- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanede benden gelsin o vakit
@Dionee ile viberde yazisirken canim dionem benim bana iki tane resmini yollamisti
Resmini yolladiktan sonra bir sey yapmami rica etti ama ne yapacagimi tam idrak edememistim.. Dionem benim "soklasana soklasana" diye diye istegini dile getirmeye calisiyordu.. "Soklasana ve soplasana" derken resme efekt vermemi istiyordu.. Ah dionem ah.. Seni bir ben anladim ama yanlis anladim shdbsjskeheh
Eki Görüntüle 1708235
Ahahahah bunlarda iyimişBaşardım..telefonumda kayıtlı. gülmeye bahane
AhahahaBende kazen i bayan sandiydim hatta bi adim one gidip "kazen hanim "diye hitap etmistim .... ve avatarindakini de kocasinin resmi zaar didiydimdaha sonra resmi buyutunce george clooney oldugunu anladim
tabi yil 2012 falan
ben henuz yeni ,urkek ,minnos bi uye iken
![]()
![]()
Bende tüm gece gülmekten karnıma ağrılar girdi bu kızlar tam yaa iyiki varlarTüm yazilanlari üsenmeyip okudum ve gözlerimden yaş geldi hay siz cok yasayin kizlar gece gece moralimi yerine getirdinz![]()
AhahahahaUmarım dosya gelmiştir kızlar..
geldik can. günaydın,kahvaltı hazırlıyorum bir yandan kkya bakıyorum.
Günaydın caangeldik can. günaydın,kahvaltı hazırlıyorum bir yandan kkya bakıyorum.
teşekkürler omletimi yaptım şimdi. ben erken yatar ve erken kalkarım.. sanada afiyet olsunGünaydın caanBende kahvaltı hazırladım normalde erkek kalkmam şuabaşım döniyioo
yat diyor beyin.afiyet olsun
![]()
O ne güzelteşekkürler omletimi yaptım şimdi. ben erken yatar ve erken kalkarım.. sanada afiyet olsun
şiii bizim kızlar dökeyimmi buraya @sevcan...GelenKutusu @2KediAnnesi
CuteMom
Sarisekerannesi @jooker başka kimler var hatırlayamadım
![]()