komik olan ne ?

Bitti ayrıldık. Olayı yengeme sorcamlara getirdi ağlattı beni. Artık dayanamıyorum zaten bitti

Çok üzgünüm. Aynı sebepten ötürü ayrıldım ben de. Maalesef bu şekilde yürütebilmek mümkün değil. "Yengeme sorucam" diyorsa zaten size güvenmiyor demektir, güven yoksa da ilişkiyi sürdürebilmek mümkün değil. Hayatınızın bundan sonra daha güzel olmasını dilerim.

Çok teşekkür ederim ama içimden bir ses herşey çok güzel olacak diyor. Benim için bu olay dönüm noktası oldu. Yengeme sorcam falan ne demek bu adammı arkamda duracaktı benim Allah aşkına

Çok teşekkür ederim ama içimden bir ses herşey çok güzel olacak diyor. Benim için bu olay dönüm noktası oldu. Yengeme sorcam falan ne demek bu adammı arkamda duracaktı benim Allah aşkına

Moral vermek için söylemiyorum, duramazdı gerçekten. Her koşulda ailesini savunacaktı, size kendinizi savunmak durumunda bırakacaktı. Benim eski erkek arkadaşım da ablasının bana yaptığı bir saygısızlık olmasına rağmen ablasını savundu bana. "Her koşulda ailemi savunurum ben" gibi bir cevap alınca "Bitsin" dedim. Şimdi kafam daha rahat, çok strese sokuyordu beni.

Sevindim iyiki kurtulmmusunuz kurtulmusuz. Kesinlikle desteklemiyorum hareketini ama onun yine ablasiymis bunun yengesi ya. Bi görseniz yengem öyle şey yapmaz ben bunu sorarım diyor bana o kadar zoruma gittiki

Sevindim iyiki kurtulmmusunuz kurtulmusuz. Kesinlikle desteklemiyorum hareketini ama onun yine ablasiymis bunun yengesi ya. Bi görseniz yengem öyle şey yapmaz ben bunu sorarım diyor bana o kadar zoruma gittiki

Ayy deme öyle ya bugün yengesi olur, yarın anası babası olur. Yengeye bu kadar tepki veren adam bugün yarın "Anama niye surat astın, çok üzülmüş / Babama niye çayın şekerini atarken karıştırmadın, bozulmuş" a kadar gider. Bence hepsi aynı.

Ne sert oluuun ne yumuşak. Madem size böyle davranıyor çok bilmiş gibi, sizde aynı şekilde ona davranın bakalım hoşuna gidiyor mu. Ve kesinlikle kin beslemeyin çünkü her insanın aileden aldığı terbiyesi başkadır ve değişmez. Sadece anlayabilir.

Zaten burdan öyle konular okudum ki benim bundan bir cacık olmazdı salak okumuş etmiş hala benle aileme yakın olcam pazarlığı yapıyordu onlar bize gidip gelecekmiş Allahım kurtardı beni

Gerek kalmadı yinede sağolun nisanlimla ayrıldık olayı anlatayım yengem öyle yapmaz , ben ailemden geçemem yok öyle böyle deyip durdu kafam attı bitirdim zaten tonlarca sorun vardi

Valla bizim 2 senelik nisanlilik resmen yengeden bitti ya olur mu olur inanırım
Kız yapma, dış kapının dış mandalı yahu. Kabahat sende, senin kendini müdafa etmen lazım cevap vermen lazım.
İnan adamlar içinde zor şimdi yengesine bir şey dese abisiyle papaz olacak. Ki zaten nişanlına yakışmaz yengesine laf söylemek ayıp olur, onun sorucam demesi aslında başka bir manaya geliyor .
Seni sevip sevmemesiyle çok ilintili değil bu durum.

Aslında yengeden değil. Olayı anlattım ve direk tepkisi benim yengem öyle şey yapmaz, yengem öyle biri değil oldu. Başka şeyler sorunlarda vardı en son hala ben ailemden geçemem tarzı şeyler söylüyordu. Dayanamadım artık ne desem olay buna dönüyor bu adam bana ilerde ne oranda sahip çıkacak ki..bitirdim içim rahat

Valla bizim 2 senelik nisanlilik resmen yengeden bitti ya olur mu olur inanırım

Üzülelim mi sevinelim mi bilmiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun. Peki karşı taraf bitirme sebeplerinizi net olarak biliyor mu? Yani aile büyükleri, anne baba YENGE hala amca dayı, oturup düşünüyorlar mı?

Ya mesafeni koruyacaksın ya da sende onun gibi ama bir tık altı lafları inceden yapıştıracaksın.

Hemen bir güncelleme yapayım. Bitirmene üzüldüm inşallah hakkında hayırlısı olur ama şimdi anladım gelip ne yapayım diye burada sorduğunu. Nişanlının biraz arkanda durduğunu hissetsen sen zaten o yengeye gerekli cevabı çoktan verirdin gibime geldi..

Yani yorumlarından anladığım kadarıyla nişanlın biraz daha aileci bir adam,sen ağzını açsan gene kabak senin başına patlaya bilir niye öyle dedin diye hesap sorabilirdi .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…