• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu bizim kediye kafayı taktı hergün zil çalıyor

Ya peki kisirlastirmanin mantigi nedir? Yani kedi seven birisi neden boyle birsey yapsinki? Yanlis anlamayin daha omce evimde kedi kopek bakmadim veya cok hasir nesir olmadim o yuzden soruyorum.

Kedi sevenler onların sokaklarda açlıktan soğuktan, bakımsızlıktan, hastalıktan ölmesini pek sevmezler.
Kediler senede 3-4 kere doğurabilirler
Her bir doğumda 2-6 gibi bir sayıda yavru dünyaya gelir.
Bazıları zaten daha bi kaç gün içinde ölebiliyor.
Kalanı da araba eziyor, hatalıktan ölüyor vs vs.

Kedi bakan kişiler elinden geldiğince sahiplendirmeye çalışırlar çünkü kedi ve köpeklerin sokak hayvanı olması ancak bilinçsiz ülkelerde oluyor.

Yahu bunu da bize mi soruyorsunuz?
Kürtajın günahını bilmiyor musunuz?

Kadını "yeter kardeşim sanane benim hayvanımdan" diye terslesenize..

Bir de kalkmış numara verip adamın başına musallat etmişsiniz iş güç arasında. Zırt pırt arar artık densiz.
Eşinizin yerinde olsam size kızardım..

yorumlarınız o yönde ama, ne karışıyor benim kedim modundasınız ama sonra 6-7 tane minik yavruyle uğraşabilecek misiniz?

Israrından yoruldum açıkçası bnde kısırlaştırma randevusu almştım ama baktım hamile gbi ki bnce kesn öle aradım sordum öleyse yapmıyoruz dedi ama baktınız yok yanlış anlamışım tekrqr ara randevu verrm dediler. Ev sahibim üstte oturuyor kedileri istemiyo sevmiyo yavrularını büyütsün bilmiyorum sonra noluck .ondsn sonra sütten keslnce yavruları kısırlaştırma randevusu alcm

Israrından yoruldum açıkçası bnde kısırlaştırma randevusu almştım ama baktım hamile gbi ki bnce kesn öle aradım sordum öleyse yapmıyoruz dedi ama baktınız yok yanlış anlamışım tekrqr ara randevu verrm dediler. Ev sahibim üstte oturuyor kedileri istemiyo sevmiyo yavrularını büyütsün bilmiyorum sonra noluck .ondsn sonra sütten keslnce yavruları kısırlaştırma randevusu alcm
gibiyle olacak işler değil bunlar. o yavrular büyüyüp başka kedileri hamile bırakacak ve kendileri hamile kalacak. Sonra yüzlerce sokak kedisi açlıktan pislikten sürünecek...
Ayrıca hayvanların insanlar gibi duyguları yoktur, büyüyünce bir bakmışsınız yavrusuyla çiftleşiyor.

gibiyle olacak işler değil bunlar. o yavrular büyüyüp başka kedileri hamile bırakacak ve kendileri hamile kalacak. Sonra yüzlerce sokak kedisi açlıktan pislikten sürünecek...
Ayrıca hayvanların insanlar gibi duyguları yoktur, büyüyünce bir bakmışsınız yavrusuyla çiftleşiyor.
Hayvanların da duyguları vardır. Kimsenin hakkı değil doğacak bir canlıyı katletmek.

Ayrıca yavrusuyla çiftleşen insanlar da var.

Ben ne yapabilirim peki? kadına tmm dedm zaten arasın götrcez hamile değlse yaptrcaz

Bence hemen götürün hamile değilse direkt kısırlaştırın. Kedilerin köpeklerin annelik babalık duyguları olmuyor zaten. Baba kedi anlamıyo bile yavrusu olup olmadığını, anne kediler de sütten kesilince sallamıyolar hiç.
Bunun günahı da yok ayrıca. Asıl günah olan o doğacak zavallı yavruları sokağa/ölüme terk etmek.. :( inşallah hamile değildir pisicik.
Komşunuz da aslında çok iyi niyetli biri ve gerçek hayvansever ama fazla ısrarcı olması sizi bunaltmış. Eşinizin numarasını vermeniz de hata. Ama olmuş bir kere.

artık bu saatten sonra kürtaj olmaz ne kadarlık hamile olduğunu bile bilmiyorsunuz, hepi topu 3 ay sonra doğuracak zaten.. yazın gider kısırlaştırma ameliyatını yaptırırsınız..

kendi adıma çiftleştirmeyi hiç düşünmem çünkü torunlarımı veremem kimseye.. her gün bir hayvan tacizi, tecavüzü, işkencesi, katledilmesi derken bir de ticari sebeplerden kuluçka makinesi gibi davranılmasına dayanamam.. evde de 5-6 kediye bakamayacağım için miniğimin sağlığını da düşünerek yaptıracağım ama önce şu kızgınlıktan bir çıksa da iki saat uyusak.

Bahçesinde 8 tane kedi besleyen kişinin gel hamile kediyi kısırlaştıralim ,yavru kedileri alırlar demesi hayvanseverlik mi ?
Derdi ona mı düştü ? Siz hayır diyemiyor musunuz ? Gelip gidip rahatsız etmesi ne demek ?
Çok irite edici.
Eşinizin numarasını vermişsiniz bir de.
Ne değişik kadın ya.

Nasil kedilerin anne duygulari yok var bal gibi bizim bahcede annesi yavrular dogunca saglam guvenilir bir yere birakiyor ara ara gelip kontrol ediyor gelip emziriyor koruyor kolluyor

artık bu saatten sonra kürtaj olmaz ne kadarlık hamile olduğunu bile bilmiyorsunuz, hepi topu 3 ay sonra doğuracak zaten.. yazın gider kısırlaştırma ameliyatını yaptırırsınız..

kendi adıma çiftleştirmeyi hiç düşünmem çünkü torunlarımı veremem kimseye.. her gün bir hayvan tacizi, tecavüzü, işkencesi, katledilmesi derken bir de ticari sebeplerden kuluçka makinesi gibi davranılmasına dayanamam.. evde de 5-6 kediye bakamayacağım için miniğimin sağlığını da düşünerek yaptıracağım ama önce şu kızgınlıktan bir çıksa da iki saat uyusak.

Öffff sabır dilerim
O süreçleri bizzat yaşadım :D
Kızgınlığı geçince Kısırlaştır o da rahat etsin sen de
İçine şeytan kaçmış gibi oluyo minnoşların :)

hamileyse zaten tabi ki kısılaştırmaz zaten söylemiş belediyeden veteriner. kadın sırf kediler çoğalmasın diye panik yapmış. değilse zaten kısırlaştırırsınız olur biter. bu insanlara da ne batıyor anlamıyorum, kadın kedilere kafayı takmış bizim komşular da öyle aynı.

Yavru kediye kıyacak bu vicdansız kadının derdi ne??? İyiliğini düşünmediği kesin.
Parçalayasım geldi kadını.

Nasil kedilerin anne duygulari yok var bal gibi bizim bahcede annesi yavrular dogunca saglam guvenilir bir yere birakiyor ara ara gelip kontrol ediyor gelip emziriyor koruyor kolluyor

Tabiki var, her canlı gibi yavru büyütmek amacıyla hareket ediyor.
Ama ancak 2 ay ;) sütten kesilince zaten yavrusunu tanımıyor bile.
Sonra etrafta başka kedi yoksa kendi yavrusundan tekrar yavrulayabilir.

Hayvanların da duyguları vardır. Kimsenin hakkı değil doğacak bir canlıyı katletmek.

Ayrıca yavrusuyla çiftleşen insanlar da var.
Annelik duyguları insanlarınki gibi değildir, içgüdüseldir. Üremek dürtüsü ile ürerler ve bir süre sonra yavrularını tanımazlar. Bu sebeple aldırmak günahtan önce düşüneceğimiz başka günahlar da var.

Back
X