Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaa aynisini babam da bana dedi karabasan gibi cocugun ustune basma diyor
Ben fazla mıc mıcımdır :)) surekli bi opus kokus isterim . Benim herifte yeter gari karabasn gibi cokme ustume dedi ama alinmadim yani adam hakli :))Ahaa aynisini babam da bana dedi karabasan gibi cocugun ustune basma diyor
Eniştemi kıskandığım doğrudurEvlenmeden once ben de kiskanirdim canim hatta ablamin cocuklari olsa napcam ablamdan onlari da mi kiskanirim falan diye dusunurdum
Senin bayagi olmus yaa neyse evlenince gecerBenim var yiğenleeim ablam 12 yıldır ecli ben halaaa enistemden kıskanırım![]()
Benim ki de bu sabah hayatım Muck yazmış annem de telefonumu sabah alıp onun mesajını görmez mi bnde ona yazdım annem de seni öptü He diye cevap yazdım deli çocuk yaaa![]()
Bu sizin mi sohbetiniz
evetBu sizin mi sohbetiniz![]()
hı hı şaka gibi askerden gelcek evlencez ya dedim ev al evsiz evlilik mi olur o da diyor şimdi alamam tarla aldık borcumu z var dio banane dedim alcaksn dedim![]()
bi an dedim şakamı
![]()
hı hı şaka gibi askerden gelcek evlencez ya dedim ev al evsiz evlilik mi olur o da diyor şimdi alamam tarla aldık borcumu z var dio banane dedim alcaksn dedim