- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Penceremde bi kedi var. Komşu da kendi bahçesinde 8 kedi bakıyo .hepsini kısırlaştırmış. Bizimkinede ne zamandır kısırlaştırın deyip duruyo 100 tl ye veterinerle konuşmuş gel götürelim diyo. Bende belediyede tanıdık var ücretsz hem ordan randevu aldım fakat sonra fark ettimki kedi hamile gibi. Çok tüylü oldığu için anlamak baya zor qma sanki hamile yani. Belediyede aradım sordum yazıktır dedi onlarda iptal ettim . Doğum ve sütten kesilince götürelim artık dedi kendimce . Bugğn kadın yine kapıda noldu diye geldi. Gel götürelim bizim veterinere yavrular küçükse alır dedi. Belki hamile değildr götürelim dedi . Bende eşimi arayım dedim eşimde durumumuz yok de dedi aradım kadına öyle dedim bu seferde ben karşılıycam dedi kadın . Bende eşim kabul etmeyeblr bizim kedi niye sen karşılıyorsun o zaman eşimle konuş sonra kafama göre kabul edersem sorun olmasın dedim .( erkekler bilirsiniz pqra konusunda ezdirmek istemez kendini . ) eşimin noyu verdm arıyck beni. Fakat şöle bi durum var kedi hamile ve yavrular küçükse kısırlaştırma yapılırmış fakat bu büyük günah değilmidir? din olarak anlaşılmasın konu yani napmalıyım Tersleyemediğim için bu günaha ortak olmak istemiyorum.
Götürrüp hamileyse ufak bile olsa yavrular kabul etmeyerekmi sıyrılsam bu işten yoksa hiç götürmesekmi bunu kadına nasıl diycem? Hber verrsn ona göre götürürüz dedim salak gibi. ( burdan nasıl dönerim yani böyle demişken )
Off taktı ya kediye valla iyice kıl oldum kadına
Götürrüp hamileyse ufak bile olsa yavrular kabul etmeyerekmi sıyrılsam bu işten yoksa hiç götürmesekmi bunu kadına nasıl diycem? Hber verrsn ona göre götürürüz dedim salak gibi. ( burdan nasıl dönerim yani böyle demişken )
Off taktı ya kediye valla iyice kıl oldum kadına