komik olan ne ?

Ne muhattap ol ne yuz ver.

Resmi ol simdiden mesafe koy yoksa cook pisman olursun.

Fazla gitme. hatta mecbur kalmadikca hic gitme. Size gelince cok ama cok dikkatli davran her seyi dusun hazirligi ona gore yap.

Hee bi de sakin ayni evde ya da yakin oturma. Bu komikci elti gorumce ve kayinvalideler cok basbelasi cok iyi biliyorum.

İyimser olalim bence kadinin aklinin olani o. Cok da bi sey bekleme yani. Cahil gibi gorunuyo

Benim kaynanam da arada gülüyor, kendi kendine bişeyler mırıldanıyor ama ben "kendim için" duymazdan geliyorum.
Çünkü duyarsam ne olur: kafamda büyütürüm. Büyütürsem ne olur: aramızdaki sevgi alışverişi, nefret alışverişine dönüşebilir. Bu kısır döngüye girmemek lazım, mümkün olduğunca...

çop tabagi getirmedim senin çopluk suratina atsinlar diye diyeceksin aslinda ama iste olmuyo ama aluminyum hic olmamis sanki ya keske yikayi verseydin hemen bir tabak

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dedikleriniz çok doğru. Kusura bakmayın internete zaten çok sık giremiyorum herkese cevap veremiyorum. Olayın son hali şöyle : dayanamadım nisanlimla konuştum o gün olanları. Kadın benimle dalga geçiyor zoruma gidiyor dedim. Peki o dedi beğenirsiniz "yengem öyle biri değil, dalga geçecek biri değil ". Bilmiyorum arkadaşlar kırıldım en azından takma canım dese yeterdi bana bunlardan ziyade

Kız belki ilaç kullanıyordur ne alınganlık yapıyorsun illa bişeylere gülecek sana denk gelmiş:) böyle şeyleri de takmayın yahu

Demek ki nisanlin arkanda degil. "Oyle biri degil" ne demek kendisi daha once yengesinin eltisi olmus mu ki biliyor? Anlasilan ailede olan sorunlarla tek basiniza savasacaksiniz. Madem nisanliniz ailesine laf soyletmeyen biri yerinizde olsam ona asla ailesini elestirmem, kendi isimi kendim hallederim.

Bununla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum bu benim için çok önemliydi. Bu dediklerinin ilk başı . Olayı sonradan ben ailemden geçemem e bağladı

Uff bu erkeklerin de "Ne olursa olsun dışarıya ailemi kötülemem" olaylarına gıcık oluyorum. Yapmış yani yengen belli ki kız gelip söylemiş, kafasından mı uyduruyor? Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi aynı. Neyse sakinim :) Hani ben bu konuda en son tavsiye verebilecek kişiyim sanırım ama bir kere OK derseniz gerisi geliyor, tek bildiğim bu. Alttan almayın, kendi isteklerinizi, size nasıl davranılması gerektiğini bilsin insanlar. Ne olursa olsun.

Bitti ayrıldık. Olayı yengeme sorcamlara getirdi ağlattı beni. Artık dayanamıyorum zaten bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…