- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Tamam varım benToplanın bu gece ayran içelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam varım benToplanın bu gece ayran içelim![]()
atma len niye atıyonAynen ya atacam kendimi mutfaktan aşağı
bu ifade hiç seni ifade etmiyo hahaSu ifadeden nefret ediyorumama her seferinde kisayollarda bu var diye kullanmak zorundayim !
![]()
Ya kız benim aklıma gelmemiştiEleman diyinca kume problemleri aklima geldi ya![]()
bu okur muSu ifadeden nefret ediyorumama her seferinde kisayollarda bu var diye kullanmak zorundayim !
![]()
Bakyine degiyor parmagim !!/"
Yok mu komik konusmalari olan birileri![]()
Toplayın herkeşiii ayran içecez berbaber düşecez
İsyanım vaaaar ahahahajatma len niye atıyon
Az once benimkiyle konusuyorumseç beğen marga
![]()
bu yeteneğini değerlendirip aşçı ol bence. bi aşçı da anca günde on çeşit yapıyodur zaten. o ne gızİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam
günde 10 çeşit yemek yapiyom
mutfağı ateşe mi versem napsam yaaa
![]()
Yarin yemekte ne var fahriyeİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam
![]()
Ya feraceli söyle kurslar falan var ya onlara kaybolması denedin mi yemek kursu falan sen çok beceriklisin valla zaten bir kursa gidiyorsun galiba ne kursu bilmiyorum daİsyanım vaaaar ahahahajyada kafamıbuzdolabına mı soksam
![]()
Evet nakış kursuna gidiyorum jaftada bir birde haftaya bitecek olan bi seminere gittimYa feraceli söyle kurslar falan var ya onlara kaybolması denedin mi yemek kursu falan sen çok beceriklisin valla zaten bir kursa gidiyorsun galiba ne kursu bilmiyorum da![]()
Sil sende canimAtamiyorum konusma da adim yaziyor![]()
Kırp resmi sendeAtamiyorum konusma da adim yaziyor![]()
Yarıın ımmmm aslında bugüm dolma baya arttı yanı a ne yaparım bilmiyorum daha düşünmedim çorbada duruyorYarin yemekte ne var fahriye![]()
Yukarisindaysa kes resmi yada bilgisayara atabilirsen paintle resmi aç ismini karalaAtamiyorum konusma da adim yaziyor![]()