- 9 Ocak 2015
- 19.921
- 82.806
- 798
Nerden biliyon kızım güzel değilim ben nerden çıkardındemez kız benikide fena değil kalıplı ama sen daha güzelsin bak şimdi kardeşimi beğenmedimneren tombili ya bende tombiliyim napalım yanisi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden biliyon kızım güzel değilim ben nerden çıkardındemez kız benikide fena değil kalıplı ama sen daha güzelsin bak şimdi kardeşimi beğenmedimneren tombili ya bende tombiliyim napalım yanisi
![]()
biliyorum ben güzelsin bananeNerden biliyon kızım güzel değilim ben nerden çıkardın![]()
Nerden biliyon ya merak ettim nerde gördün ki benibiliyorum ben güzelsin banane![]()
söylemem söylemem ama gördüm işteNerden biliyon ya merak ettim nerde gördün ki beni![]()
söylemem söylemem ama gördüm işte![]()
birgün size özelden atarım dioneyle oda merak ediyor yabeğendin yani
bende seni çok merak ediyom ya
![]()
Heycanla bekliyor olacağımbirgün size özelden atarım dioneyle oda merak ediyor ya![]()
AhahaBuradan bir arkadaşa satış için resim atıyorum konuşuyoruz falan istersen bir sürü etegim var yazdım bir sürü erkeğim var olarak gitti![]()
AhaaaahArkadaşım biz .... ile kahve içicez seni bekliyoruz hadi gel yazdı ben de tamam yazdim ama atma diye gitti ne aticam kız valla seni bekliyoruz sensiz içmeyin yazdı![]()
Whadsapp hareket yok bu ara aslında çok komik olurEe hadi da gelin havrayaa@-Mahperi- @Margarikotin
Dionee
Efser
mismo @2KediAnnesi
Melisa1995 @TugbaHamza
Eki Görüntüle 1714667 odama fare girmesini normal karsilayan ve durumdan kendine pay cikaran koca![]()
Whadsapp hareket yok bu ara aslında çok komik olur
senin tembel halin benim becerikli halim