese yeterdi bana bunlardan ziyade
Bununla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum bu benim için çok önemliydi. Bu dediklerinin ilk başı . Olayı sonradan ben ailemden geçemem e bağladıDemek ki nisanlin arkanda degil. "Oyle biri degil" ne demek kendisi daha once yengesinin eltisi olmus mu ki biliyor? Anlasilan ailede olan sorunlarla tek basiniza savasacaksiniz. Madem nisanliniz ailesine laf soyletmeyen biri yerinizde olsam ona asla ailesini elestirmem, kendi isimi kendim hallederim.
Bitti ayrıldık. Olayı yengeme sorcamlara getirdi ağlattı beni. Artık dayanamıyorum zaten bittiUff bu erkeklerin de "Ne olursa olsun dışarıya ailemi kötülemem" olaylarına gıcık oluyorum. Yapmış yani yengen belli ki kız gelip söylemiş, kafasından mı uyduruyor? Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi aynı. Neyse sakinim :) Hani ben bu konuda en son tavsiye verebilecek kişiyim sanırım ama bir kere OK derseniz gerisi geliyor, tek bildiğim bu. Alttan almayın, kendi isteklerinizi, size nasıl davranılması gerektiğini bilsin insanlar. Ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?