• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komik olan ne ?

Hepsi aynı bunların. Benimki de elti ama kaynanadan aşağı kalır yani yok.. herşeyi brn bilirim ben mükemmelim havası ya aramızda yirmi yaş var ben çocuğum daha ona göre ama yok kadın brni rakip görüyor kendine. Umarım bende yuvarlanıp gidecek kadar sabredebilirim
sızınkıler yıne ıyı benımkı daha fena soyleyemedıgını ortamdan cıkınca bana ve yetmıyo gıbı esıme yazıyo hemde ınanamıycanız seyler yapmadıgım asla yapmayacagım seylerı yapmısım gıbı esıme kotulercesıne ama herkes onun ne oldugunu bılıyo ben hıc msj cevap vermem ortamda o yok gıbı davranırım aramızdada 20 yaş var nerdeyse

Daha nisanliyken böyle yapıyorsa aynı cati altindayken kim bilir herkesin içinde nekadar çok bozmaya çalışacak seni. Şimdiden sende onu dalgaya al bari samimi olma sert davran . Alsın cevabini

Aslında bazı şeyler komik mesela birlikte gülüp eğleniyoruz ama kadın ağzını ayırıp habire gülünce zoruma gidiyor. Sinir oluyorum. Yeri geldiğinde mesafe sanırım ya en iyisi bu[/QUOTE
Onlar gulerken sen gulme bisey olduğunda neden gulmiyorsun derlerse benim espri anlayışı farklı hiç komik gelmedi bana de

Yapıştır lafını otursun yerine boylelerine taviz vermiceksin o nasıl davranıyorsa sende öyle davran kendi kaşınmis:sinirli:

Şu eltileri ve müstakbel eşinizin diğer aile fertlerini çok takıyorsunuz (genel konuşuyorum sadece konu sahibesi değil)
Evlenmeden önce kimsenin evine gitmemek en iyi çözüm galiba
Hoş ben evlenince de gitmem ya neyse...

Bir arkadaşın dediği gibi misafircilik oynayın. İstediği kadar laf soksun, yerinizden kalkmayın. Sadece kendinizin veya anne babanızın çayını doldurmak için mutfağa gidin mesela. Genele hizmet etmeyin. Benim bir arkadaşım nişanlıyken damat tarafına yemeğe gitmişlerdi de arkadaşım yerimden kalkmadım demişti. Şok olmuştum. Halbuki ben annemin kaş gözleriyle hizmet etmekten yerime oturamamıştım. Sebebini sordum arkadaşıma, e daha nikâh kıyılmadı ya ondan demişti. Annesi müsaade etmemiş. Halbuki benim resmi nikâhım olmuştu. Vay be demiştim içimden.

Ne çok gülüyorsun böyle herşeye, ağzın hiç kapanmıyor maşallah de herkesin içinde. Cidden bunu yap, sonucu yaz.

Bu konu ciddiye alınacak bir konu değil ya boşver salla gitsin. Kayınvalidene sen iyi davran o kötü davransa bile bir süre sonra değişecektir sen hayatına bak yaa ne güzel evin olacak aile kuracaksın düğünün olacak böyle küçük şeylere takılırsan mutlu olamazsın o yüzden gül geç onlar sana gülerse sen 2 katı gül gülüüümmmHoppa

Malesef bizim oralarda gelin adayı çok oturamaz ama her yerde aynı değildir ben başta ağırlıgimi koysam böyle olmazdı. Bu iyice tepeme çıktı. Ben ona sessizlikle ceza vercem zerre takmicam görür o
Bence geç değil ağırlığını koy kesinlikle işlenme evlendikten sonra zorluk çekersin başta tavrını koymazsan canım

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu

Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .

Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.

Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .

O evde kendisi yapıyorya sizinde yapmanızı garanti altına almaya çalışıyor. Bence yapma. Yardım et ama kendine vazife edinme asla.
Evlenmeden önce gittiğin evde kalkıp yemek hazırlayacak değilsin, hazırlamada. Yardım etmen kafi.
Eltine karşı sınırlarını acilen çizmeli ve hissetirmelisin.

Cevap vermeyeceğim o zaman. Zaten bi yerde okumuştum insanı en çok sinir eden ciddiye alınmamak diye
Cevap vermemek sessiz kalmak bazı insanlar için kabullendiğin şeklinde yorumlanabilir. İlla sözle söylemene gerek yok davranışın tavrınla sesinle bakışınla hissettir. Boşver kim ne derse desin.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sizinle bir kaç olayı yorumlamak istiyorum. Zira ben yanlış anlıyor olabilirim.
Dün nişanlımın ailesi bizi davet etti oraya gittik. O evde değil zaten. Ne zaman böyle bir davet olsa evdeki elti adayım beni kullanmaya çalışıyor ya bilmiyorum öyle mi hissediyorum. Tamam yardım etmemi bekleyebilir ama zorla mı olcak bu. Yok mutfağa girsem naptın diye hemen hadi anotherchance sende çorbayı koy hadi şunu yap. Odada otursam hemen gelir bende gideyim yemekleri koyayım der ya bi dur bismillah daha yeni gelmişim Ne laf sokuyon?
Ve dün olay anlatayım. Kabak çekirdeği koydum herkese babama temiz tabak görünürlerde yoktu bende sormak istemedim normal alüminyum bir tabağa koydum. Kadın buna o kadar çok güldüki. . Resmen esprisi konusu yaptı bunu kendine. Ay babana o tabağı mi koydun ay yok şöyle mi ay yok böyle? Sonra off dedim de anladı artık sustu

Bu kadın hep böyle. Ya komiklik olsun diye yapmadığım birşeye dahi saatlerce hatırlayıp gülebiliyor. Sesimi cikarmayim kötü niyetli değil diyorum ama zoruma gidiyor. Burda show yapan yokki. .

Ha bi de yine tabak mevzusu.. Ben m çok alınganim ya ne bileyim? Kaynana adayının önüne tabakla çekirdeği koydum diyoki e kabukları neye atacaz ama ciddi bir şekilde. Zaten getirmiştim ama öyle ciddi ciddi laf sokar gibi söyleyince zoruma gitti gerçekten.

Hanımlar ne yapayım ne edeyim? Sert mi olayım bu çözüm olur mu ? Mesafeli olmayı sevmem ama dalga konusu olmaktan iyidir heralde dimi. .
Kendin ol ve gülerken ısırmayı öğren.

Kıskanç bence aman sinir olurum sürekli laf söylemeye çalışana benim eltim de yapar bazen cevap vermem bazen de veririm bozulur ee madem bozulcan deme değil mi ? Sen de ufaktan tatlı tatlı söyle

Back
X