• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kompleks

Ay kız derdini anlatamadan gitti.
Diğer iki konusunu silmis diye şikayet etmiştim.

Pisman oldum valla bu kadr hızlı gidecegini bilemedim.
Bari konusuna cevap verebilseydi sonra gitseydi.
Birseyde yokmus ki ,niye sildin ki ya

Neyse kusura bakma artık:ruh:

Onu ben seyyaptim galiba:ruh:

Çok tatlısınız :KK48: Gitmiş artık yapacak bir şey yok. Ben de yorumlarından zannedip "banlanması ne alaka" demiştim.

+

Konu sahibi, yaşınızdan böyle hissetmeniz normal bence. Birkaç sene sonra yaş almanın kötü bir şey olmadığını fark edip normale dönersiniz. 27-28 gibi oluyormuş genellikle bu ruh hali. O yaşlarda tekrar böyle hissedebilirsiniz. Ama onu da atlatırsınız. Gençliğinizin, enerjinizin tadını çıkarmaya bakın, daha yolun başındasınız.

Çok tatlısınız :KK48: Gitmiş artık yapacak bir şey yok. Ben de yorumlarından zannedip "banlanması ne alaka" demiştim.

+

Konu sahibi, yaşınızdan böyle hissetmeniz normal bence. Birkaç sene sonra yaş almanın kötü bir şey olmadığını fark edip normale dönersiniz. 27-28 gibi oluyormuş genellikle bu ruh hali. O yaşlarda tekrar böyle hissedebilirsiniz. Ama onu da atlatırsınız. Gençliğinizin, enerjinizin tadını çıkarmaya bakın, daha yolun başındasınız.

Bende kizin bu sekilde banlanmasi sacma olunca , durduk yere niye gitti dusunulunce ;) gelip itiraf edeyim bari dedim.

Ben Türk değilim miyim dedim. Bir komiksiniz hakikaten. Geleneksel bir Türk hayatı yaşamıyorum ve buna rağmen hayatla ilgili sıkıntılarım olduğunu belirttim. Yardımcı olmak yerine tartışma çıkarmak niyetindeyseniz yanlış yerdesiniz.
Geleneksel bir Türk hayatı yaşamıyorum buna rağmen hayatla sıkıntım var demem ne demek? Geleneksel Türk hayatı size göre nedir? Mutluluk saçma sapan bir özgürlük mü size göre? Bedene ruha hoyratça davranmak özgürlük mü? Demek ki bu kadar gereksiz ve kuralsız yaşamak sizi mutlu etmiyor. Birde kurallı yaşayın hayatı. Bedeni ruhu bir emanet gibi düşünüp ona göre yaşayın .

Geleneksel Türk hayatı diye bir şey yoktur.GelenekselAlman hayatı,geleneksel İngiliz hayatı diye bir şey olmadığı gibi.İnsanların yaşam tarzlarını ırkları yada milletleri bir yere kadar etkiler gerisi kişinin kendisine kalmış.
Sorununa gelince sorununun kaynağı önemli neden yaşlanmaktan korkuyorsun?Çirkin olmak,beğenilmemek vs altında bir neden olmalı mutlaka bu nedeni bulursan sorununu daha çabuk çözebilirsin bence.

Back
X