Şampuan ve Saç Kremleri Komili şampuan iyi gelir mi ?

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.097
448
Arkadaşlar şampuan değiştirmeyi düşünmüyorum ama yine de merak ettiğim bir konu için sormak istiyorum. Benim saçlarım ince telli zayıf ve çok dökülüyor. Genetikte denebilir. Tararken bile dökülüyor. Geçenlerde zeytinyağı ve sarımsakla bir maske yaptım saçıma ve şaşırtıcı derecede yumuşacık yaptı. Komilinin ince telli saçlara zeytinyağlı şampuanı var ama içinde silikon var. Zeytinyağı da saçı daha da yağlandırır mı bilmiyorum. Size iyi gelir mi ? Ya da başka bir yol mu denemeliyim ? :44: Kullananlar veya fikrini paylaşmak isteyenlerden ricam bir öneride bulursanız sevinirim.

Arkadaşlar şampuan değiştirmeyi düşünmüyorum ama yine de merak ettiğim bir konu için sormak istiyorum. Benim saçlarım ince telli zayıf ve çok dökülüyor. Genetikte denebilir. Tararken bile dökülüyor. Geçenlerde zeytinyağı ve sarımsakla bir maske yaptım saçıma ve şaşırtıcı derecede yumuşacık yaptı. Komilinin ince telli saçlara zeytinyağlı şampuanı var ama içinde silikon var. Zeytinyağı da saçı daha da yağlandırır mı bilmiyorum. Size iyi gelir mi ? Ya da başka bir yol mu denemeliyim ? :44: Kullananlar veya fikrini paylaşmak isteyenlerden ricam bir öneride bulursanız sevinirim.

sana tavsiyem sebamed şampuan kullan dökülmeye gerçekten çok iyi geliyo bitkisel bi şampuan..

Eklentiler

• $sebamed-sampuan-200ml-her-gun-kullanim.webp
    $sebamed-sampuan-200ml-her-gun-kullanim.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 567
Yaklaşık 1 haftadır komili şampuanın mavi kapaklısını kullanıyorum. İlk kullandığınız andan itibaren saçlarınızda ki o etkiyi fark ediyorsunuz. Saçlarım yumuşacık,mest edici o kokusu sayesinde arkadaşlarım gün boyu saçımı kokluyorlar. Gerçekten ben çok fazla şampuan kullandım. En pahalısından en ucuzuna. Head and shoulders,clear mentollü,elidor,blendax,pantene,dove... Aklınıza gelecek ne türden şampuan varsa kullandım. Hiç biri komili kadar etki etmedi. Komili şampuanı özkuruşlardan sanırım 7 TL ye almıştım. Head and shoulders ise bunun 2 katından daha fazla bir fiyata sahip. Saçlarımda sert bir etki bıraktı. Kokusuna lafım yok. Kokusu mükemmeldi. Kafamda ki kepeği de yok etmişti. Ama maalesef ki sertleştidi saçımı. Koku bakımından en kalıcı şampuan ise blendax. Fakat en iğrenç şampuan da blendaxtı. Saçımda koca koca beyaz kepekler çıkarmıştı. Utanıyordum resmen onunla gezmeye. Ama kokusuna lafım yok. Yani sadede gelirsek,benim bir numaralı tercihim komili şampuan.

Back
X