Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu
Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .
Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.
Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .