anlasam bişeyler söyliycem ama anlamamki. Sanırım mimar arkadaşlar daha güzel yanıtlarlar sorunu.boshayallersmile
ama kızlar ya yardım etcek yok mu ??? mafoldumben
mesela mutfak tezgahında iki tane gidermi olsun tek mi.. hangisi daha kullanıştı?
birde mutfak balkonunu içe aldıracağım kısma nasıl bir perde yaptırabilirim.
stor beğenmiştim ama içeride ışık yandığı taktirde içerisi göründğünden vaz geçtim
jaluzi nasıl olur arkadaşlar?
yad aşu ip perdelerden yaptırsam, altına stor o nasıl durur sizce?
Öncelikle kolay gelsin arkadaşım. Jaluziyi pek tavsiye etmem ben. Ben de ilk evimde balkonuma yaptırmıştım, toz pembe çok şekerdi. Ama temizliği zor. Hele ki mutfakta ister istemez sık kirlenir. Ocağa yakın olursa daha da zor. Bence daha kullanışlı bir şey düşün.
Bir de ben oranın camını nasıl yaptıracağını tam anlamadım. Boydan boya camlı pimapen mi, yoksa kenara toplanabilen balkon camlarından mı?
Jaluzinin gerçektende temızlenmesi zor Evye için şu öğütücülü evyelerden düşünebilirsin çiftli olanlardan tezgahta siyah giranit gerçektende çok güzel duruyor benımde hayalım ama temizliği nasıl olur bilemem Yerleri açık renk laminat yaptırman hoş olur gerçektende Burda beyaz melek adlı arkadışımızın lamınatları çok hoştu bakabilirsin gerçektende koyu renk fayansları kımse tavsiye etmıyor görüntü süper ama temızlıği kötü elinde sürekli vileda dolaşman gerek ama banyoda duvarı siyah beyaz yaptırıp yer zeminini farklı bir renk yaptırabilirsin
Öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin diyorum.Resim yükleyemedim ama beyaz mutfak için tavsiye ediyorum başlığındaki, kırmızı mutfaktaki siyah çimston tezgahı hatırlatırım ve tek geçerim harika duruyor.Zorluğuna değmezmi?bence çift eviye tezgahın uzunluğuna göre değerlendirilmeli ona göre seçim yapmalısınız çok kısa bir tezgahta hem şıklık hemde kulanım açısından iyi durmaz.Mutfakta seçiminiz kahve tonlarından yöne olacaksa üst dolaplarda beyaz alt dolaplarda da benim çok begendiğim reginada var portofino rengi harika duruyor o tonlarda düşünebilirsiniz.Zeminde bej hem kullanım hemde şıklık açısından ideal.Girişe kapıların rengine ve modeline uygun gömme dolap yaptırabilirsiniz.Salona dekoratif şömine için uygun yuva yaptırabilirsiniz.Banyo ise benim en kararsız kaldığım yer bence banyo için en uygun renkler sudan gelen çağrışımla mavi ve turkuaz tonları buna uyan engüzel seramikler apaçi seramikte rektefiyeli olanlar bi bakın isterseniz.Ama siz duvarları beyaz yapıp siyah dekor ve siyah beyaz bordur kullanarak ve zeminde antrasit kullanabilirsiniz.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
bu arada bütün resimler sitedeki arkadaşların evlerinden alıntı olabilir.. kusura bakmayın.. birebir olmasada alıntılar olacaktır
banyoda bu tarz bi dolap ve compact sistem kabin düşünüyoruz. banyomuz küçük çünkü... çamaşır makinasınıda mutfağa koyacağız... aslında her halukarda sığar ama banyoyu daraltma niyetimiz yok..
yani dolabın kulpunu kalın yaptım, ince daha kullanıştı oluyor
fayansı parlak yaptım kayıyor, matlarından düşün gbi inceliklerinden
tecrübelerinzden paylaşın , fikir edineyim diyorum.
yinemi anlatmadım kuzum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?