kompleks

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
53
arkadaşlar merhaba. benim durumum çok garip. 21 yaşımdayım ve her gün yaşlandığım için acı çekip kıvranıyorum. hiçbir doğum günümü kutlamıyorum ve bu günlerde ekstrem bir acı çekiyorum. Ölümden korkmuyorum ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. Işin garip yanı sıradan bir Türk insanı hayatı yaşamıyorum. Yanlış anlamayın lütfen, demek istediğim hayatta bu yaşıma kadar çok farklı şeyler yaşadım. Yani geleneksel bir yaşantım yok. Sanırım çok doyumsuzum. Hep yakınıyorum ve hayatım hala başlamamış gibi hissediyorum. Bu duygudan nasıl kurtulacağım?

Sıradan bir Türk insanı gibi yaşamayıp kadınlar kulubünde takılıyorsun hmm ilginç

neden? kadınlar kulübünde hemcinslerimle konuşup fikir alışverişi yapmakla yaşam tarzımın ne alakası var?

Hayır burda genelde Türkler var ya o bakımdan dedim

Ben Türk değilim miyim dedim. Bir komiksiniz hakikaten. Geleneksel bir Türk hayatı yaşamıyorum ve buna rağmen hayatla ilgili sıkıntılarım olduğunu belirttim. Yardımcı olmak yerine tartışma çıkarmak niyetindeyseniz yanlış yerdesiniz.

Evlilik dışı ilişki yaşayanda kendini marjinal sanıyor hemen buna kopuyorum
Bir çok insan bunu yaşıyor merak etme
Farklı değilsin

Ben Türk değilim miyim dedim. Bir komiksiniz hakikaten. Geleneksel bir Türk hayatı yaşamıyorum ve buna rağmen hayatla ilgili sıkıntılarım olduğunu belirttim. Yardımcı olmak yerine tartışma çıkarmak niyetindeyseniz yanlış yerdesiniz.
Geleneksel Türk hayatı ne ?
Ben sen komiksin ergensin daha ama normal

Hayatı ne kadar amaçsız ve anlamsız yaşarsan o kadar mutsuz olursun
Başkalarını mutlu et göreceksin sen de mutlu olacaksın onları gördükçe
Hayatı hızlı yaşama unutma geçen günlerin telafisi yok
Kader diye birşey var o yüzden akışına bırak herşeyi

Yani diyorum ki bazen sırf yorum yapmak için yorum yapılmış konular oluyor hayır laf sokmaya calisip komik duruma düşülüyor.Neyse

Konu sahibi sana gelince bazı şeyleri hızlı tükettiğin için bu bezginlik hali olabilir mi acaba ?Akışa bırakmak en güzeli hatta yapabiliyorsan dingin bir tatil yapıp kafanı topla

Her çiçekten bal alırsan doyumsuz olursun tabi:kahve:
Alanını daraltmakla başla işe.

Ay kız derdini anlatamadan gitti.
Diğer iki konusunu silmis diye şikayet etmiştim.

Pisman oldum valla bu kadr hızlı gidecegini bilemedim.
Bari konusuna cevap verebilseydi sonra gitseydi.
Birseyde yokmus ki ,niye sildin ki ya

Neyse kusura bakma artık:ruh:

KK'nın en hızlı banlanan üyesi rekorunu 14 dakikayla kırdı sanırım arkadaş. :KK53:

Onu ben seyyaptim galiba:ruh:

Bu kız niye banlandı yahu ne alaka

Ay kız derdini anlatamadan gitti.
Diğer iki konusunu silmis diye şikayet etmiştim.

Pisman oldum valla bu kadr hızlı gidecegini bilemedim.
Bari konusuna cevap verebilseydi sonra gitseydi.
Birseyde yokmus ki ,niye sildin ki ya

Neyse kusura bakma artık:ruh:

Onu ben seyyaptim galiba:ruh:
Dürüstlüğünüzü çok sevdim, laf edemedim şimdi :KK53:
İlk sayfadaki diyalogtan gitti sandım ama değilmiş neyse ki

arkadaşlar merhaba. benim durumum çok garip. 21 yaşımdayım ve her gün yaşlandığım için acı çekip kıvranıyorum. hiçbir doğum günümü kutlamıyorum ve bu günlerde ekstrem bir acı çekiyorum. Ölümden korkmuyorum ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. Işin garip yanı sıradan bir Türk insanı hayatı yaşamıyorum. Yanlış anlamayın lütfen, demek istediğim hayatta bu yaşıma kadar çok farklı şeyler yaşadım. Yani geleneksel bir yaşantım yok. Sanırım çok doyumsuzum. Hep yakınıyorum ve hayatım hala başlamamış gibi hissediyorum. Bu duygudan nasıl kurtulacağım?

Siradan olmayan turk vatandasi nasil bir hayatin var merak ettim dogrusu?? :kahve:

Siradan Turk hayati nasil? Sizinki nasil? Once bunu ogrenip sonra ona gore cevap vermek isterim.

Korkularimiz büyür gpzumuzde de yaşlılık herkese nasip olmuyor.

Yaslanacagimizin garantisi olmuyor.

Gençler de ölüyor cocuklar da maalesef.

Yani belki yaslanmak nasip olmaz.

Gelecek kaygısı gibi bu yaşlılık korkusu da.

Her gün egzersiz yaparsak, sağlıklı beslenirsek yaslilik kolaylasir.

Yaş insanlarin koyduğu bir kavram hayati bir gün gibi yaşıyorum ben.
Bitmeyen bi güne hapsolmusum gibi tempoda kayboldum. ( Başlangıç filmindeyim sanki )

Bu düşüncelerinizi rahatlatacak antitezler oluşturun.

Back
X